Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"

QUOTE(Rustė @ 2006 12 18, 16:23)
mama Marija, gali būti, kad nuotrauka per didelė.man taip yra buvę, kas lyg ir prisega, o paskui kaip ir nėra, sumažink truputį ir pabandyk dar kartą  mirksiukas.gif

Labai ačiū už patarimą, bet kai segiau nesumažinus, parašė, kad foto per didelė. Dabar tai aš sumažinus segu, bet... jau įkart bandžiau ir nieko schmoll.gif Jau moju ranka ir nebedėsiu, nes nėr tiek kantrybės ir noras prapuolė verysad.gif

P.S. pabandysiu dar sumažint, nors jau tikrai pagal dydį tinkama
Atsakyti
QUOTE(mama Marija @ 2006 12 18, 16:18)
Tinkanti ir matosi gerai. Kai viską parašau, fotkę prisegu ir paspaudžiu, kad įkeltų kompas ilgai galvoja..... ir nieko neparašo, kad pavyko foto įkelt, o ankščiau tai lygtai parašydavo, kad ačiū už dalyvavimą ar kažkas panašaus...
Papildyta:
Na suprantu, kad ir jums, moderatoriams, daug darbo prieš šventes, o dar prie kompo sėdėt  ax.gif  Na nepavydžiu aš jums  tongue.gif  Ir didelis AČIŪ už savo darbą čia  4u.gif
Papildyta:
Na ir vėl pažiūrėjau, kad leidžia pildyt anketą dalyvavimo, kiap niekur nieko  blink.gif  Paskutinį kart bandau, nes jau kantrybės nėr  schmoll.gif

na zinok, prisegiau as nuotrauka ir nieko man nerase schmoll.gif tada issaugau, o paskui issiunciu patvirtinimui ir foto atsiranda prie ne patvirtintu, o po kiek laiko jau ir tarp konkursanciu ax.gif ar tikrai viska taip padarei?
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 12 18, 17:48)
na zinok, prisegiau as nuotrauka ir nieko man nerase  schmoll.gif tada issaugau, o paskui issiunciu patvirtinimui ir foto atsiranda prie ne patvirtintu, o po kiek laiko jau ir tarp konkursanciu  ax.gif ar tikrai viska taip padarei?

Na aš taip blaskyčiausi, jei pirmą kart fotokonkurse bandyčiau dalyvaut, bet gi jau ne pirmam dalyvauju ir anksčiau viskas gerai buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Marija @ 2006 12 18, 18:00)
Na aš taip blaskyčiausi, jei pirmą kart fotokonkurse bandyčiau dalyvaut, bet gi jau ne pirmam dalyvauju ir anksčiau viskas gerai buvo  ax.gif

aaaa blush2.gif maniau gal pirma biggrin.gif nu nenuleisk ranku ir nenukabink nosies bigsmile.gif dar yra laiko, gal dar pakliusit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Marija @ 2006 12 18, 17:00)
Na aš taip blaskyčiausi, jei pirmą kart fotokonkurse bandyčiau dalyvaut, bet gi jau ne pirmam dalyvauju ir anksčiau viskas gerai buvo  ax.gif

atsiųskit man nuotrauką elektroniniu paštu aureja@supermama.lt, jei nuotrauka konkursui bus tinkama, aš galėčiau ją įkelti į jūsų dalinai užpildytą paraišką. Bet paraiškoje turi būti įrašytas pavadinimas, nes dabar matau ją be pavadinimo, ir be nuotraukos.
Atsakyti
man sita dar labai faina
http://www.supermama...p...w&phid=9797
jei jau ne i zvaigzdes, tai i vyruku sirdis su tokiom akytem tai tikrai wub.gif Oi mamyte tures ka saugot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 19, 19:18)
man sita dar labai faina
http://www.supermama...p...w&phid=9797
jei jau ne i zvaigzdes, tai i vyruku sirdis su tokiom akytem tai tikrai wub.gif Oi mamyte tures ka saugot tongue.gif

manau labiau tevelis saugos biggrin.gif
Atsakyti
Sitam konkurse Andriui Mamontovui reiktu pasigrozeti mazaisiai gerbejais. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 18, 18:21)
atsiųskit man nuotrauką elektroniniu paštu aureja@supermama.lt, jei nuotrauka konkursui bus tinkama, aš galėčiau ją įkelti į jūsų dalinai užpildytą paraišką. Bet paraiškoje turi būti įrašytas pavadinimas, nes dabar matau ją be pavadinimo, ir be nuotraukos.

Labai, labai, labai ačiū už man skirtą dėmesį ir pagalbą ax.gif
Vėl bandžiau ir nepavyko schmoll.gif Po visko užpildymo atsidaro tuscias baltas langas ir viskas blink.gif Nu niekaip neįkeliu nors tu ką g.gif
Pabandysiu atsiųst foto į paštą, gal tikrai kas nors su ja negerai, nes jau nebežinau, kur bėda... ax.gif
Papildyta:
P.S. man jau padės gal viena mamytė ax.gif Na jei nepavyks, tai ryt patrugdysiu Jus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Marija @ 2006 12 20, 00:54)
Na jei nepavyks, tai ryt patrugdysiu Jus  blush2.gif

Šiandien iki 17 val. dar galima bus siųsti/keisti foto, o vėliau jau nebe. Nes šiandien paskutinė diena prieš balsavimą.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 20, 10:32)
Šiandien iki 17 val. dar galima bus siųsti/keisti foto, o vėliau jau nebe. Nes šiandien paskutinė diena prieš balsavimą.

Tiksliai šian paskutinė diena gi, ačiū, kad priminėt ax.gif
Atsakyti
Labai ačiū už pagalbą 4u.gif Valio, pagaliau ir mūsų nuotraukytė dalyvauja konkurse bigsmile.gif
Atsakyti