Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(Blondie @ 2008 03 02, 15:25)
Esu visiškoj alpimo būsenoj dėl Robert Piguet - Fracas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kaip tikra "seklys morka"  biggrin.gif  dabar ieškau kaip čia man juos rast, ir iš kur nusipirkt....

Braskese pasiziurek, anksciau buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš dievinu Paco Rabanne Ultraviolet wub.gif wub.gif wub.gif ir S.Oliver gaila pavadinimas užkrito doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 03, 15:03)
Braskese pasiziurek, anksciau buvo mirksiukas.gif

Buvo, bet gal labai seniai. Bo jau pakankamai seniai ten tik diuso zeles ir kuno losjonai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ir as jau seniai padejusi aki ant abieju (Bandit ir Fracas) verysad.gif verysad.gif verysad.gif
O ju kaip ner, taip ner............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 06 kovo 2008 - 18:54
D&G melynas thumbup.gif
Atsakyti
Robert Piguet Fracas tikrai maciau Sephoroj, perkant didesni buteliuka, pristatymas nemokamas mirksiukas.gif (tik aisku, jei jus LT, tai teks naudotis tarpininkiu paslaugomis). Dar pabandykit uzsukti i siuos websitus, nes juose daznai galima rasti selektyvu ir siaip retesniu kvepalu:
http://www.beautyencounter.com/
www.overstockperfume.com
Atsakyti
mano megstamiausi Carolina Herrera 212 sexy ir Chanel Chance wub.gif
Atsakyti
Man labiausiai mylimi is manosios kolekcijos suo metu yra Givenchy Ange ou Demon. Labai ilgai laiko, kas budinga manau visiems givenchy kvapams, bent nenusivyliau kiek turejau smile.gif
Atsakyti
Siuo metu isimylejusi Cacharel Promesse wub.gif
Atsakyti
Nors ieskau vis SAVO to VIENINTELIO kvapo, bet dabar imponuoja user posted image
user posted image
Patinka ryskus kvapai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 03 06, 19:15)
Robert Piguet Fracas tikrai maciau Sephoroj, perkant didesni buteliuka, pristatymas nemokamas mirksiukas.gif (tik aisku, jei jus LT, tai teks naudotis tarpininkiu paslaugomis). Dar pabandykit uzsukti i siuos websitus, nes juose daznai galima rasti selektyvu ir siaip retesniu kvepalu:
www.overstockperfume.com

Ačiū, pasidairysiu, nes jau esu beprarandanti viltį.... verysad.gif

Jooo, o braškėse tik dušo žele... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 03 06, 21:15)
www.overstockperfume.com

Pažiūrėjau abejuose puslapiuse, bet ,rodos, į Lietuvą nesiunčia. Ar aš kažką ne taip ieškau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2008 03 07, 19:15)
Pažiūrėjau abejuose puslapiuse, bet ,rodos, į Lietuvą nesiunčia. Ar aš kažką ne taip ieškau? g.gif

Teisingai supratot - i Lietuva is ten tikrai nesiuncia, taciau ko nepadarysi del kvepalu, kurie privercia jus alpti mirksiukas.gif (juk galima ieskoti draugu, pazistamu, kurie galetu uzsakyti ir parsiusti, o galu gale pasinaudoti tarpininkiu paslaugomis tongue.gif ). Jei tureciau kvepalus, del kuriu alpciau, tai tikrai maziausiai galvociau apie ju kaina ir leisciau sau sumoketi dvigubai vien uz parsiuntima ax.gif
Atsakyti