man po gimdymo 2.5metu jau praejo, bet lubrikanto vis dar reikia. neatsistate i vieta naturalus sudrekimas o ir pozu nebegalim visu naudoti (kokias naudojom pries nestumus abu ), nes kai kurios pozos kazkodel pasidare labai skausmingos. o kai klausiau ginekologes gal kas negerai, tai patikino, kad gerai viskas
QUOTE(Kivilė @ 2009 03 09, 16:56)
Mano atveju irgi pirmi kartai buvo skausmingi, netgi baimės buvo daug, bet per laiką viskas susitvarkė
Man irgi skauda, pirmieji kartai po poros men gimus mazyliui buvo labai skausmingi , jauciau stipru tempima ir sausuma; paskui labai stengiausi atsipalaiduoti, tai siek tiek geriau, bet dar nesinori to kaip anksciau , ir vis tiek dar skauda pasiskaicius atsirado vilties, kad gal reikia tiesiog islaukti?..
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 17, 03:39)
Man irgi skauda, pirmieji kartai po poros men gimus mazyliui buvo labai skausmingi , jauciau stipru tempima ir sausuma; paskui labai stengiausi atsipalaiduoti, tai siek tiek geriau, bet dar nesinori to kaip anksciau , ir vis tiek dar skauda pasiskaicius atsirado vilties, kad gal reikia tiesiog islaukti?..
tikrai bus geriau, po truputi.
Na man ne tiek skauda,bet tempia ir to malonumo pakolkas nera,na bet viskas savo laiku
Bandau issiaiskinti kiek Lietuvoje skausmingi santykiai yra aktuali kaip problema ir atlieku mokslini darba. Buciau dekinga, jei uzpildytumete sia internetine anketa.
APKLAUSA
Tai anonimine moteru apklausa apie skausmingus lytinius santykius, galimas priezastis ir pasekmes. Rezultatai ir isvados bus pateikti per ginekologu - akuseriu mokslines draugijos teziu pristatyma. Aciu.
Papildyta:
Nesuprantu kodel man neleidzia patalpinti nuorodos????
Jei nesunku, i siu ###### simboliu vieta irasykite publika taskas lt
APKLAUSA
Tai anonimine moteru apklausa apie skausmingus lytinius santykius, galimas priezastis ir pasekmes. Rezultatai ir isvados bus pateikti per ginekologu - akuseriu mokslines draugijos teziu pristatyma. Aciu.
Papildyta:
Nesuprantu kodel man neleidzia patalpinti nuorodos????
Jei nesunku, i siu ###### simboliu vieta irasykite publika taskas lt
QUOTE(azen @ 2009 09 30, 08:14)
man po gimdymo 2.5metu jau praejo, bet lubrikanto vis dar reikia. neatsistate i vieta naturalus sudrekimas o ir pozu nebegalim visu naudoti (kokias naudojom pries nestumus abu ), nes kai kurios pozos kazkodel pasidare labai skausmingos. o kai klausiau ginekologes gal kas negerai, tai patikino, kad gerai viskas
Siaubas...
Man jau kyla minciu kad gal ten per daug susiuvo...
Aisku dar ne kazinkiek laiko praejo po gimdymo, bet ame siurpas nupurto kai apie pagalvoju...
Na reik tiketis , kas lubrikantas pades..
as irgi atsimenu tas pats buvo po gimdymo kai jau galima buvo lovos reikaliukais uzsiimti, tai kaip pirmas kartas atrode... nors cezari dare, bet vistiek.... irgi butinas buvo lubrikantas, bet paskui kazkaip praejo viskas.....
man po 6 savaiciu buvo geriau nei dabar kuo toliau tuo blogiau darosi ir skauda ir noras dingsta
O su lubrikantu nemeginot?
Mes siandien ismeginsim tikiuosi suveiks...
Mes siandien ismeginsim tikiuosi suveiks...