Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(Sapho @ 2007 03 26, 18:07)
Nemėgstu agurkinių-arbūzinių, tad iš bespalvių nei vienų tokio kvapo ir neturiu. Taigi, nebūtinai jie tokie. Pas mane pvz., jie citrusiniai  ax.gif  Ir dar - dėl neva trumpo laikymo: pamegink uzsipurksti ant rankos YSL In love again - pamatysi  mirksiukas.gif Na, nebent tu kalbėjai konkrečiai apie tuos, kurių foto ir įdėjai  4u.gif

ne, as tik parodziau mazdaug kaip atrodo tie bespalviai mirksiukas.gif o kaip kvapas, geras?neuoscius ju net ax.gif pastebejau, kad tie bespalviai kai kurie buna vaniliniai(jauciasi tas saldumas, nemegstu doh.gif )
Atsakyti
Sveikos merginos, renkuosi ir aš kvepaliukus biggrin.gif Daug padėjo ši tema. mirksiukas.gif
vakar parsinešiau apie 20 popieriukų ir uosčiau, uosčiau...
Išsirinkau keturis ir visų jų noriu:

Versace Woman Summer
Versace Crystal Noir
Nina Richi Nina
CH 212 sexy

Galiu tik du pasirinkti g.gif
Gal ką patarsit? g.gif

O mano beveik penkiametei dukrai Chanel Coco Madmuzelle labiausiai patiko lotuliukas.gif Sakė, jai tokių reikia. Žino ką rinktis lotuliukas.gif Man tai jie tokie įdomūs, bet šalti g.gif Daug kur jaustas kvapas...

Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 03 27, 08:34)

Versace Woman Summer
Versace Crystal Noir
Nina Richi Nina
CH 212 sexy

Galiu tik du pasirinkti  g.gif
Gal ką patarsit?  g.gif

patarimai tokiais atvejais nepadeda biggrin.gif aš pvz. turiu ir nina ir versace woman. abu super thumbup.gif o kitai nuo jų skaudės galvą ax.gif aš kai prie vienos draugės pasipurškiu Nina, ji užsikosėja, nors abi labai mėgstam ir kartu kvėpinames versace woman g.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 03 27, 07:34)
Sveikos merginos, renkuosi ir aš kvepaliukus  biggrin.gif Daug padėjo ši tema. mirksiukas.gif
vakar parsinešiau apie 20 popieriukų ir uosčiau, uosčiau...

Versace Woman Summer
Versace Crystal Noir
Nina Richi Nina
CH 212 sexy

Galiu tik du pasirinkti  g.gif
Gal ką patarsit?  g.gif

O mano beveik penkiametei dukrai Chanel Coco Madmuzelle labiausiai patiko  lotuliukas.gif  Sakė, jai tokių reikia. Žino ką rinktis  lotuliukas.gif  Man tai jie tokie įdomūs, bet šalti  g.gif Daug kur jaustas kvapas...

gera skoni turi dukta drinks_cheers.gif
Pabandykit grizti prie issirinktu kvapu po poros dienu ir geriau pabandyti ant saves, pard. purkstelti ir pavaiksiuoti visa diena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 03 27, 10:44)
gera skoni turi dukta drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif Turbūt... wub.gif O klausiu- kokiais nori, kad mamytė kvepėtų - padavė Versace Crystal Noir tongue.gif wub.gif
Ryt eisiu pabandyti ant savęs užsipurkšti.
Gaila, kad vyras išvažiavęs - jo dar paklausčiau, o turiu šią sav. apsispręsti, nes parveš iš Anglijos thumbup.gif
O gal žinote, iš kur galima gauti miniatūrų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 03 27, 11:55)
lotuliukas.gif Turbūt...  wub.gif O klausiu- kokiais nori, kad mamytė kvepėtų - padavė Versace Crystal Noir  tongue.gif  wub.gif
Ryt eisiu pabandyti ant savęs užsipurkšti.
Gaila, kad vyras išvažiavęs - jo dar paklausčiau, o turiu šią sav. apsispręsti, nes parveš iš Anglijos  thumbup.gif
O gal žinote, iš kur galima gauti miniatūrų  g.gif

As is tavo isvardintu rinkciausi Crystal Noir, nes mano toks skonis smile.gif Ir jie man tokie silti ir neikyrus smile.gif
O siaip, aisku, labiau pritarciau tavo dukrai, nes Mademoisele vieni mano mylimiausiu (po Chance biggrin.gif ) smile.gif

O kur gaut miniatiuru, tai tikrai nezinia schmoll.gif Domejausi kiek, ieskojau, bet visiskas snipstas unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinot kokie kvepalai kvepia vysniom rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 03 27, 14:36)
Mergaites, gal zinot kokie kvepalai kvepia vysniom  rolleyes.gif  doh.gif

Jau buvo į tokį klausimą atsakymų kažkur senoj temoj gal prieš 2-3 mėnesius...
Atsakyti
o man bais patinka mexx diversity, tik kad gyvtės nustojo gaminti...siaubas nezinau kaip reiks be jų gyventi...turiu puse buteliuko, tai taupau taupau, gal zinot ka nors i juos panashaus, nes nerandu pakaitalo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 03 27, 15:23)
Jau buvo į tokį klausimą atsakymų kažkur senoj temoj gal prieš 2-3 mėnesius...

Nerandu verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 03 27, 18:32)
Nerandu  verysad.gif  blush2.gif

Esminis klausimas: paciomis vysniomis ar vysniu ziedais?
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 03 27, 15:36)
Mergaites, gal zinot kokie kvepalai kvepia vysniom  rolleyes.gif  doh.gif

aga ash buvau uzdavus smile.gif

va ka man surashe smile.gif

nina ricci "les belles cherry fantasy" [vysniu ziedai ir vaisiai]
guerlain "shiny cherry blossom" [vyshniu ziedai]
fendi "celebration" [vaisiai ir ziedai]
salvatore feregamo "subtil" [vyshnios]
cartier "delices" [shaldytos vyshnios]
estee lauder "beautifull" [vyshnios ne pag. natoje] smile.gif

va ka man parashe, bet gal yra ir daugiau, papildyciau savo sarasha smile.gif