Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

Kenzo -Flower
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2007 07 03, 18:44)
Siuo metu alpstu del naujuju Lolita Lempicka "L"....... rolleyes.gif

Dar keletas is mano megiamiausiuju:

Moschino "Funny"
Britney Spears "Fantasy"
Britney Spears "In Control"
Escada "Magnetism"

Visi pamineti,vieni is mano paciu geriausiu drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 10 17, 17:58)
Visi pamineti,vieni is mano paciu geriausiu drinks_cheers.gif  thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Mano pirmieji kvepalai dėl kurių aš alpau buvo Lolita Lempicka "Lolita" (obuoliukas) Jau pabodo, bet MB labai patinka vis dar.
Po to patiko Estee Lauder Pleasures, velgi pabodo...
O dabar Jean Paul Gaultier Clasique wub.gif (jei suklydau rašyboje, nepykit)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buse: 18 spalio 2007 - 10:05
Man labai patinka nauji Dior Midnight Poison wub.gif
Daugeli metu Nr.1 mano kolekcijoje uzima Givenchy Hot Couture; Nr.2 Cinema thumbup.gif
Atsakyti
Šiuo gyvenimo momentu alpstu dėl dviejų kvepalų Givenchy AoD ir Dior Poison 4u.gif Bent kol kas jų dar neturiu ax.gif Bet tikiuosi nebeilgai ...
Atsakyti
Atradau, Thierry Mugler Angel. Labai noriu jų. Man jie tokie šilti wub.gif
Tik norėčiau nuomonės, ar jie tinka dienai?
Atsakyti
Dabar tai Versace Bright Crystal, D&G Light Blue, Dior Addict2, Escada Into the Blue wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2007 10 26, 11:27)
Atradau, Thierry Mugler Angel. Labai noriu jų. Man jie tokie šilti wub.gif
Tik norėčiau nuomonės, ar jie tinka dienai?

dienai nelabai... ax.gif labai jau intensyvus jie 4u.gif
Atsakyti
[SIZE=7] Sveiki gyvi, prisijungiu ir as prie pokalbio smile.gif Pasiskaitinejau jusu pasisakymus ir atradau, kad kelis jusu megstamiausius kvapus ir as turiu savo kolekcijoje biggrin.gif : Davidoff "Echo", "Cool water" (pastarieji po gimdymo prarado savo zavesi, o anksciau taip patiko verysad.gif , pasinesiau "ant" saldziu dabar lotuliukas.gif ), "Game". Dar Hugo Boss "Pure purple" nusipirkau-idomi kvapo kompozicija. Mano vyriskis nupirko man "Versace" neperseniausiai ( abu rinkomes smile.gif ), bet nesuprantu kaip jie vadinasi blush2.gif Permatomas kvadratinis buteliukas (tiesa, patys kvepalai geltoni), ant kamstelio Versace ispausta, o buteliuko centre- tas versace zenkliukas, tai nusprendziau, kad "Versace" ir vadinasi, arba jei nera pavadinimo, tai dar gali Women vadintis. Gal kas zino kaip vadinasi? Drauge karta uzklause kuom pasikvepinusi, o as pavadinimo nezinau verysad.gif nu tikrai blush2.gif
Atsakyti
Permatomas kvadratinis buteliukas (tiesa, patys kvepalai geltoni), ant kamstelio Versace ispausta, o buteliuko centre- tas versace zenkliukas, tai nusprendziau, kad "Versace" ir vadinasi, arba jei nera pavadinimo, tai dar gali Women vadintis. Gal kas zino kaip vadinasi? Drauge karta uzklause kuom pasikvepinusi, o as pavadinimo nezinau verysad.gif nu tikrai blush2.gif
[/quote]

Versace - "Versace"... O dar juos vadina Versace NEW. Geras kvapas, man patinka, bet kazkuo jador Dioro primena
Papildyta:
http://www.little-pa...?aromat_id=1479
Atsakyti
Taip taip, sitie! lotuliukas.gif Aciu. Primena labai "j'adore" thumbup.gif Gal, sakau, nukopino? g.gif
Atsakyti