Įkraunama...
Įkraunama...

Lytinių santykių metu skauda

ir dar
QUOTE(Maggie @ 2008 03 03, 14:41)
nezinau ar tai gali buti psichologine baime pvz pastoti - juk protinga moteris, kuri tikrai nenori po gimdymo is karto antro vaiko - pasirupins savimi, prades gerti kontraceptikus, visada prisimins apie prezervatyvus - ir t.t.

na kadangi po gimdymo negreit ir neprognozuojamai prasideda menesines, tai ir sekti savo vaisinguma, bei saugotis nuo pastojimo sudetingiau, beto kazin ar maitinanciai mamai gerai gerti kontraceptikus, kaip ir bet kokius kitus vaistus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 03, 13:41)
klausimas butu toks - kiek vidutinishkai gija siuvimas? kaip gija? ar reikia naudoti kokius kremus? ar ilgai skauda pvz slapintis, sedeti? kodel vienos mylisi jau po menesio, kitos po metu?

Man gimdymo metu kirpo tarpviete del didelio vaikucio. Siule gijo apie tris savaites. po truputi vis nuvalydavau viena ar kita siula. Na ir sedet normaliai galejau panasiai apie trecia savaite. Nors daktarai jau leidzia po 2 sav, taciau man dar skaudejo siule, tai as vis dar atsargiai, sonu sesdavausi. Slapinantis neskaudejo, t.y. neperstejo. O su rimtesniu reikalu - va cia tai tikrai psichologine baime. Ilgai "nedrisau" kakoti... O ir paskui su didziausiais vargais. Beveik du menesius viduriai uzkieteje buvo. Dabar pamazu viskas tvarkosi. Jau ir baime kakoti pamazu praeina mirksiukas.gif
Mes pasimylejom po 6 sav., kaip kad ir leido daktare. Na, suskaudo pradzioje, bet paskui visai pusetinai. dabar, kad tik neuzsiciklinciau ir nepradeciau su baime laukt kitu santykiu...
Atsakyti
va va, o mes pabandem pora kartu, ir as jau noriu atsizegnot santykiu fear.gif labai skaudejo doh.gif doh.gif ir per kiek gi laiko skausmas praeis (siuta buvau viduj)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 03 16, 17:24)
va va, o mes pabandem pora kartu, ir as jau noriu atsizegnot santykiu  fear.gif labai skaudejo  doh.gif  doh.gif ir per kiek gi laiko skausmas praeis (siuta buvau viduj)?  g.gif

kuo didesne baime tuo skaudziau buna (bent man taip ), pas mane viduj tik vienas siulas buvo ir tai skauda unsure.gif bet su kiekvienu kartu po biski gereja, gine sake viskas tvarkoj tik reikia laiko verysad.gif
monikiux pabadyk su lubrikantu man tai sumazina nemalonius pojucius ax.gif
Atsakyti
na as po cezario, visada buvau isitkinus kad po jo neturi skaudet, bet deja pirmi du kartai buvo skausmingi per trecia jau geriau, o skauda todel kad kai susitraukia gimda tai susitraukia ir visi keliai i ja, cia taip ne moksliskai pasakiau biggrin.gif svarbiausia nebijoti ir aisku naudoti lubrikantus ir apsauga
Atsakyti
QUOTE(brigitaaa @ 2008 03 20, 11:09)
kuo didesne baime tuo skaudziau buna (bent man taip ), pas mane viduj tik vienas siulas buvo ir tai skauda  unsure.gif  bet su kiekvienu kartu po biski gereja, gine sake viskas tvarkoj tik reikia laiko  verysad.gif
monikiux pabadyk su lubrikantu man tai sumazina nemalonius pojucius  ax.gif

pabandem blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
as tai siulyciau labai jau neskubeti... ax.gif ypac toms, kurias ''karpe''... geriau jau tegul sugyja normaliai ir bus lengviau , geriau pakenteti be sekso nei skesti skausmuose rolleyes.gif per kancias i zvaigzdes biggrin.gif
Atsakyti
man skaudejo kokius pirmus 10 kartu, veliau - thumbup.gif
Atsakyti
zinau ir as siuta prioblemyte... blush2.gif
man ji truko tol kol maitinau krutimi...net nepadejo jokie lubrikantai... g.gif buvom irgi truputuka issigande, bet dabar jau viskas susitvarke... mirksiukas.gif nors teko ir pakenteti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2006 12 06, 15:49)
Patarti galiu tik tiek - marš pas gydytoją! doctor.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ispradziu skaudejo, bet vyras labai svelniai atsargiai mokejo įeiti blush2.gif , ir pasimylejom be skausmo pati pirma karta wub.gif
Buvau truputi plysus - susiuta. Pabandem praejus 7 savaitems, dar gydytojai pasirodzius nebuvau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciaudanti bite: 27 kovo 2008 - 23:05
QUOTE(Maggie @ 2008 03 03, 13:41)
klausimas butu toks - kiek vidutinishkai gija siuvimas? kaip gija? ar reikia naudoti kokius kremus? ar ilgai skauda pvz slapintis, sedeti? kodel vienos mylisi jau po menesio, kitos po metu?
zodziu, nuraminkit mane ;]

Man siuvimas gijo apie mėnesį, mylėtis pradėjome po 5 sav., nors gydytoja patarė tai daryti po 6 sav., bet aš nekraujavau ir jaučiausi puikiai, todėl pabandėme. Vyras turbūt bijojo daugiau nei aš doh.gif lotuliukas.gif Elgėsi labai atsargiai, vis klasė, ar jau tikrai galima, ar man neskauda, kol galų gale pasakiau, kad nebijotų lotuliukas.gif Man visai nekaudėjo, buvo thumbup.gif
Atsakyti