Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

Na bet ir šita tema neįtraukta į subforumą... g.gif Kas čia dabar atsitiko? Čia neapsižiūrėjimas ar aplaidumas kokis tai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 11 18, 13:48)
Nuo vakar dėl HUGO BOSS Femme. wub.gif

Nelabai aš stebiu kvepalų naujoves blush2.gif sakė, kad gana naujas kvapas. Tiesa?

turiu aš juos... na vienas iš naujesnių kvapų....
Supurškiau beveik visą butelką jau. Na vasarai thumbup.gif: Gėlytės....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 11 21, 08:30)
turiu aš juos... na vienas iš naujesnių kvapų....
Supurškiau beveik visą butelką jau. Na vasarai thumbup.gif: Gėlytės....

Man ir Boss Femme patinka, ar jie gerai išlaiko kvapą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 11 21, 10:21)
Man ir Boss Femme patinka, ar jie gerai išlaiko kvapą?  ax.gif

Kvapą normaliai išlaiko ax.gif tik ant rūbų kiek geriau. Šiaip tai neblogai smile.gif
Atsakyti
As ir labai wub.gif hugo boss femme.jau baigineju savo butelaiti reiks jau nauja pirkt.bet dabar ziuriu kazkoks kitas tas pats kvapas atsirades tai kiek uosciau tai lyg ir tas pats kvapas.nezinau kame cia kampas g.gif
Atsakyti
Na va, tema pakilo į viršų, vėl atsirado alpstančių, o kada gi moderatoriai įkels ją į kvepalų subforumą? user posted image
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2007 11 21, 12:24)
As ir labai wub.gif hugo boss femme.jau baigineju savo butelaiti reiks jau nauja pirkt.bet dabar ziuriu kazkoks kitas tas pats kvapas atsirades tai kiek uosciau tai lyg ir tas pats kvapas.nezinau kame cia kampas g.gif

Šiandien kaip tik uosčiau Boss Femme (kai tik einu uostyti kvepaliukų, visada šitų pauostau, atsiuostysiu, nereikės pirkti hihihi.gif) Tai va, irgi atkreipiau dėmesį, kad yra du panašūs buteliukai, papurškiau, tai vienas stipresnis, o kitas- švelnesnis kvapas, tik nepažiūrėjau, gal vienas EDT, o kitas EDP unsure.gif
Atsakyti
Ir man Femme patinka- "neperkrautas" kvapas, jei galima taip pavadinti smile.gif Dar EA 5th Aveniu nusiziurejau- gal reikes prigriebti pasitaikius progai g.gif Gana moteriskas kvapas, be to, nei per daug saldus, nei per gaivus
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 21, 15:10)
Na va, tema pakilo į viršų, vėl atsirado alpstančių, o kada gi moderatoriai įkels ją į kvepalų subforumą?  user posted image

g.gif
Atsakyti
Aš alpsu dėl Dior addict ir jau seniai..
Atsakyti
QUOTE(cia gi as @ 2007 11 22, 19:15)
Ir man Femme patinka- "neperkrautas" kvapas, jei galima taip pavadinti smile.gif Dar EA 5th Aveniu nusiziurejau- gal reikes prigriebti pasitaikius progai g.gif  Gana moteriskas kvapas, be to, nei per daug saldus, nei per gaivus

EA 5th avenue wub.gif
Atsakyti
escada magnetism wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti