Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(kazarniene @ 2007 12 06, 12:04)
ralph lauren Glamourous  wub.gif
priklausiomybe tokia didele, kad net gaila naudot  lotuliukas.gif  nesvarbu kad dabar jau galima ju nusipirkt.

man tas pats su Britney Spears Midnight Fantasy lotuliukas.gif yra ju pirkt visur ir galiu sau leist nusipirkt bet va turiu puse butelaicio ir taupau baisiausiai nes taip skaniai kvepia kad baisu pabaigt ir bent viena diena ant lentynos ju neturet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2007 12 10, 11:48)
man tas pats su Britney Spears Midnight Fantasy  lotuliukas.gif  yra ju pirkt visur ir galiu sau leist nusipirkt bet va turiu puse butelaicio ir taupau baisiausiai nes taip skaniai kvepia kad baisu pabaigt ir bent viena diena ant lentynos ju neturet  lotuliukas.gif

tai ne as viena cia tokia 'taupuole' lotuliukas.gif irgi kitus purskalioju, perku, o megstamiausius, kuriu turetu buti a la 'parasas', taupau ypatingoms progoms doh.gif nors gal yra tame tiesos - a vdrug kas nors nemalonaus atsitiks, kai tu busi jais pasipurskes, ir tatai isises i tavo samone ir savaime tie kvepalai paskui gali kelt nekokias emocijas g.gif man taip su vienais buvo, galima sakyt. gerai, kad jie visai ne mano megstamiausi. bet paskui isvis dingo ju puse grozio
Atsakyti
Oj, ne ten parasiau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 10 gruodžio 2007 - 11:37
Mylimiausi Escada - rocckin rio ir I love love smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 10, 11:08)
tai ne as viena cia tokia 'taupuole' lotuliukas.gif

haa bigsmile.gif ir as prie jusu taupuoliu prisijungiu doh.gif hihihi.gif
nzn kodel, bet mylimiausius pataupau blush2.gif nu atrodytu, kas cia tokio - pasibaigs, prigribesi vel ir visos bedos baigtos. niu bet nzn unsure.gif is pasamones tokia nesamone ateina doh.gif
nors gal ir gerai. kasdien jei tik jais ir kvepinciaus, taigi nebutu jie tokie ir ypatingi, be to, atsibostu gal unsure.gif ir uosle tiek priprastu, kad nebejausciau visiskai.
Atsakyti
QUOTE(success @ 2007 12 09, 21:41)
Ar kalbate apie Jacques Fath "ELLIPSE"? bigsmile.gif  Galiu duoti pauostyti nostalgijai apmalšinti  biggrin.gif  4u.gif

Jeigu tie senieji, tai taip. O uostyti bijau, nes ir taip ieskau ko nors, kad bent kazkiek butu panasus i juos. O jei dar pauostysiu doh.gif doh.gif doh.gif Bijau, kad niekada taip ir nesurasiu to, ko labai noriu. Bet aciu uz pasiulyma. Bent jau zinosiu, kas turi thumbup.gif
Atsakyti
6 metus istikima BVLGARI BLV wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 10, 13:54)
Jeigu tie senieji, tai taip.

Ne mažiau 15-16 metų jau tam buteliukui, tai turbūt senieji? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2007 12 10, 17:15)
Ne mažiau 15-16 metų jau tam buteliukui, tai turbūt senieji? mastau.gif

Jo, turbut tie patys blush2.gif
Atsakyti
Svaigstu nuo Cacharel Amor Amor rolleyes.gif wub.gif