QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 10, 12:20)
Tai tu neskubek taip..Juk savaitgalis,tai gal todel ir stovi nepatvirtintose-moderatore ilsisi tikriausia,o pirmadieni tikek,kad ir savo nuotraukute isvysi...
tai tas ir yra, kad nežinai ir nervina.
jei būtų bent aiškus punktas, kad Nepatvirtinta virsta pvz. Atmesta... o dabar turi laukt 1-3 dienas ir žinok, ar moderatoriai atostogauja, ar atmetė nuotrauką o naujų nuotraukų jau daug atsirado, tai turbūt atmetė niekas čia per daug nepyktų jei atmetė, aš tiesiog noriu apie tai būt informuota, kad spėčiau paieškoti ar paruošti kitą nuotrauką
QUOTE(Sansara @ 2006 12 10, 13:13)
tai tas ir yra, kad nežinai ir nervina.
jei būtų bent aiškus punktas, kad Nepatvirtinta virsta pvz. Atmesta... o dabar turi laukt 1-3 dienas ir žinok, ar moderatoriai atostogauja, ar atmetė nuotrauką o naujų nuotraukų jau daug atsirado, tai turbūt atmetė niekas čia per daug nepyktų jei atmetė, aš tiesiog noriu apie tai būt informuota, kad spėčiau paieškoti ar paruošti kitą nuotrauką
taigi jei pabuvus kažkiek nepatvirtintose, atsiranda prie "Neužpildytų", tai atmetė(kaip man buvo ), jeigu vis dar nepatvirtinta - tai moderatoriai nepatvirtino,nes savaitgalis, jie irgi žmonės ir ilsisi savaitgaliais
Jaučiu po savaitgalio kiek daug nuotraukų atsiras ir vienam ir kitam konkurse bandom dalyvauti abejuose žiūrėsim kas iš to išeis ir aš jau turiu favorites
o man fainiausias mamontovo fanas
bet tikiuosi,kad dar bus daug nuotraukyciu,nes kol kas tik si viena man ir verta demesio
bet tikiuosi,kad dar bus daug nuotraukyciu,nes kol kas tik si viena man ir verta demesio
o as noreciau pagirti moderatores:-) tik nuotraukyte idejau,is karto patvirtino!mamytes bukit kantresnes,visi mes zmones ir turime be kompo ir kitu darbu...
Kokia grazi mergaite,kaip lele
O jau sitos nuotraukeles grazumas
Gangsteris ir simpatulka
O jau sitos nuotraukeles grazumas
Gangsteris ir simpatulka