Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

na ir as prisijunxiu. ;]
man siaip kvapai labai priklauso nuo metu laiku ir nuotaiku, na turbut kaip ir visoms. bet siuo metu as negaliu niekur iseit be savo crystal noir (versace). pries tai buvo b.spears fantasy, anos vasaros topas man wink.gif
Atsakyti
mano mylimiausi ir mėgstamiausi kvepalai yra "Escada" thumbup.gif
Atsakyti
Jei jau kalbam apie kvapus ir spalvas - tai pasisakysiu ir aš blush2.gif

Negalių pakęs barbiškų spalvų kvapų (žydrų, rožinių, salotinioų, geltonų ir t.t.) jei jau apie firmas - tai Britney Spears, Escada, naomi ir pan. Nu man jie kažkokie paaugliški ir toookie blondiniški doh.gif: Tikrai nežinau kodėl, bet man tie kvapai be chakakterio kažkokie... Buble gum kvapas ir tiek blush2.gif
Patinka klasikinės spalvos: Raudona, sidabras, aukstas, melsva ir pan. O kvapai - aštroki ir turintys kažką savito.... patinkantys buteliukai:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
jadzka o kas ten per dior labai grazus buteliukas?kaip kvepia?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 03 31, 18:44)
jadzka o kas ten per dior labai grazus buteliukas?kaip kvepia?

Dior "STAR"
Kvepia g.gif: gaivus.
Va aprašymas kažkoks.... manau tinka.

Looking for something uniquely fashionable and exclusive? Discover Dior Star. A limited-edition essence with a seductively fresh fragrance. In a glamorous silver and gold bottle, it distills a tender nectar of citrus, sensual almond and peony blossom. A girly-girl perfume creation found only in airports, duty-frees and at selected perfume shops.

A sensual freshness starting with the tonic notes of petitgrain and bergamot. The gently feminine floral heart reveals peony and honeysuckle, and introduces a sweet trail of musk and almond.

Top note : Bergamot, Petitgrain, Tangerine

Middle note : Honeysuckle, Peony

Base note : Almond, Musks

A glamorous and exclusive collector’s item, made of silvery glass twinkling with golden stars.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 03 31, 19:23)
Dior "STAR"
Kvepia g.gif: gaivus.
Va aprašymas kažkoks.... manau tinka.

Looking for something uniquely fashionable and exclusive? Discover Dior Star. A limited-edition essence with a seductively fresh fragrance. In a glamorous silver and gold bottle, it distills a tender nectar of citrus, sensual almond and peony blossom. A girly-girl perfume creation found only in airports, duty-frees and at selected perfume shops.

A sensual freshness starting with the tonic notes of petitgrain and bergamot. The gently feminine floral heart reveals peony and honeysuckle, and introduces a sweet trail of musk and almond.
Top note :  Bergamot, Petitgrain, Tangerine 

Middle note : Honeysuckle, Peony 

Base note :  Almond, Musks 

A glamorous and exclusive collector’s item, made of silvery glass twinkling with golden stars. 

user posted image

Aciu tau 4u.gif Speju musu parduotuvese nerasiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 03 31, 19:28)
Aciu tau 4u.gif Speju musu parduotuvese nerasiu unsure.gif

Manau, kad tikrai nerasi verysad.gif Nes jie kaip ir Limited edition ir parvežti.... Kiek žinau - lietuvoje išvis labai mažas pasirinkimas kvepalų. išvis toks jausmas, kad tik POP'sa suveža. Iš serijos masinė gamyba. Bent jau išvažiavus kur ar bent jau normalesniuose Duty free galima ko nors išskirtinesnio rasti.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 03 31, 19:33)
Manau, kad tikrai nerasi  verysad.gif  Nes jie kaip ir Limited edition ir parvežti....  Kiek žinau - lietuvoje išvis labai mažas pasirinkimas kvepalų. išvis toks jausmas, kad tik POP'sa suveža. Iš serijos masinė gamyba. Bent jau išvažiavus kur ar bent jau normalesniuose Duty free galima ko nors išskirtinesnio rasti.

Gaila,nezinau net kvapo.Jei zinociau kad tikrai patinka,susisaudyciau,o dabar noriu kazko labai gaivaus-citrusinio vasarai ir nezinau ko konkreciai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 03 31, 19:38)
Gaila,nezinau net kvapo.Jei zinociau kad tikrai patinka,susisaudyciau,o dabar noriu kazko labai gaivaus-citrusinio vasarai ir nezinau ko konkreciai unsure.gif

Va su tais gaiviai tai jo....
DAbar turiu DG Light blue visą 100 mll tik jaučiu,kad jau atsibosta.
Visai nieko - Moschino I love love
Labai gaivus ir aštrokas - CK Truth (va jis kažkuo panašus į Dioro starsus, tik dioro gal kiek švelnesni ir rodos daugiau kažko tame kvape yra...)

Tik va man dabar norisi YSL "In love again" nelabai gaivus, bet užtat labai moteriškas ir romantiškas kvapas, o man dabar kaip tik švelnumo ir moteriškumo banga....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 03 31, 19:51)
Va su tais gaiviai tai jo....
DAbar turiu DG Light blue visą 100 mll tik jaučiu,kad jau atsibosta.
Visai nieko - Moschino I love love
Labai gaivus ir aštrokas - CK Truth (va jis kažkuo panašus į Dioro starsus, tik dioro gal kiek švelnesni ir rodos daugiau kažko tame kvape yra...)
Tik va man dabar norisi YSL "In love again" nelabai gaivus, bet užtat labai moteriškas ir romantiškas kvapas, o man dabar kaip tik švelnumo ir moteriškumo banga....

As didele fane Moschino I love love,spelioju kaip naujiejie Moschino Funny kvepia unsure.gif Gal irgi gaivus bigsmile.gif
Atsakyti
o as pries kelias dienas netiketai parduotuvej uzuodziau mango derilium. man tas kvapas nerealus! thumbup.gif
Atsakyti
mano pirmiausiai megstamiausi buvo mexx summer tokie geltini, poto dolce$gabanna light blue bet db puse vilniaus jais kvepia tai fe, poto herrera 212, poto 5th avenue dar ir db niekaip negaliu pabaigt 125ml butelio, db labai gundausi chanel chance bet kristianoje kazkaip ju yra 3 variantai kazkokie chance fraiche, poto kazkokie dvokiantys tipo raso purskaimas dezikas, ir edp tai man tie labai patiko bet nesuprantu kaip cia tai? unsure.gif g.gif
Atsakyti