Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

first.gif Jean Patou "Forever" thumbup.gif ,siltas,malonus kvapas
second.gif Patou "EnJoy" prabangus,ilgai isliekantys

third.gif Miss Dior Cherie,atradau juos pernai wub.gif
Atsakyti
as tai alsptu del CK Eternity moment wub.gif ir Obsecion night wub.gif wub.gif
Atsakyti
Agent provocateur wub.gif - labai patinka. Bet pavasariui norėsiu ko nors lengvesnio.
Atsakyti
Šiandien dovanų gavau Carolina Herrera 212 sexy wub.gif wub.gif Man jie nerealūs, MB taip pat (na, jis juos ir išrinko biggrin.gif )
Atsakyti
nžn, kuriuos pasirinkti: ar CD "pure poison", ar Escada "escada" (aka "signature") cry.gif l. patinka ir tie, ir tie. dior 30ml, o escados gal dvidešimt litų brangiau, bet 50ml, abu edp. ką daryt g.gif ką rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 03 04, 00:26)
nžn, kuriuos pasirinkti: ar CD "pure poison", ar Escada "escada" (aka "signature") cry.gif l. patinka ir tie, ir tie. dior 30ml, o escados gal dvidešimt litų brangiau, bet 50ml, abu edp. ką daryt g.gif ką rinktis doh.gif

rinkciaus CD rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 03 04, 11:30)

aš jų vien jau dėl buteliuko noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 03 04, 11:30)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man sitie kvepalai patys paciausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Hugo Boss "Femme" siuo metu einu is proto del ju doh.gif
Atsakyti
Coco Chanel Madmuasel smile.gif jau antra buteleli iskvepinu ir nepabosta smile.gif jie pakelia nuotaika man smile.gif
Atsakyti
Dabar kvepinuosi su ARMANI CODE.Bet turiu rupesti g.gif ,kai jais pasikvepinu,niekas nepasako,kad' oi,kaip kvepia' blush2.gif ,nes niekas ju neuziuodzia schmoll.gif .Ir niekaip nesuprantu,kodel jie taip nelaiko,tuo labiau,kad pirkti is parduotuves.Mamytes,gal kuri turi situos kvepalus ir galit pasidalint patirtim?Taip as ju svaigau,o dabar labai jau esu pikta ant tu ARMANI bash.gif
Atsakyti
o aš alpstu dėl CK euphoria wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti