Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"

Tai tu neskubek taip..Juk savaitgalis,tai gal todel ir stovi nepatvirtintose-moderatore ilsisi tikriausia,o pirmadieni tikek,kad ir savo nuotraukute isvysi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 10, 12:20)
Tai tu neskubek taip..Juk savaitgalis,tai gal todel ir stovi nepatvirtintose-moderatore ilsisi tikriausia,o pirmadieni tikek,kad ir savo nuotraukute isvysi... mirksiukas.gif

tai tas ir yra, kad nežinai ir nervina.
jei būtų bent aiškus punktas, kad Nepatvirtinta virsta pvz. Atmesta... o dabar turi laukt 1-3 dienas ir žinok, ar moderatoriai atostogauja, ar atmetė nuotrauką g.gif o naujų nuotraukų jau daug atsirado, tai turbūt atmetė g.gif niekas čia per daug nepyktų jei atmetė, aš tiesiog noriu apie tai būt informuota, kad spėčiau paieškoti ar paruošti kitą nuotrauką mirksiukas.gif
Atsakyti
O cia mano nuotrauka favorite 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2006 12 10, 13:13)
tai tas ir yra, kad nežinai ir nervina.
jei būtų bent aiškus punktas, kad Nepatvirtinta virsta pvz. Atmesta... o dabar turi laukt 1-3 dienas ir žinok, ar moderatoriai atostogauja, ar atmetė nuotrauką  g.gif o naujų nuotraukų jau daug atsirado, tai turbūt atmetė  g.gif niekas čia per daug nepyktų jei atmetė, aš tiesiog noriu apie tai būt informuota, kad spėčiau paieškoti ar paruošti kitą nuotrauką  mirksiukas.gif

taigi jei pabuvus kažkiek nepatvirtintose, atsiranda prie "Neužpildytų", tai atmetė(kaip man buvo biggrin.gif ), jeigu vis dar nepatvirtinta - tai moderatoriai nepatvirtino,nes savaitgalis, jie irgi žmonės ir ilsisi savaitgaliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Jaučiu po savaitgalio kiek daug nuotraukų atsiras thumbup.gif ir vienam ir kitam konkurse thumbup.gif bandom dalyvauti abejuose rolleyes.gif žiūrėsim kas iš to išeis biggrin.gif ir aš jau turiu favorites smile.gif
Atsakyti
o man fainiausias mamontovo fanas thumbup.gif
bet tikiuosi,kad dar bus daug nuotraukyciu,nes kol kas tik si viena man ir verta demesio ax.gif
Atsakyti
Man šita labai labai graži user posted image
Atsakyti
Kiek daug naujų foto pasipylė 4u.gif
Atsakyti
dar viena man simpatiška foto user posted image
Atsakyti
o as noreciau pagirti moderatores:-) tik nuotraukyte idejau,is karto patvirtino!mamytes bukit kantresnes,visi mes zmones ir turime be kompo ir kitu darbu...
Atsakyti
Kokia grazi mergaite,kaip lele wub.gif
user posted image

O jau sitos nuotraukeles grazumas wub.gif wub.gif thumbup.gif
user posted image

Gangsteris ir simpatulka biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rolandita: 11 gruodžio 2006 - 13:16
Nesuprantu-ko cia visos aptile???? unsure.gif Ka nera graziu nuotrauku visai? tongue.gif
Atsakyti