Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

henika, o kaip Nina Rici Nina laiko? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 03, 15:03)
versace - woman - vakarui ir šiaip toks laaabai moteriškas (tik vienas vaikinas man pasakė, kad jie kvepia motinyste  blink.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O siaip ir as naudoju Nina Ricci Nina thumbup.gif
Atsakyti
Siuo metu alpstu del naujuju Lolita Lempicka "L"....... rolleyes.gif

Dar keletas is mano megiamiausiuju:

Moschino "Funny"
Britney Spears "Fantasy"
Britney Spears "In Control"
Escada "Magnetism"
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 07 03, 16:15)
henika, o kaip Nina Rici Nina laiko?  4u.gif

man tai laikosi labai gerai... jo purškiu mažiausiai, nes kitaip aštrokas kvapas lieka. kitu kvepalu purškiu gerokai daugiau rolleyes.gif

QUOTE(lelija24 @ 2007 07 03, 16:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O siaip ir as naudoju Nina Ricci Nina  thumbup.gif

tai nepergyvenk... nina motinyste nekvepia biggrin.gif kvepia versace blink.gif nors irgi antra buteliuka naudoju, niekada tokio bajerio nebuvau isgirdusi... taip ir nesupratau ar cia reikėjo suprasti kaip komplimentą ar kazkokia nesamone buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourous @ 2007 07 03, 19:44)
Siuo metu alpstu del naujuju Lolita Lempicka "L"....... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Lempicka thumbup.gif
na mane dar veza visi Escada vasaros kvapai, tik galetu jie ilgiau laikytis
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 04, 10:14)
ax.gif

man irgi jie wub.gif o jei dar laikytu gerai tai thumbup.gif nes man tai kokias 2-3 val ir vsio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 07 04, 09:21)
man irgi jie  wub.gif o jei dar laikytu gerai tai  thumbup.gif nes man tai kokias 2-3 val ir vsio  unsure.gif

As zinok visada nesiojuos tasej buteliuka, kad i darbo pabaiga pasipurkst galeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 04, 09:14)
ax.gif

nzn, net man escados sentiment gerai laikesi... visi rubai kvepedavo ilgiausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 04, 10:56)
nzn, net man escados sentiment gerai laikesi... visi rubai kvepedavo ilgiausiai  biggrin.gif

tai ant rubu, plauku ilgiau laikosi kvapas, o ant kuno tai kazkaip ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 04, 09:14)
ax.gif

drinks_cheers.gif aga, kas del escados, tai trumpokai laiko, isskyrus magnetism:) sie matyt ilgiau laiko nes saldus laaabai....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourous @ 2007 07 04, 13:24)
drinks_cheers.gif  aga, kas del escados, tai trumpokai laiko, isskyrus magnetism:) sie matyt ilgiau laiko nes saldus laaabai....smile.gif

Magnetism man nelabai kazkodel, turejau Magnetic beat, vat tie tai man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourous @ 2007 07 04, 13:24)
drinks_cheers.gif  aga, kas del escados, tai trumpokai laiko, isskyrus magnetism:) sie matyt ilgiau laiko nes saldus laaabai....smile.gif

Rock`in`rio irgi saldus ir laiko sakyciau neblogai,tik man ju saldumo norisi retai ax.gif
Atsakyti