Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

Carolina Herrera 212 thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kenzo Amour dabar. Nu net gaila kvepintis, kad nepasibaigtų blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 03 09, 20:26)
Kenzo Amour dabar. Nu net gaila kvepintis, kad nepasibaigtų blush-anim-cl.gif

Man tas pats dėl Givenchy "Hot couture" 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ing @ 2007 12 27, 15:49)
Antras buteliukas Lacoste pour Femme, dabar gavau dovanų Escada Signature.
    Labai mėgstu aštrų ir sunkų kvapą verysad.gif

Ar Lacoste "Pour Femme" aštrus ir snkus kvapas ? g.gif
Jie man visai neblogi wub.gif , bet aš nemėgstu sunkių kvapų ax.gif smile.gif
Atsakyti
savo megstamiausiu dar neradau verysad.gif .bet is turimu hugo boss femme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 03 06, 18:54)
Buvo, bet gal labai seniai. Bo jau pakankamai seniai ten tik diuso zeles ir kuno losjonai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Ir as jau seniai padejusi aki ant abieju (Bandit ir Fracas)  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
O ju kaip ner, taip ner............

Bandit ir Fracas - atsitiktinai radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2008 03 13, 00:28)

o tu juos turi, ar tik šiaip radai? Mane Bandit sudėtis labai vilioja ir manau, kad man labai tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 03 12, 22:47)
o tu juos turi, ar tik šiaip radai? Mane Bandit sudėtis labai vilioja ir manau, kad man labai tiktu biggrin.gif

Neturiu, šiaip radau, kad yra pirkti - kažkas čia ieškojo smile.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad labai geras kvapas, bet pačiai neteko progos pauostyti. Atsirado braskėse, bet g.gif ar patiks.
Į ką kvapas panašus. Kokio tipo kvepalai. Su kuo sulygintumėtuser posted image
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2008 03 13, 12:31)
Neturiu, šiaip radau, kad yra pirkti - kažkas čia ieškojo smile.gif

Net labai ieškojo!!! blush2.gif Ačiū 4u.gif Paikvaišau dėl šio kvapo vos pirmą kartą 'užuodusi' blush2.gif Kitą savaitę jau turėčiau turėti yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(tura @ 2008 03 13, 20:34)
Girdėjau, kad labai geras kvapas, bet pačiai neteko progos pauostyti. Atsirado braskėse, bet  g.gif ar patiks.
Į ką kvapas panašus.  Kokio tipo kvepalai. Su kuo sulygintumėtuser posted image

Panašių kvepalų 'paieškos sistema', kuria gan dažnai naudojuosi, man rašo, kad :
BY WOMAN by Dolce & Gabbana yra labiausiai panašūs į Samsara by Guerlain ir White by Comme des Garcons 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 03 13, 21:52)

Papildyta:
Panašių kvepalų 'paieškos sistema', kuria gan dažnai naudojuosi, man rašo, kad :
BY WOMAN by Dolce & Gabbana yra labiausiai panašūs į Samsara by Guerlain  ir  White by Comme des Garcons  4u.gif

O kas čia per sistema? gal gali paaiškinti kur ir kaip ja naudotis?
Atsakyti
Man 212 on ice arba nina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 03 13, 21:34)
Girdėjau, kad labai geras kvapas, bet pačiai neteko progos pauostyti. Atsirado braskėse, bet  g.gif ar patiks.
Į ką kvapas panašus.  Kokio tipo kvepalai. Su kuo sulygintumėtuser posted image

Turejau siuos kvepalus ir galiu pabrezti, jog nesu uosciusi nieko panasaus. Kvapas labai isskirtinis, saldus, ryskus, gylus, sleifinis ir laaaabai stiprus. Uztenka laselio, kad drambli paguldytum lotuliukas.gif
Jei esi drasi, ryski - kvapas tau isties tiks. Sis kvapas kazkoks nezemiskas, vakarinis, nors atitinkamai stiliui galima nesioti ji ir diena.
Papildyta:
QUOTE(Blondie @ 2008 03 13, 21:52)
BY WOMAN by Dolce & Gabbana yra labiausiai panašūs į Samsara by Guerlain  ir  White by Comme des Garcons  4u.gif

i Samsara man jie nepanasus, nebent ryskumu
Atsakyti