Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

Pritariu Riuriu:)
Bet su Samsara jie tikrai nepanasus, bent jau man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 14 kovo 2008 - 13:07
QUOTE(tura @ 2008 03 13, 20:34)
Girdėjau, kad labai geras kvapas, bet pačiai neteko progos pauostyti. Atsirado braskėse, bet  g.gif ar patiks.
Į ką kvapas panašus.  Kokio tipo kvepalai. Su kuo sulygintumėt
user posted image

Kvapas tikrai geras bet ir labai savotiškas. Sakyčiau jie iš tų, kuriuos rizikinga pirkti nepauosčius. Mane pauosčius juos pirmą kartą ištiko šokas. biggrin.gif Panašiai kaip neperseniausiai su Hermes Rouge Eau Delicate. tongue.gif Kažkada apie juos rašiau, kad jaučiu juose didžiulę gaivališko laukinio seksualumo dozę. Pradinės natos labai primena vyriškus kvepalus, man asocijuojasi su švaraus suprakaitavusio kūno kvapu, jaučiasi stiprios muskuso natos, vėliau kvapas sušvelnėja, pasaldėja, pasirodo gėlės ir truputėlis pudros. Kažkas kažkada pasakė, kad tai rujojančios patelės kvepalai, ir manau buvo visiškai teisus. rolleyes.gif O Samsara jie man tikrai primena šiek tiek, būtent EDT variantą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 14 kovo 2008 - 22:57
QUOTE(tura @ 2008 03 13, 22:34)
Girdėjau, kad labai geras kvapas, bet pačiai neteko progos pauostyti. Atsirado braskėse, bet  g.gif ar patiks.
Į ką kvapas panašus.  Kokio tipo kvepalai. Su kuo sulygintumėtuser posted image

Turiu miniatiūrą. Jokiu būdu nepirk nepauosčius. Manęs jie visai nesužavėjo. Labai panašūs į vyriškus ir visai man nesaldūs, o greičiau gaiviai - aštroki. Į Samsarą man jie visai nepanašūs. Šitie turi gaivumo ir šaltumo. Gal, kad juose yra levanda, imbieras ir sandalas g.gif Apie seksualumą, tai išvis tyliu, nes vyras tik supurškė juos pauostęs ir burbtelėjo, kad čia eiliniai vyriški kvepalai, kurie jo visai nežavi. Iš aplinkinių, jokių komplimentų nesulaukiau, taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 03 13, 20:56)
O kas čia per sistema? gal gali paaiškinti kur ir kaip ja naudotis?

Ši gan patogi sistema (anglų k) siūlo 2 variantus, kaip susirasti kvepalus, kurie:
1. Būtų panašus į kažkokius Jūsų mėgstamus kvepalus (Paieška pagal pavadinimą)'
2. Būtų iš tos pačios 'kvepalų šeimos' (Paieška pagal dominuojančias natas kvepaluose).
4u.gif
Nuoroda:
Fragrance Finder

Sėkmės paieškose! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 03 15, 11:06)
Ši gan patogi sistema (anglų k) siūlo 2 variantus, kaip susirasti kvepalus, kurie:
2. Būtų iš tos pačios 'kvepalų šeimos' (Paieška pagal dominuojančias natas kvepaluose).
4u.gif
Nuoroda:
Fragrance Finder

Sėkmės paieškose!  4u.gif

labai aciu koks fainas dalykas lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Kaip tik ieškau šitų kvepaliukų bigsmile.gif Kažkada buvau gavusi dovanų, paskui pardavime jų jau nebemačiau verysad.gif lotuliukas.gif Ir tik visai neseniai atsitiktinai nete užtikau "Švaros prekėse":
Dolce Gabbana By Dolce Gabbana

Jaučiu jiems begalinę nostalgiją rolleyes.gif ax.gif tongue.gif ... Labai labai buvau susigyvenusi su šiuo kvapu wub.gif , o ir komplimentų iš aplinkinių esu sulaukusi tikrai DAUG thumbup.gif Šiuo metu turiu tokius:
Emporio Armani
Man kvapas kažkuo panašus ir artimas D&G. O labiausiai tai panašus ir, galima sakyt, kone identiškas Mango "Cut For woman":
MNG

Galbūt nenorėčiau jais kvėpintis kasdien g.gif rolleyes.gif , tačiau turėti savo kolekcijoje tiesiog PRIVALAU, nes man jie nerealūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

Šiuo metu Christian Lacroix "Tumulte" wub.gif

ir dar user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 15 kovo 2008 - 17:53
Alpstu del Addict2 ir Lancome O Qui wub.gif
Atsakyti
Man dabar patys paciausi Anglomania ir Pure poison elixir wub.gif
Atsakyti
Mano mylimiausias kvapas Ghost, kazin rasiu cia savo bendraminciu.Stai toks:
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
Papildyta:
Gaila ju LT jau nebera pirkti bent mano ziniomis, kiek ieskojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 16 kovo 2008 - 22:29
QUOTE(Blondie @ 2008 03 15, 11:06)
4u.gif
Nuoroda:
Fragrance Finder

Sėkmės paieškose!  4u.gif

Cha, šita sistema teigia, kad Guerlain l"Heure Bleu pagal aromatų "šeimą" ir natas yra panašus į Hermes Rouge g.gif
Nagi, abiejų kvapų turėtojos, bėgat tikrint ir recenzuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dievinu CHANEL ALLURE SENSUELLE wub.gif
Atsakyti