Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

mano megstamiausi:
Versace bright crystal
paco rabanne ultraviolet summer pop
nina ricci (obuoliukas)
morgan
jlo glow
sio metu alpstu nuo Elizabeth Arden mediterranean wub.gif
Atsakyti
Šiandien alpstu dėl Guerlain Shalimar. Norisi dar ir dar. (Poezijai įkvepia biggrin.gif )Tik bijau, kad mano noro nesupras aplinkiniai (ypač dukrytė), tai tvardausi nepasipurškus dar kartelį lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau kaip dvi savaites alpstu del Hermes Elixir Des Merveilles EDP. wub.gif Labai gaila, bet kol kas nesulaukiau nei vieno komplimento is aplinkiniu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2008 02 16, 18:00)
Jau kaip dvi savaites alpstu del Hermes Elixir Des Merveilles EDPwub.gif Labai gaila, bet kol kas nesulaukiau nei vieno komplimento is aplinkiniu... g.gif

Bijau, kad ir nesulauksi smile.gif Manęs tai tikrai nieks nepagyrė, nors aš pati sau labai kvepėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doriene @ 2008 02 10, 13:59)
labai patinka Armani Diamond gal kas turit, idomu ar gerai laiko?

nežinau, pasikvėpinus, aš kažkaip greit nebeužuodžiu ar dar kvepiu jais... sad.gif bet taip man turbūt beveik su visais kvepalais.. 4u.gif na bet kvapas tikrai nerealus, jie nukonkuravo mano išliaupsėtą CK Eupforia.. ir dabar mano Number 1 - Diamonds first.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 02 16, 23:19)
Bijau, kad ir nesulauksi smile.gif Manęs tai tikrai nieks nepagyrė, nors aš pati sau labai kvepėjau biggrin.gif

o as sulaukiau komplimento, kvepedama Elixir'u is zmogaus, is kurio niekad nesu gavosi isvis jokiu komplimentu bigsmile.gif taigi tai man buvo lb didelis ivertinimas bigsmile.gif
Atsakyti
Vis dar:
Armani SENSI White notes wub.gif
Hugo Boss Femme wub.gif
C. Dior Pure poison wub.gif
Atsakyti
user posted image
Man siti siuo metu patys paciausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bremen: 17 vasario 2008 - 11:05
QUOTE(leliux @ 2008 02 17, 09:01)
o as sulaukiau komplimento, kvepedama Elixir'u is zmogaus, is kurio niekad nesu gavosi isvis jokiu komplimentu  bigsmile.gif taigi tai man buvo lb didelis ivertinimas  bigsmile.gif

Žmogus gal turi raritetinį skonį mirksiukas.gif Mano vyras neseniai pasakė, kad jam skaniausiai kvepėdavau aliejiniais Opium iš Indijos parduotuvės bigsmile.gif Suprask kaip nori huh.gif
Atsakyti
Aš negaliu atsidžiaugti atradusi Moschino I love love wub.gif
Atsakyti
Dievinu chanel chance 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mano megstamiausi Cristobal Balenciaga ir Burberry Britt. Saldus, nu bet super. Ypac Cristobal wub.gif
Atsakyti