Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

guerlano shalimar ir schamp elizee wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mamytes, ar teko kuriai nors uostyt "Versace Jeans Couture" (berods taip vadinasi) ? Parduotuvese as ju nematau, pagalvojau gal buvo isleisti i prekyba kaip Limited Edition, arba ne visose parduotuvese yra. (Kaip kazkuri is forumieciu minejo- i lt parduotuves daugiausia "popsa" veza.) Gavau juos kaip prieda prie Versace "Versace" . Man dar neteko uostyt nieko panasaus: dazniausiai kvepaliukuose ryskiausiai jauciasi vaniles, muskuso, ambros, sandalmedzio akcentai, o situose... ciobreliai! Taip taip, tie patys, ant kuriu arbata plikome bigsmile.gif Labai patiko man tas kvapas: jaukius namus, silta vaikyste, laukine pieva mena... ax.gif
Atsakyti
Hugo Boss Woman ir Britney Spears "Fantasy" thumbup.gif heart.gif
Atsakyti
Dievinu chanel chance wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Armani Code ir Moschino Cheap and chic.
Atsakyti
Šiuo metų trys:

Armani Sensi white notes.
Armani She,
Gucci Envy
Atsakyti
bigsmile.gif mano geriausi yra S.Ferragamo Charms - jie taip praskaidrina nuotaika bigsmile.gif dar neturejau tokiu, kurie mane taip tiesiogiai veiktu (geraja prasme biggrin.gif )
siandien uzsipurskiau ant rieso Lancome Hypnose ir esu 9į proc. isitikinusi, kad jie taps mano vakariniu ir zieminiu kvapu wub.gif
Atsakyti
CD Pure Poison ir GOSCH Nothing. Deja, pastarųjų tiesiog nekenčia mano vyras. Tai aš jais kvepinuosi darbe. Jais kvepėdama jaučiuosi išskirtinė, nes jų Lietuvoje nėra. Šį kvapą dievinu jau 10metų. thumbup.gif
Atsakyti
Nuo vakar dėl HUGO BOSS Femme. wub.gif

Nelabai aš stebiu kvepalų naujoves blush2.gif sakė, kad gana naujas kvapas. Tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 11 18, 13:48)
Nuo vakar dėl HUGO BOSS Femme. wub.gif

Nelabai aš stebiu kvepalų naujoves blush2.gif sakė, kad gana naujas kvapas. Tiesa?

As vis dvejoju del Femme... g.gif ax.gif ar ilgai laikos kvapas? nera labai saldus? rolleyes.gif nes draugei daviau pauostyt, sako ojj kokie saldus, o man tai lyg normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 18 lapkričio 2007 - 13:32
Kvapas tikrai ne saldus. Man jis labiau patiktų vasarą. Dabar norisi sodresnių aromatų.
Atsakyti
Dior addict tamsiai melynam buteliuke 4u.gif
Atsakyti