Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(WWWitch @ 2008 04 15, 20:15)
Man irgi laiko labai gerai  thumbup.gif  iki pat vakaro  thumbup.gif O plaukiai net ir iki ryto

Gal tada ne Lietuvoj pirkai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 04 15, 22:16)

Dar galimas variantas - pas ją testeris bigsmile.gif
Daugiau mitų į galvą neateina...
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 15, 21:30)
Dar galimas variantas - pas ją testeris  bigsmile.gif

Pasiūlysiu dar vieną - jai tie kvepalai netinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sudirbai čia mane, biologe doh.gif

Dabar į temą. Kai alpstu, padeda amoniakas. O alpstu nuo dulkėtų autobusų. Visus 2 kartus esu taip nualpusi dry.gif Tik dar neteko girdėti, kad kas nors būtų sukūręs vieškeliu riedančio prarudyjusio autobuso kvapą.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 15, 22:34)
Pasiūlysiu dar vieną - jai tie kvepalai netinka  lotuliukas.gif

Ne NETINKA, o KRENTA (pamiršai jau kaip įvardyt reiškinius reikia, ar ką?) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 15, 22:02)
Ne NETINKA, o KRENTA (pamiršai jau kaip įvardyt reiškinius reikia, ar ką?)  lotuliukas.gif

Nu ne, painioji visus reiškinius doh.gif Kai nukrenta, tai niekas neužuodžia, o jei kvepalai tinka, tai tik pati nebeužuodi. Va taip va lotuliukas.gif
Atsakyti
ojiesaw, atsiprašau, biologe, tikrai apsižioplinau
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 04 15, 22:16)

Vilniuje, Kristianoje 4u.gif

QUOTE(centifolija @ 2008 04 15, 22:30)
Dar galimas variantas - pas ją testeris  bigsmile.gif

Tikrai ne testeris mirksiukas.gif

QUOTE(biologė @ 2008 04 15, 22:34)
Pasiūlysiu dar vieną - jai tie kvepalai netinka  lotuliukas.gif

Tinka ir patinka, wub.gif wub.gif wub.gif netgi laaaaaabai, ir Ju as pastoviai nejauciu, jie manes neerzina, o perbraukus ranka per plaukus, ar per va vieta kuria buvo pakvepinta, kvapas labai gerai jauciamas thumbup.gif
Tai, va, ir sakau, kad jauciu visa diena thumbup.gif tos vietos kurios buvo pakvepintos - tikrai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 15, 23:42)
Sudirbai čia mane, biologe  doh.gif

Dabar į temą. Kai alpstu, padeda amoniakas. O alpstu nuo dulkėtų autobusų. Visus 2 kartus esu taip nualpusi  dry.gif Tik dar neteko girdėti, kad kas nors būtų sukūręs vieškeliu riedančio prarudyjusio autobuso kvapą.

Pykit, smerkit ar juokitės, bet užuodus Narciso Rodrigues tuos juoduosius kvepalus prisimenu būtent tą vieškeliu riedanti autobusą, net nežinau kodėl blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 12, 22:36)
Mano mylimukai dabar Dior hypnotic poison.o siaip dar Givenchy ange ou demon ir Dior addict dievinu  wub.gif   wub.gif   wub.gif

aha,palaikau,musus skoniai sutampa bigsmile.gif
o GUCCI Rush tau nepatinka prie sios kolekcijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansa: 17 balandžio 2008 - 11:11
Šiuo gyvenimo momentu mano NR.1 yra Cacharel LOU LOU wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Alpstu dėl Ck "Euphoria" wub.gif
user posted image
Atsakyti