Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(Dasha @ 2007 03 12, 23:53)
Moschino yra Couture  user posted image,
o Hot Couture yra Givenchy user posted image

Ačiū. Susipainiojau tarp tokios gausybės... blush2.gif
Atsakyti
Labai patinka Alchimi (net nebežinau kaip ir rašosi doh.gif ), tačiau jau senai neberandu jų pirkti verysad.gif
Atsakyti
Man labai patinka Naomi Cambell kvepalai. smile.gif Neseniai gavau dovanu bruno banani, bet man jie nelabai patinka unsure.gif
Atsakyti
nuolatiniai vakariniai kvepalai - versace "woman" wub.gif
kasdienai naujausias mano atrastas nerealus kvapas - nina ricci "Nina" thumbup.gif

Ir dar labai didelius sentimentus jaučiu Paul Smith "woman", bet nebeisivazduoju, kur ju gauti verysad.gif
apskritai kiek pastebejau visu mano kvepalu buteliukai rožiniai arba švelniai violetiniai. Kolegoms vyrams irgi visada patariu, kad jei nežino koki kvapa savo žmonai ar draugei pirkti, tegul pažiuri kokios spalvos buteliukas yra jos dabartiniu kvepalu - praktiškai neimanoma nepataikyti tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 03 22, 11:03)
tegul pažiuri kokios spalvos buteliukas yra jos dabartiniu kvepalu - praktiškai neimanoma nepataikyti tada  lotuliukas.gif

thumbup.gif Šaunuolė, tikslus pastebėjimas. Dabar mintyse "žvilgtelėjau" į savo mėgstamus - Marc Jacobs "Essence", Dioro "Dune" ir "J'Adore" - visi daugmaž geltoni. Na, dar patinka pora kitokių, bet tik pora...
Atsakyti
Kazkas minejo, kad Alchemie patinka, maciau Siauliuose pirkti sarmoj, vienas buteliukas stovejo, atrodo dar su 30 proc. nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2007 03 23, 13:25)
Kazkas minejo, kad Alchemie patinka, maciau Siauliuose pirkti sarmoj, vienas buteliukas stovejo, atrodo dar su 30 proc. nuolaida  4u.gif

Reikės dar kartą nubėgt į sarmą pasižiūrėt, gal bus ir Klaipėdoj
Atsakyti
Man labai patinka Lancome "Miracle" wub.gif O vat drauge padovanojo man "Miracle Forever" ir jau man nelabai patinka. Man per saldu.
Dar naudojau Lacoste Pink. Irgi ptiko. Dabar pabandziau pardej Hugo Boss Femmine ir uzsidegiau bigsmile.gif Siom dienom varysiu pirkt...
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2007 03 26, 00:25)
Man labai patinka Lancome "Miracle"  wub.gif O vat drauge padovanojo man "Miracle Forever" ir jau man nelabai patinka. Man per saldu.

eh, kaip as pasiilgau Miracle wub.gif naudojau n metu juos. aisku, ir kitu turedavau, bet jie man buvo pagrindiniai. bet jau kai pabaigiau paskutine bonkute, pasakiau sau,kad gana. reikia permainu ir nebeperku. bet nzn, man taip ju truksta rolleyes.gif o kitus sunku man issirinkt. vis parduotuvej pasiuostau Miracle, nu niam niam man jie wub.gif

o miracle forever man irgi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 03 22, 10:25)
thumbup.gif  Šaunuolė, tikslus pastebėjimas. Dabar mintyse "žvilgtelėjau" į savo mėgstamus - Marc Jacobs "Essence", Dioro "Dune" ir "J'Adore" - visi daugmaž geltoni. Na, dar patinka pora kitokių, bet tik pora...

na rimtai,pagalvojau ir as, maniskiai dazniausiai zydros, melynos spalvos blink.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 26, 11:13)
na rimtai,pagalvojau ir as,  maniskiai dazniausiai zydros, melynos spalvos blink.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

Sakoma: "vienas kartas - atsitiktinumas, du - sutapimas, trys - dėsningumas". Mes čia trys pastebėjom ta "kvapo ir spalvos atitikimą" (laurai, be abejo, priklauso henikai, mes nesisavinam lotuliukas.gif ), tai jau galima skelbt GAMTOS DĖSNIU thumbup.gif lotuliukas.gif (gal ir ne gamtos, koks ten skirtumas tongue.gif ). Kaip nuo šiol lengva bus kvepalus rinktis - pasižiūri ir perki neuosčius lotuliukas.gif
O jei rimtai - galima juk uostinėt pirmiausia "mėgstamos" spalvos, vis didesnis šansas užtikt patinkančius...
PS. Jei henika gaus Nobelio premiją 4u.gif už šitą atradimą, mes su ultraviolet pretenduosim bent į šampaną drinks_cheers.gif , nes be mūsų duomenys nebūtų "statistiškai patikimi" .
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 03 26, 10:24)

PS. Jei henika gaus Nobelio premiją 4u.gif  už šitą atradimą, mes su ultraviolet pretenduosim bent į šampaną  drinks_cheers.gif , nes be mūsų duomenys nebūtų "statistiškai patikimi" .

laugh.gif thumb_yello.gif brunette.gif
Atsakyti