Įkraunama...
Įkraunama...

Lytinių santykių metu skauda

Praejo daugiau nei 3 men po cezario bet skauda tai nerealiai... Gydytoja sake, kad tai del maksties sausumo, o sausumas baigsis, kai baigsiu maitinti krutimi, o iki tol reikia naudoti lubrikantus.
Atsakyti
Man tai jau nebeskauda, gal tik kiek pasijaucia tempimas, bet kad skauda tai nepasakyciau, ir noro turiu thumbup.gif bet deja po pastaruju lytiniu santykiu kelis kartus pakraujavau, tai nesuprantu ar dar ten kas nors liko neuzgije? verysad.gif Atrodo, kad kiekviena karta pakraujavimo vis maziau, bet siaip ziauriai nervina nes nesuprantu, kad vyksta. Iki gimdymo nebuvo jokiu pakraujavimu.
Atsakyti
Ilgai ir as issisukinejau nuo lytiniu santykiu,nes bijojau to skausmo,bet naudojam lubrikanta ir kazkaip istveriau ta skausma rolleyes.gif
Atsakyti
man taip pat po cezario siek tiek suskausta, bet viska pasakau vyrui ir abu sia problem isprendziam biggrin.gif dabar po cezario 6 sav ir jau beveik viskas gerai, tik biski issausejimas nervina schmoll.gif
Atsakyti
Gimdziau siu metu sausio 14. Man dar dabar neretai skauda. verysad.gif NEzinau ar tai psichologines problemos ar kaip.. Visa laime kad vyras labai kantrus. Kiekviena karta apie smileysex.gif bijau net pagalvoti. Amzinai nueinu miegoti vis mastydama - lys siandien ar nelys. NEzinau kaip tinkamiau su vyru pakalbeti kad suprastu teisingai. Dazniausiai skauda kazkur desineje puseje. Nuduria visa sona. Visaip bandome keisti pozas, bet.. labai retai iseina be skausmu. Ka daryti? Bandeme lubrikantus, bet mano makstis to netoleruoja. doh.gif Bet zinoma as tikiuosi, kad ateis ta diena kada galesime normaliai smileysex.gif
Atsakyti

Asmeniškai man santykiai normalūs, t.y. be jokio diskomforto, tapo tik praėjus daugiau nei metams po gimdymo rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi skaudejo (ir dabar kartais siek tiek buna). Irgi ginekologe siule lubrikantus.
Atsakyti
Sveikos, kaip cia daugelis sako, kaip gerai kad as ne viena tokia. Mes po cezario pabandem myletis 6 sav., tai neivyko nes labai skaudejo. Dabar beveik 3 men bet vis dar nevyksta nes man skauda. Tiesa cezaris man darytas antra karta ir pirma karta tokiu dalyku nebuvo. Nenoreciau to nurasyti psichologinem problemom, nes tokiu tikrai nejauciu. Susijaudinu ir tikrai ten nera sausa, ir pati to daznai noriu, taciau ieinant zveriskai skauda butent tam tikroj vietoj, virsuje. Ar kam nors tokie skausmai buvo isaiskinti del kazkokiu tai fiziniu problemu ar visom cia gydytojai pataria kenteti ir pirkti lubrikantus, beje si mes irgi buvome isigije, bet nepasiziurejom kad metinis tai dar ir grauzia toks pe proto g.gif
Atsakyti
Man tik dabar, praejus 3 menesiams po gimdymo, seksas vel malonus. Tiesa, is pradziu truputi tempia, bet po to viskas gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
na pirmus kartus tai skaudejo lb....dar koki menesi kartais jauciau diskomforta
Atsakyti
Pirmi kartai buvo labai skaudus doh.gif nors ir dabar pati pradzia nebuna miela, bet kuo toliau tuo geriau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Man 2 menesius jautesi tempimas,po 3.5men. viskas tvarkoj ax.gif
Atsakyti