Įkraunama...
Įkraunama...

Lytinių santykių metu skauda

man po gimdymo 2.5metu jau praejo, bet lubrikanto vis dar reikia. neatsistate i vieta naturalus sudrekimas doh.gif o ir pozu nebegalim visu naudoti (kokias naudojom pries nestumus abu ), nes kai kurios pozos kazkodel pasidare labai skausmingos. o kai klausiau ginekologes gal kas negerai, tai patikino, kad gerai viskas doh.gif
Atsakyti
Sveikos!gal kuri is mamyciu
naudoja lubrikanta Lubexxx....?
Atsakyti
QUOTE(Kivilė @ 2009 03 09, 16:56)
Mano atveju irgi pirmi kartai buvo skausmingi, netgi baimės buvo daug, bet per laiką viskas susitvarkė

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kol maitinau taip ir buvo doh.gif o apie pirmuosius kartus net prisimint nesinori smile.gif
Atsakyti
Man irgi skauda, pirmieji kartai po poros men gimus mazyliui buvo labai skausmingi fear.gif, jauciau stipru tempima ir sausuma; paskui labai stengiausi atsipalaiduoti, tai siek tiek geriau, bet dar nesinori to kaip anksciau verysad.gif , ir vis tiek dar skauda doh.gif pasiskaicius atsirado vilties, kad gal reikia tiesiog islaukti?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 17, 03:39)
Man irgi skauda, pirmieji kartai po poros men gimus mazyliui buvo labai skausmingi  fear.gif, jauciau stipru tempima ir sausuma; paskui labai stengiausi atsipalaiduoti, tai siek tiek geriau, bet dar nesinori to kaip anksciau  verysad.gif , ir vis tiek dar skauda  doh.gif pasiskaicius atsirado vilties, kad gal reikia tiesiog islaukti?..  unsure.gif

tikrai bus geriau, po truputi. 4u.gif
Atsakyti
Na man ne tiek skauda,bet tempia ir to malonumo pakolkas nera,na bet viskas savo laiku tongue.gif
Atsakyti
Bandau issiaiskinti kiek Lietuvoje skausmingi santykiai yra aktuali kaip problema ir atlieku mokslini darba. Buciau dekinga, jei uzpildytumete sia internetine anketa.
APKLAUSA
Tai anonimine moteru apklausa apie skausmingus lytinius santykius, galimas priezastis ir pasekmes. Rezultatai ir isvados bus pateikti per ginekologu - akuseriu mokslines draugijos teziu pristatyma. Aciu.

Papildyta:

Nesuprantu kodel man neleidzia patalpinti nuorodos????
Jei nesunku, i siu ###### simboliu vieta irasykite publika taskas lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandriene: 12 vasario 2010 - 08:52
QUOTE(azen @ 2009 09 30, 08:14)
man po gimdymo 2.5metu jau praejo, bet lubrikanto vis dar reikia. neatsistate i vieta naturalus sudrekimas  doh.gif  o ir pozu nebegalim visu naudoti (kokias naudojom pries nestumus abu ), nes kai kurios pozos kazkodel pasidare labai skausmingos. o kai klausiau ginekologes gal kas negerai, tai patikino, kad gerai viskas doh.gif

Siaubas...

Man jau kyla minciu kad gal ten per daug susiuvo... doh.gif
Aisku dar ne kazinkiek laiko praejo po gimdymo, bet ame siurpas nupurto kai apie smileysex.gif pagalvoju...
Na reik tiketis , kas lubrikantas pades..
Atsakyti
as irgi atsimenu tas pats buvo po gimdymo kai jau galima buvo lovos reikaliukais uzsiimti, tai kaip pirmas kartas atrode... nors cezari dare, bet vistiek.... irgi butinas buvo lubrikantas, bet paskui kazkaip praejo viskas..... 4u.gif
Atsakyti
man po 6 savaiciu buvo geriau nei dabar doh.gif kuo toliau tuo blogiau darosi ir skauda ir noras dingsta verysad.gif
Atsakyti
O su lubrikantu nemeginot?
Mes siandien ismeginsim smile.gif tikiuosi suveiks...
Atsakyti