Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(jadzka @ 2007 03 31, 17:34)

Negalių pakęs barbiškų spalvų kvapų (žydrų, rožinių, salotinioų, geltonų ir t.t.) jei jau apie firmas - tai Britney Spears, Escada, naomi  ir pan. Nu man jie kažkokie paaugliški ir toookie blondiniški doh.gif:

lotuliukas.gif aš blondinė ir man visi šie kvapai patinka biggrin.gif tik nesu tikrai tipiška soliariuminė ilgakojė ala vakaro žinių mergaitė.

nors man taip pat patinka taip pat ir aštresni kvapai ir šiaip įvairesni
šiuo metu labai einami carolina herrera 212 on ice
aj niekur neprisitaikau giverenchy organzos, man labai patiko šitas kvapas, nusipirkau 15ml buteliuką galvojau tegul lieka vakarinis, ale nu kad nekimba, nebekimba tie kvepalai per aštrūs lyg ir kažkas nebetaip....
Atsakyti
Aš tai dabar alpstu dėl J.Lo Live wub.gif noooriu... cray.gif blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
lacoste mmmm......ruzavu pakeliu!!!!
Papildyta:
kvepalu turiu labai daug net nezinau kaip reiia juos isnaudoti smile.gif)))dabar apie ju pirkima tikrai negalvoju!!!
Atsakyti
Alpstu nuo Paco Rabbane "Ultraviolet" kvapo. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Escada rockin `rio patys patys paciausi wub.gif
Atsakyti
Gucci. Tie tamsesni smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano Patys Paciausi:
Kenzo l'eau par (turiu jau wub.gif )
DKNY be delicious (turiu)
Gucci II (noriu)
Escada into the blue (noriu)
CK Escape (noriu)
Atsakyti
Mano patys skaniausi tai Hugo Boss-Boss ir Calvin Klein-Escape.
Gavau dovanų nuo vyro.
Atsakyti
Agent Provocateur "Maitresse" wub.gif noriu noriu noriu wub.gif
Atsakyti
BURBERRY "Touch".. magiskas... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 04 02, 17:11)
Aš tai dabar alpstu dėl J.Lo Live wub.gif noooriu...  cray.gif blush-anim-cl.gif:

Turiu siuos,issilaiko labai ilgai 4u.gif
Atsakyti
Lancome Hypnose wub.gif Chanel Coco Mademoiselle bigsmile.gif
Atsakyti
labai norėčiau isigyti calvin klein euphoria... bet jau šiuo metu turiu nemažai kvapų -tai reikia kažką pranaudoti..... o šiuo metu naudoju nina ricci - nina (dažniausiai naudojamas)
versace - woman - vakarui ir šiaip toks laaabai moteriškas (tik vienas vaikinas man pasakė, kad jie kvepia motinyste blink.gif )
ir montblanc - femme indviduelle (jau antrą buteliuka naudoju)
Atsakyti