Užpildžiau paraišką,išsiunčiau patvirtinimui,kurį laiką ji pabuvo nepatvirtintų skyrelyje, o vėliau vėl atsidūrė prie neužpildytų. Ar tai reiškia,kad mano nuotrauka netinkama šiam konkursui, ar yra kita priežąstis?
taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
O avatare foto jau pries konkursa buvo ir visai nepanasi i ta kuri konkurse (as apie foto)
Nu ka jau padarysi , pikta buvo.. neatsilaikiau neparasius.. jei pasalins, tai nors padalyvavom biskuti
O avatare foto jau pries konkursa buvo ir visai nepanasi i ta kuri konkurse (as apie foto)
Nu ka jau padarysi , pikta buvo.. neatsilaikiau neparasius.. jei pasalins, tai nors padalyvavom biskuti
mamytes, kaip man pamatyti konkurso nuotraukytes? padekite , plyzzzzz
QUOTE(ukanele @ 2006 12 09, 09:56)
mamytes, kaip man pamatyti konkurso nuotraukytes? padekite , plyzzzzz
ČIA
http://www.supermama...p...w&phid=9521
man sita labai labai patiko.
man sita labai labai patiko.
QUOTE(ukanele @ 2006 12 09, 11:34)
Tik neisivaizduoju,kuo ji zvaigzdiska Juk tema tai tokia Man tai daug nuotrauku nelabai i tema
QUOTE(vijja @ 2006 12 09, 00:00)
man patinka si nuotraukyte
Man irgi šita kolkas labaiausiai patinka
as daug nuotrauku zinau kieno,nes kai dalyvauja tas pats vaikutis ne pirma karta,tai savaime ji atpazisti,bet juk tai nereiskia,kad jos negali dalyvaut
QUOTE(vijja @ 2006 12 09, 23:21)
as daug nuotrauku zinau kieno,nes kai dalyvauja tas pats vaikutis ne pirma karta,tai savaime ji atpazisti,bet juk tai nereiskia,kad jos negali dalyvaut
čia tai tikrai kai kuriuos vaikučius atpažysti nes dažnai dalyvauja konkurse ir nematau nieko čia blogo visi vaikučiai gražūs ir nuotraukytės smagios aišku savas vaikas pats pačiausias
tiesiog mažytė pastaba administratoriams.
labai būtų gražu ir patogu, jei atmestos nuotraukos nekabotų 1-3 dienas prie nepatvirtintų (taip taisyklėse aprašyta), kol mama supranta, kad jos nuotrauka atmesta. negi sunku mamai nusiųst AŽ, kur būtų parašyta, kad nuotrauka atmesta ir atmetimo priežastį, kad nereiktų sukti galvos, kas galėjo administratoriams neįtikt. tada ir pykčių čia nekiltų, kai mamai paklausus, ko atmesta nuotrauka, viešai pasakoma, kad jos vaiko nuotrauka neatitiko tokių ir tokių nustatytų taisyklių. būtų ir mažiau viešų, bereikalingų ginčų ir tiesiog būtų patogu, nes konkrečiai žinai kas netiko.
P.S. mano atmestos (ar dar nepatvirtintos?) nuotraukos priežastį nujaučiu, turbūt ji priskirta kategorijai "kelia neigiamus jausmus"
labai būtų gražu ir patogu, jei atmestos nuotraukos nekabotų 1-3 dienas prie nepatvirtintų (taip taisyklėse aprašyta), kol mama supranta, kad jos nuotrauka atmesta. negi sunku mamai nusiųst AŽ, kur būtų parašyta, kad nuotrauka atmesta ir atmetimo priežastį, kad nereiktų sukti galvos, kas galėjo administratoriams neįtikt. tada ir pykčių čia nekiltų, kai mamai paklausus, ko atmesta nuotrauka, viešai pasakoma, kad jos vaiko nuotrauka neatitiko tokių ir tokių nustatytų taisyklių. būtų ir mažiau viešų, bereikalingų ginčų ir tiesiog būtų patogu, nes konkrečiai žinai kas netiko.
P.S. mano atmestos (ar dar nepatvirtintos?) nuotraukos priežastį nujaučiu, turbūt ji priskirta kategorijai "kelia neigiamus jausmus"