Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

Tai cia seniai sis atradimas padarytas ir kvepalu buteliukams spalva yra parenkama pagal kvapa smile.gif Melyni - saltesni kvapai, geltoni, raudoni - silti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 03 26, 11:34)
Tai cia seniai sis atradimas padarytas ir kvepalu buteliukams spalva yra parenkama pagal kvapa smile.gif Melyni - saltesni kvapai, geltoni, raudoni - silti ax.gif

Ak, kaip gaila, nuplaukė mūsų nobelis... verysad.gif Verties verties žmogus per galvą, ir vistiek ne pirmas...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 03 26, 12:17)
Ak, kaip gaila, nuplaukė mūsų nobelis...  verysad.gif  Verties verties žmogus per galvą, ir vistiek ne pirmas...

Na taip , su nobeliu čia gerai parašyta thumbup.gif tik shalimar greitai ant žemės nusodino verysad.gif
bet svarbu, kad yra būdas greičiau išsirinkti kvepalus biggrin.gif man kažkaip parduotvėje prie kitokių buteliukų ir netraukia akys - tik prie rožinių ax.gif o labiausiai nepernešu žalių kvapų, vieną kartą mama (vienintelis kartas kai visiškai nepataikė) Kalėdoms įteikė žalius versace doh.gif atidaviau vyro seseriai, kad ir kaip buvo gaila mamos dovanos....
Atsakyti
o man kaip tik, roziniai, geltoni , oranziniai ne man doh.gif tiesa, turejau raudonus, hugo boss, tai po biski isnaudojau, o siaip tikrai tik baltos, zydros ir melynos spalvos buteliukai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 26, 14:31)
o man kaip tik, roziniai, geltoni ,  oranziniai ne man doh.gif tiesa, turejau raudonus, hugo boss, tai po biski isnaudojau, o siaip tikrai tik baltos, zydros ir melynos spalvos buteliukai drinks_cheers.gif  biggrin.gif

žinok, prisipažinsiu, nesu mačiusi baltos spalvos kvepalų buteliukų blush2.gif
Atsakyti
Na nepykit ant manes blush2.gif Pas mane vien roziniai ir raudoni, bet vienas melynas vasarai ir vienas geltonas siaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 03 26, 13:46)
žinok, prisipažinsiu, nesu mačiusi baltos spalvos kvepalų buteliukų  blush2.gif

ne taip issireiskiau tongue.gif bespalvus, ta prasme kaip vanduo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 26, 16:25)
ne taip issireiskiau tongue.gif bespalvus, ta prasme kaip vanduo doh.gif

aaaa.... o koks maždaug jų kvapas? irgi kaip vandens biggrin.gif iš tikrųjų sunku įsivaizduoti, matyt, koks itin lengvas aromatas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 26, 14:31)
o man kaip tik, roziniai, geltoni ,  oranziniai ne man doh.gif tiesa, turejau raudonus, hugo boss, tai po biski isnaudojau, o siaip tikrai tik baltos, zydros ir melynos spalvos buteliukai drinks_cheers.gif  biggrin.gif

man tas pats. dar žali įeina smile.gif bet dabar kažkas užėjo, kad nusipirkau ir geltonų, ir raudonų ir nesuprantu, kokio velnio. nu ne mano stichija tie saldieji schmoll.gif ale užsinorėjo ir 'močnų' kvapų fool.gif
QUOTE(henika @ 2007 03 26, 14:46)
žinok, prisipažinsiu, nesu mačiusi baltos spalvos kvepalų buteliukų  blush2.gif

gal čia kažkas pan. kaip pure poison? nu ta atseit 'balta' spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 03 26, 16:30)
aaaa.... o koks maždaug jų kvapas? irgi kaip vandens  biggrin.gif  iš tikrųjų sunku įsivaizduoti, matyt, koks itin lengvas aromatas  rolleyes.gif

Ne kaip vandens, bet kaip vasaros tongue.gif g.gif Pas mane iš bespalvių - Givenchy Eau Torride, Noa, Clinique Happy, Lancome O Oui.. Ir toliau butu galima vardinti vasarinius bespalvius.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 26 kovo 2007 - 17:03
QUOTE(henika @ 2007 03 26, 15:30)
aaaa.... o koks maždaug jų kvapas? irgi kaip vandens  biggrin.gif  iš tikrųjų sunku įsivaizduoti, matyt, koks itin lengvas aromatas  rolleyes.gif

tongue.gif kvapas mazdaug agurkinis-arbuzinis (va kaip laugh.gif )gal leliju, baltu geliu kokiu...tik vienintelis ju trumas - mazai laikosi ax.gif
pvz.:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 26, 18:49)
tongue.gif kvapas mazdaug agurkinis-arbuzinis (va kaip laugh.gif )gal leliju, baltu geliu kokiu...tik vienintelis ju trumas - mazai laikosi ax.gif

Nemėgstu agurkinių-arbūzinių, tad iš bespalvių nei vienų tokio kvapo ir neturiu. Taigi, nebūtinai jie tokie. Pas mane pvz., jie citrusiniai ax.gif Ir dar - dėl neva trumpo laikymo: pamegink uzsipurksti ant rankos YSL In love again - pamatysi mirksiukas.gif Na, nebent tu kalbėjai konkrečiai apie tuos, kurių foto ir įdėjai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 26 kovo 2007 - 18:09