Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"

Sitas krepsininkas pakolkas man paciausias....Toks atrodo rimtai ir naturaliai supykes ant paparaciu smile.gif .... smile.gif smile.gif
Atsakyti
Man šita nebloga
http://www.supermama...063_0009445.jpg
tik galėtų pavadinimas kitoks būt wink.gif
Atsakyti
user posted image
Šita nuotrauka jau dalyvavo ankstesniame konkurse g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 12 07, 21:32)
user posted image
Šita nuotrauka jau dalyvavo ankstesniame konkurse g.gif

Taip..Bet ji nelaimejo jokiu priziniu vietu-todel gali vel dalyvauti rolleyes.gif ..
Atsakyti
Niu jau nebežinau ką daryti, pusę nakties bandau prikabinti nuotrauką prie paraiškos-niekaip nesigauna doh.gif Nuotraukos dydis geras-356 KB. Pavadinimą priima,o kur turi būti foto-kryžiukas verysad.gif
HELP !!!!!
Atsakyti
QUOTE(Nykstuke @ 2006 12 08, 02:43)
Niu jau nebežinau ką daryti, pusę nakties bandau prikabinti nuotrauką prie paraiškos-niekaip nesigauna  doh.gif  Nuotraukos dydis geras-356 KB. Pavadinimą priima,o kur turi būti foto-kryžiukas  verysad.gif 
HELP !!!!!

Paraiška neužpildyta, nuotrauka neprisikabinusi. tai vadinasi dar per didelė buvo, arba formatas ne .jpg
Pamažinkite šiek tiek, išsaugokite ,jpg formatu ir vėl pildykit. Paprastai nuotraukos galerijoje būna 640 x 480 pix. arba 480x640 pix.
Atsakyti
Tikiuosi mamyte sugrazins ta supermergyte verysad.gif ,pataisys ir sugrazins i konkursa ,as uz ja balsuot susiruosiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 11:24)
Tikiuosi mamyte sugrazins ta supermergyte  verysad.gif ,pataisys ir sugrazins i konkursa ,as uz ja balsuot susiruosiau  verysad.gif

drinks_cheers.gif Ir aš taip tikiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 11:24)
Tikiuosi mamyte sugrazins ta supermergyte  verysad.gif ,pataisys ir sugrazins i konkursa ,as uz ja balsuot susiruosiau  verysad.gif

As irgi uz ja balsuociau smile.gif
Atsakyti
ir aš laukiu grįžtant, nes kitų favoritų neturiu ax.gif
Atsakyti
o mano foto atsirado prie neužpildytų, man kažkaip atrodė,kad atitinka temą mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 07, 23:31)
Taip..Bet ji nelaimejo jokiu priziniu vietu-todel gali vel dalyvauti  rolleyes.gif ..

Bet autorius turi likti nežinomas iki konkurso pabaigos g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 08 gruodžio 2006 - 11:34