o mane net daktare per apziura perspejo, kad pirmieji santykiai bus skausmingi, bet veliau praeis tai dabar nezinau laukiu, tempiu vis
beje, man irgi buvo darytas cezaris.
po gimdymo praejo jau kokie metai ir 4 men, tai tik dabar as imu gerai jaustis, nes nebevargina tas skausmas ir baime, tik dabar galiu jaustis normaliai, ka ten normaliai - puikiai aisku, gerai jeigu vyras kantrus ir supratingas papuola nes jeigu ne - sakes gali ir visokiu kompleksu isivaryti sau, tikrai gyvenimas pasidaro nemielas - man buvo taip, kad emiau galvoti esanti kazkokia nenormali bet uztat dabar viskas gerai taigi kantrybes toms, kurios nuo to irgi kencia, manau, viskas praeis anksciau ar veliau
QUOTE(mila vanila @ 2007 10 18, 13:17)
o mane net daktare per apziura perspejo, kad pirmieji santykiai bus skausmingi, bet veliau praeis tai dabar nezinau laukiu, tempiu vis
na daugumai pirmi kartai yra nelabai malonus. mano vyras taip ir liko nieko nepeses per pirmus 2 kartus. bet reikia kantrumo abiem, svelnumo is vyro puses, nebijokit jiem tai sakyti ir liubrikantai, nes moteru gleivine kuri laika atsistato ir sekmes jum
Pirmi bandymai santykiauti buvo lyg isbandymas,skaudejo,pati dar visokiu baimiu turejau ,bat po keliu kartu,tiksliau po 7,viskas susitvarke
na pirmas kartas ir skausmingas ir sausokas buvo pirksim lubrikanta kaip tai nepamenu tokiu bedu po pirmo bet cia gal amzius savo daro o dar tai kad maitinu na nieko pakentesim
man irgi skaudejo po gimdymo, vengiau santykiu. Siek tiek gelbejo lubrikantas. Dabar jau lyg ir nebeskauda, bet vistiek kazkaip nemalonu pradzioj, jauciu ta siule
kiek girdejau, jei nesiuvo,tai ssko neskauda,bet jei siuvo,kaip man,nes labai plysau, tai skaudejo pradzioje.
Man nors ir nesiuvo ( dare cezario pjuvi), bet vistiek skaudejo koki menesi,
gal dar nuo to, kad negalejau atsipalaiduoti, buvau isitempusi.
gal dar nuo to, kad negalejau atsipalaiduoti, buvau isitempusi.
Pirmus kartus skaudejo labai. Net nesinoredavo myletis. O dabar jau nebeskauda.
as maniau,kad man negerai,bet pasirodo kad net Santykiaujant be proto skauda,makstis sausa kaip sahara ir jokiu nesinori.Mano vyras tolimu reisu vairuotojas,tai man lengviau issisukti nuo .Mes pasitare nusprendem nusipirkti lubrikantu,ale abiem geda Bandysim kazka daryt,nes nesinori piktumu