Aciu visoms mamytems kurios palaike mano supermergaite , pataisiau as ta foto , bet gi taisykles neleidzia, ir kad isvengti nauju pasipyktinimu nusprendem su moderatore kita foto ikelt , nors man ana , ka jau padarysi .. toks jausmas kad "tai" tik nuotraukuose ir iesko
QUOTE(IRI$KA @ 2006 12 08, 16:26)
ka jau padarysi .. toks jausmas kad "tai" tik nuotraukuose ir iesko
Nepyk, o dziaukis, kad pastebejo mamytes ir sekanti karta buk apdairesne dukrytes labui. Nes visokiu apsiseilijusiu iskrypeliu pilna, kurie tikrai "tai" ir iesko...
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso
tai nieko neradau ka pazeidziau
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso
QUOTE(IRI$KA @ 2006 12 08, 17:02)
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
va tau ir pažeidimas.
jei vaiką pažins kas nors taip sau, tai tada nieko.o tu konkrečiai parašei kuris vaikas tavo.
aš atpažįstu labai dažnai vaikus kieno jie yra.
QUOTE(rds @ 2006 12 08, 15:48)
Supermergaitė grįžo tik su kita foto
man šita foto net gražesnė
QUOTE(IRI$KA @ 2006 12 08, 17:26)
Aciu visoms mamytems kurios palaike mano supermergaite , pataisiau as ta foto , bet gi taisykles neleidzia, ir kad isvengti nauju pasipyktinimu nusprendem su moderatore kita foto ikelt , nors man ana , ka jau padarysi .. toks jausmas kad "tai" tik nuotraukuose ir iesko
nu va dabar - kadangi paviešinai savo foto, turėsi išvis ją iš konkurso išimti
nu ką tu sau manai, motin motin...
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 08, 20:45)
Jooo kažkuri mamytė buvo teisi sakydama, kad "auka" šiam konkursui jau yra. Tai IRISKA ir jos mergaitė... Tai nuotrauka netinkama - pakeitė, dabar postai netinkami, avataras
tiesiog išsikasė pati sau duobę...
abejoju, labai gaila, bet taisyklės yra taisyklės visom, ir nevalia jų laužyti. Man labai gaila
man patinka si nuotraukyte
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 15:00)
vistiek grazi ir sita ,grazuole neatsiziuriu
Graži ir ši
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 21:22)
Ši irgi graži. Smagi tokia
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 21:22)
Aha ir žvilgsnis svarbiausia toks "bobuliškas" pilnas patirties, visažinis