Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 12, 14:21)
nera? g.gif  kiba, kur pasaulis ritasi? doh.gif

Kodėl nėra? Yra gi. Ir vieni, ir kiti yra.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 12, 16:25)
Kodėl nėra? Yra gi. Ir vieni, ir kiti yra.

perskaiciau ne "rasi", o "nerasi" doh.gif kur ta mano galva? verysad.gif drasiai kaltinu kursini doh.gif
Atsakyti
Mano mylimukai dabar Dior hypnotic poison.o siaip dar Givenchy ange ou demon ir Dior addict dievinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 12 balandžio 2008 - 21:36
nežinau, pasikvėpinus, aš kažkaip greit nebeužuodžiu ar dar kvepiu jais...  bet taip man turbūt beveik su visais kvepalais..  na bet kvapas tikrai nerealus, jie nukonkuravo mano išliaupsėtą CK Eupforia.. ir dabar mano Number 1 - Diamonds 

Man taip pat labai labai labai... patinka Emporio Armani "Diamonds" thumbup.gif wub.gif Deja, kvapo nebejaučiu jau po gero pusvalanduko verysad.gif Kažkaip keista unsure.gif , nes tikrai originalūs kvepalai ir taip trumpai laiko blink.gif lotuliukas.gif doh.gif
Nežinau g.gif , o gal tik aš pati neužuodžiu to kvapo?
Parašykite savo atsiliepimus apie šį aromatą ax.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2008 04 14, 12:59)
Man taip pat labai labai labai... patinka Emporio Armani "Diamonds" thumbup.gif  wub.gif Deja, kvapo nebejaučiu jau po gero pusvalanduko verysad.gif Kažkaip keista unsure.gif , nes tikrai originalūs kvepalai ir taip trumpai laiko blink.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
Nežinau g.gif , o gal tik aš pati neužuodžiu to kvapo?
Parašykite savo atsiliepimus apie šį aromatą ax.gif  rolleyes.gif  4u.gif

gal tiesiog pripratai prie kvapo ir nejauti... g.gif nes man irgi taip buna ax.gif
Atsakyti
Šiandien pauosčiau CK Euphoria, nerealūs man šitie kvepaliukai wub.gif
Atsakyti
gal tiesiog pripratai prie kvapo ir nejauti...  nes man irgi taip buna 

Gal g.gif Tiksliau, labai to tikiuosi... Nes, kai pati neužuodžiu to kvapo, man atrodo, kad aplinkiniai tuo labiau neužuodžia verysad.gif , o toooks GERAS kvapas tongue.gif bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Maciau savo kolekcijoj turi Versace Bright Crystal ar jie tau gerai laiko?? g.gif as pasikvepinau parduotuvei bet, kad man pasirode, kad kvapas ilgai nelaiko.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 04 14, 22:46)
gal tiesiog pripratai prie kvapo ir nejauti... g.gif  nes man irgi taip buna ax.gif

Ir as jais kvepinaus... Ziauriai nelaiko, todel ir nepirkau, nors kvapas neblogas rolleyes.gif
Atsakyti
as alpstu nuo blogo kvapo nebent laugh.gif gal nevardinsiu
Atsakyti
Maciau savo kolekcijoj turi Versace Bright Crystal ar jie tau gerai laiko??  as pasikvepinau parduotuvei bet, kad man pasirode, kad kvapas ilgai nelaiko.. 

Va šitie, nors ir lengvi, bet pakankamai neblogai laiko thumbup.gif Ryte pasipurškus, vakare dar gan intensyviai kvepiu wub.gif
O ARMANI DIAMONDS mane labai nuvylė verysad.gif lotuliukas.gif doh.gif Kaina ne tokia jau ir maža schmoll.gif (pas mane 100 ml EDP), kvapas pasakiškas, bet kas iš to, jei taip greit išgaruoja cray.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 04 15, 09:26)
Maciau savo kolekcijoj turi Versace Bright Crystal ar jie tau gerai laiko?? g.gif  as pasikvepinau parduotuvei bet, kad man pasirode, kad kvapas ilgai nelaiko.. ax.gif

Man irgi laiko labai gerai thumbup.gif iki pat vakaro thumbup.gif O plaukiai net ir iki ryto
Atsakyti