Labuks, man gal pirmus 3 kartus truputį paskaudėjo, o paskui tikrai viskas puikiai ėjosi Nors baisoka buvo, po 5 sav. pirmą kart pasimylėjom
Na pas mane ta pati situacija,SKAUDA buvau kirpta. kai reikia pradet lytinius santykius ohoho nezinau ka daryt. Daktare patikrino,sake viskas gerai,bet taip nera,nes po santykiu jeigu einu i tualeta,labai grauzia. be to ji sake,kad geriausias veiksmas,lytiniai santykiai,nes viskas turi per naujo tampytis. tai dabar nezinau ar cia tampytis ar ka cia daryt
Po cezario pjuvio pradejome myletis tik po 8 savaiciu, taip rekomendavo gydytoja, nors labai norejosi pradeti anksciau. Jausmas is neapsakomu, skausmas lydimas kartu su kutenimu , daug maloniau negu buvo iki nestumo, galima sakyti tik po gimdymo pradejau jausti tikra malonuma nuo pasimylejimo !!!
Kraujavau 3 menesius, maitinu krutimi iki siol..
Kraujavau 3 menesius, maitinu krutimi iki siol..
mes su vyru pradejom myletis praejus 4 men. nuo gimdymo, is pradziu skaudedavau, dar ir dabar negaliu normaliai atsipalaiduoti, atrodo skaudes ir viskas
Papildyta:
mes su vyru pradejom myletis praejus 4 men. nuo gimdymo, is pradziu skaudedavau, dar ir dabar negaliu normaliai atsipalaiduoti, atrodo skaudes ir viskas
Papildyta:
po 6 sav skaudejo,dabar tai jau ne
Man skaudejo gan ilgai,o dabar jau viskas liuks
Aš nesuprantu, kodėl po Cezario skauda. Praėjo jau daugiau kaip du mėnesiai, bet toks jausmas, kad užsiuvo ne ten kur reikia . Ir tikrai atsipalaiduoju, bet ....
Tikiuosi, kad anksčiau ar vėliau praeis (geriau anksčiau ).
Tikiuosi, kad anksčiau ar vėliau praeis (geriau anksčiau ).
QUOTE(edta @ 2008 03 31, 23:59)
mes pasimylėjom po 7 sav. bet nebuvo malonu, skauda iki šiol, negaliu atsipalaiduoti
pirmas kartas po 5 sav.. baime del plysimu ir siuvimu bei kitam kambari miegantis ne itin ramus kudikis daro savo... kol mazoji namie negaliu atsipalaiduoti... jauciu tempime santykiu metu.. gaunasi toks ne itin malonu bruzinimas... vis tikiuosi kad su laiku praeis... bet po tu keliu nemaloniu kartu vis maziau norisi nors anksciau ir visa nestuma sekso reikedavo labiau nei vyrui
as jau 3 savaites po gimdymo ir labai bijau to pirmo karto, neisivaizduoju, kad jau po 2 savaiciu galeciau myletis
mane kirpo ir ten dabar kazkoks sukietejimas yra, kai sedziu jauciasi ten kazkas, idomu ar tai netrukdys
o tom, kuriom seksas po gimdymo pagerejo pavydziu gal ir man taip bus
mane kirpo ir ten dabar kazkoks sukietejimas yra, kai sedziu jauciasi ten kazkas, idomu ar tai netrukdys
o tom, kuriom seksas po gimdymo pagerejo pavydziu gal ir man taip bus