Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2008 04 08, 22:31)
Aš tai suprantu  "alpimą" gerąja prasme  bigsmile.gif

aš tai, kaip padaras bjauraus būdo (žr. avatarą lotuliukas.gif ), iš karto linkusi viską iš blogosios pusės vertinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 08, 22:36)
aš tai, kaip padaras bjauraus būdo (žr. avatarą lotuliukas.gif ), iš karto linkusi viską iš blogosios pusės vertinti lotuliukas.gif

Nu nereikia taip pesimistiškai ,liuks avataras lotuliukas.gif , lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano megstamiausi Britney Spears 'Fantasy' ir Givenchy 'Ange ou demon' smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Man Vesace Bright Crystal thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siuo metu Valentino "Rock 'n Rose" hmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 02 28, 00:44)
desimt metu kaip eliziejaus laukams istikima.. wub.gif labai daug komplimentu sulaukiu.. thumbup.gif man tie migdolai juose yummy yummy.. thumbup.gif

kas per eliziejaus laukai?kazkaip i galva toptelejo nina ricci LOVE IN PARIS biggrin.gif g.gif
o jei rimtai? rolleyes.gif noreciau kazko su migdolais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 12, 11:51)
kas per eliziejaus laukai?kazkaip i galva toptelejo nina ricci  LOVE IN PARIS  biggrin.gif  g.gif
o jei rimtai?

O jei rimtai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 12, 13:57)
O jei rimtai
user posted image

nia siandien JBS visapusiskai gelbsti mane ir veda klaidziais parfumerijos labirintais blush2.gif
reikes pauostyt ta kvapa.koks mazdaug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 12 balandžio 2008 - 14:05
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 12, 14:04)
nia siandien JBS visapusiskai gelbsti mane ir veda klaidziais parfumerijos labirintais blush2.gif
reikes pauostyt ta kvapa.koks mazdaug?

Jeigu esi susipažinusi su Lancome Tresor
user posted image
kvapu, tai šie labai panašūs, tik kiek, kaip čia pasakius, sterilesni. Liepų žiedais kvepia. Vieni iš mano mylimiausių.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 12, 16:07)
Jeigu esi susipažinusi su Lancome Tresor
user posted image
kvapu, tai šie labai panašūs, tik kiek, kaip čia pasakius, sterilesni. Liepų žiedais kvepia. Vieni iš mano mylimiausių.

uch, nesu uoscius..is lancome esu uoscius tik miracle ax.gif reikes palek iki prekybcentrio, parfumexpress'o yess.gif kazkaip susidomejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 12, 14:13)
uch, nesu uoscius..is lancome esu uoscius  tik miracle ax.gif  reikes palek iki prekybcentrio, parfumexpress'o yess.gif  kazkaip susidomejau wub.gif

Na, jeigu iki parfumexpresso nusigausi, tai ir Champs Elysees ten rasi.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 12, 16:16)
Na, jeigu iki parfumexpresso nusigausi, tai ir Champs Elysees ten rasi.

nera? g.gif kiba, kur pasaulis ritasi? doh.gif
Atsakyti