Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"

Kagi, prabalsavau, atlikau SM pareiga hihihi.gif dabar galima ramiai eit miegot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 21 gruodžio 2006 - 00:26
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 21, 01:07)
Kagi, prabalsavau, atlikau SM areiga hihihi.gif dabar galima ramiai eit miegot tongue.gif

rimtai, jau gi balsuot galima thumbup.gif
Atsakyti
O as dar parinkinesiu 20 zinuciu ir tai pat prabalsuosiu uz tokius grazuoliukus wub.gif .....Naktis dar pries aki.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rolandita @ 2006 12 21, 01:30)
O as dar parinkinesiu 20 zinuciu ir tai pat prabalsuosiu uz tokius grazuoliukus  wub.gif .....Naktis dar pries aki.... biggrin.gif

rink rink biggrin.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...w&phid=9687
kokia graži mergaitė thumbup.gif
Atsakyti
prabalsavau šiaip ne taip, bet tų 3 balsų per mažai, nes tiek daug gražių vaikučių, kad net išsirink neįmanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė V. @ 2006 12 21, 11:40)
prabalsavau šiaip ne taip, bet tų 3 balsų per mažai, nes tiek daug gražių vaikučių, kad net išsirink neįmanoma  doh.gif

drinks_cheers.gif Norisi už daugiau nuotraukyčių prabalsuoti 4u.gif

Aš taip pat jau atidaviau savo balsus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 12 21, 11:14)

man irgi šita foto super, gerą aurą turi wub.gif biggrin.gif

o aš saviškę išėmiau iš konkurso, sudirbot čia nepelnytai nail.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
niu kokių gražiuolių prisižiūrėjau- šakės biggrin.gif ...tikri žvaigždūnai....ir vienam išreiškiau simpatiją wub.gif
Atsakyti
prabalsavau - kaip niekad yra už ką balsuoti thumbup.gif toks smagumas
Atsakyti
Labai sunku isrinkti tik 3 nuotraukytes, nes tikrai daug ispudingu vaikuciu g.gif
Kazin kodel dabar galima tik tris balsiukus atiduoti, anksciau galima budavo 5?
Atsakyti
QUOTE(doviliuxss @ 2006 12 21, 13:19)
Labai sunku isrinkti tik 3 nuotraukytes, nes tikrai daug ispudingu vaikuciu  g.gif
Kazin kodel dabar galima tik tris balsiukus atiduoti, anksciau galima budavo 5?

5 balsus galima atiduoti tik tuo atveju, kai konkurse dalyvauja 200 ir daugiau nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti