QUOTE(Ausrytukas @ 2006 12 19, 12:17)
šiaip, jei samdyčiau auklę, niekadanesamdyčiau labai jaunos.Man, bent jau dabar taip atrodo, kad optimaliausias amžius nuo kokių35-45, tai jau moterys, savao vaius išauginusios, su ligom susidūrusios, kas tas vaikas- joms ne paslaptis.Nei išradingumo, nei dar konors joms tikrai netrūksta.O dėlpletkinimo kitiems apie savo darbdavius.Tai čia kaip suprantu jau jūs apie savo viršininką ir darbo vietą, jau nebekalbantapie auklę tai niekam, niekada ir niekur.
Kam kreipt dėmesį pletkus.Kai vyčiau aš tą kaimynė su pletkais atėjusią , tai daugiau nenorėtų.
Didžiausia pletkininkė čia yra naujoji auklė ir tiek.Jei jau ji pletkus sugebėjo atnešti iki jūsų, tai tik įsvazduoti kaip pletkina ji.
Kam kreipt dėmesį pletkus.Kai vyčiau aš tą kaimynė su pletkais atėjusią , tai daugiau nenorėtų.
Didžiausia pletkininkė čia yra naujoji auklė ir tiek.Jei jau ji pletkus sugebėjo atnešti iki jūsų, tai tik įsvazduoti kaip pletkina ji.
Ir aš, jei kam įdomi mano nuomonė , sutinku su Jūsų nuomone, ir dėl auklės amžiaus (pati tik su trečiu vaiku jaučiuosi šiokią tokią mokyklą "baigusi" ir branda, ir požiūris, ir kantrybė, ir t.t. ir t.t. visai kita nei studentaujant ). Ir dėl apkalbų, girdžiu ir aš tas aukles, nu ir kas, juk visi savo darbdavius aptarinėja, o ką dabar daryti, kad jų darbdaviai - šeimos, ai, aukščiau viso to galima būti ir tiek, nusišypsokit ir būsit išmintingesnės , beje, tikrai juk tikrai, visi vieni kitus aptaria, jei piktai ar neteisingai - tai negerai, ir nesvarbu, ar apie aukles kalbam, kaimynus, draugus, vyriausybę ir t.t.. Ir dar, jei jau sąžiningai, labai ir gražių auklių atsiliepimų girdėjau ir apie tėvus, ir ypač apie vaikus, gal jos jais ir giriasi , vyresnio amžiaus moterys konservatorės - jos stebisi auklėjimų, o gal kartais ir teisingai , gal kiek vangiau žaidžia, jaunos studentės tai su mobiliakais, o geriausiai tai mamos, taip miela, kai aikštelėj vaikas kviečia mama, visada nusišypsau
Sėkmės visiems ir būkit draugiški (net auklių atžvilgiu), juk tuoj šventės