Po gimdymo praejus 2 men pabandem myletis, skaudejo lb, tai bandem ne viena diena Sausumas buvo tik pirmus kartus, velaiu viskas susitvarke, nors maitinu pati, bet jokiu lubrikantu neprireike. Taciau nors praejo jau 4men skauda lb, ir jau nebezinau kaip isisukti nuo lovos reikaliuku. Siaip atrodo ir noras yra ir buciukai, prisilietimai, viskas tvarkoj, kai pradedam daugiau... viskas... mintys sukasi tik apie tai kaip man skauda, atrodo guliu kaip numirus ir negaliu isijausti, atsipalaiduoti. Pas gydytoja buvau, sake viskas tvarkoj, gerai sugije. Gal laiko per mazai praejo? Gal reikia myletis daznaiau, kad nebeskaudetu? Nes atrodo, kad kai praeina tas skausmas, jau prasideda ir malonus jausmas ir tada jau galeciau dar ir dar bet kita diena vel tas pats, siurpai eina pagalvojus
As su MB pradejau "draugaut" praejus 5,5 sav...pirmi kartai buvo malonus, bet vietom skausmingi....Bet "pasipraktikavus" po kokiu 4-5 kartu nemalonus pojuciai pranyko ir dabar jau visai neskausminga
QUOTE(vikaakiv @ 2009 01 29, 14:25)
Po gimdymo praejus 2 men pabandem myletis, skaudejo lb, tai bandem ne viena diena Sausumas buvo tik pirmus kartus, velaiu viskas susitvarke, nors maitinu pati, bet jokiu lubrikantu neprireike. Taciau nors praejo jau 4men skauda lb, ir jau nebezinau kaip isisukti nuo lovos reikaliuku. Siaip atrodo ir noras yra ir buciukai, prisilietimai, viskas tvarkoj, kai pradedam daugiau... viskas... mintys sukasi tik apie tai kaip man skauda, atrodo guliu kaip numirus ir negaliu isijausti, atsipalaiduoti. Pas gydytoja buvau, sake viskas tvarkoj, gerai sugije. Gal laiko per mazai praejo? Gal reikia myletis daznaiau, kad nebeskaudetu? Nes atrodo, kad kai praeina tas skausmas, jau prasideda ir malonus jausmas ir tada jau galeciau dar ir dar bet kita diena vel tas pats, siurpai eina pagalvojus
na nieko galiu tik palinketi kantrybes, man lygiai tas pats buvo. Dabar kai vaikui metukai pagaliau galiu normaliai
QUOTE(vikaakiv @ 2009 01 29, 13:25)
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 02 01, 11:07)
na nieko galiu tik palinketi kantrybes, man lygiai tas pats buvo. Dabar kai vaikui metukai pagaliau galiu normaliai
Sutinku, reikia tik kantrybės. Garantuoju, kad su laiku viskas praeis.
Mano atveju irgi pirmi kartai buvo skausmingi, netgi baimės buvo daug, bet per laiką viskas susitvarkė
mano dukrai jau 8men ne uz kalnu, o be lubrikantu niekaip - skauda Nors atrodo ne sausa bunu O gine jau po 2men sake kad tipo viskas tvarkoj - galima
Man nemalonu buvo gal 6men, poto viskas susitvarke. Dabar vaikiukui 11 men, seksas toks koks ir buvo, bet...viskas jau nebetaip smagu kaip buvo
Aš irgi galiu pasakyti ka pirmus kartus man skaudėjo, po to jau tik pačioj pradžioj. O kažkur apie 10 mėnesį jau nereikėjo nei lubrikantų nors labai bijojau
Kitas dalykas, ir mano vyrelis pastoviai užsiėmęs, grįždavo nusikalęs ir pan. Tai man tuo metu ti . Bet kaip sakau- viskas per laiką
Kitas dalykas, ir mano vyrelis pastoviai užsiėmęs, grįždavo nusikalęs ir pan. Tai man tuo metu ti . Bet kaip sakau- viskas per laiką
Sveikutes, na man po gimdymo praejo vienas menesiukas, bet dar kolkas su vyru lytiniu santukiu neturejom... tai galvojam dar truputi palaukti ir kibti i darbeli... vis kalbames apie tai ir planuojam antra vaikuti, tad daznai pakalbam ir apie lubrikanta, kadangi, kai laukiausi 5 menesiuka, man labai skaudejo... tad gali buti, kad ir dabar skaudes....
Skaudėjo pirmus 2 mėn po gimdymo,po to nebe
QUOTE(Brigitte @ 2009 03 09, 19:19)
mano dukrai jau 8men ne uz kalnu, o be lubrikantu niekaip - skauda Nors atrodo ne sausa bunu O gine jau po 2men sake kad tipo viskas tvarkoj - galima
mes ir dabar dar lubrikanta naudojam, o dukrai jau metai tuoj bus bet jau naudojam daugiau is ipratimo nei is poreikio man skaudedavo net su lubrikantu kazkur iki 8 men o dabar jau ir be jo gerai