Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"

QUOTE(Atra @ 2006 12 18, 01:35)
tai aš nieko blogo ir nesakau, tiesiog pasakiau kad žinotų ax.gif

supratau 4u.gif nesiteisink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 12 18, 00:26)
na nezinojo, suklydo  mirksiukas.gif

kadangi kiekviename konkurso aprašyme yra nuoroda į taisykles, kurias privalu perskaityti ir žinoti kiekvienam konkurso dalyviui dar prieš išsiunčiant nuotrauką konkursui, nedaroma jokių išimčių, ir tokiais atvejais nuotraukos pašalinamos.
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2006 12 17, 22:40)
o kodel as negaliu savo burbuliuko matyti kur visos foto nuotraukos dalyvaja konkurse? Vat mes o jos ten nera?  verysad.gif
stai mes

man, muset, paranoja, bet nemanau, kad AG@TA netyčia čia pasireklamino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 18, 09:37)
kadangi kiekviename konkurso aprašyme yra nuoroda į taisykles, kurias privalu perskaityti ir žinoti kiekvienam konkurso dalyviui dar prieš išsiunčiant nuotrauką konkursui, nedaroma jokių išimčių, ir tokiais atvejais nuotraukos  pašalinamos.

jokiu budu nepriestarauju del to 4u.gif tik manau, kad gal ji neperskaite. kita karta kai nores dalyvauti, jau zinos biggrin.gif

beje, ačiu, kad pašalinote mūsų foto 4u.gif jau išsiunčiau kitą nuotraukyte biggrin.gif tikiuosi ir ta bus patvirtinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama22: 18 gruodžio 2006 - 10:34
jau su nauja nautraukyte dalyvaujam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mamytes isties nieko nezinojau..neperskaiciau taisylkiu tik nezinau kodel jos nera tarp kitu fotkiu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2006 12 18, 11:13)
mamytes isties nieko nezinojau..neperskaiciau taisylkiu tik nezinau kodel jos nera tarp kitu fotkiu ?  ax.gif

na, dabar jau ir nebebus, pašalino
Atsakyti
Na nėra mano panelyčių fotkės schmoll.gif Jau tikrai turėjo būti, nes keturios dienos praėjo ir jei moderatoriai atostogauja, tai nemanau, kad taip ilgai ax.gif Be to vėl ledžia pildyt anketą, lyg aš būčiau nepildžius jos g.gif Jau trečią kart taip man, na nelaimingas mums šis konkursas nors tu ką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Marija @ 2006 12 18, 14:07)
Na nėra mano panelyčių fotkės  schmoll.gif  Jau tikrai turėjo būti, nes keturios dienos praėjo ir jei moderatoriai atostogauja, tai nemanau, kad taip ilgai  ax.gif  Be to vėl ledžia pildyt anketą, lyg aš būčiau nepildžius jos  g.gif  Jau trečią kart taip man, na nelaimingas mums šis konkursas nors tu ką  blink.gif

tada vadinas nepatvirtino ax.gif bandyk kita kokia foto deti. gal vaizdas buvo neryskus ar neatitiko temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Marija @ 2006 12 18, 13:07)
nes keturios dienos praėjo ir jei moderatoriai atostogauja, tai nemanau, kad taip ilgai  ax.gif 

visos tinkamos konkursui foto, susikaupę per savaitgalį, buvo patvirtintos dar 8 val. ryto.

Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 12 18, 14:15)
tada vadinas nepatvirtino  ax.gif bandyk kita kokia foto deti. gal vaizdas buvo neryskus ar neatitiko temos  mirksiukas.gif

Tinkanti ir matosi gerai. Kai viską parašau, fotkę prisegu ir paspaudžiu, kad įkeltų kompas ilgai galvoja..... ir nieko neparašo, kad pavyko foto įkelt, o ankščiau tai lygtai parašydavo, kad ačiū už dalyvavimą ar kažkas panašaus...
Papildyta:
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 18, 14:29)
visos tinkamos konkursui foto, susikaupę per savaitgalį, buvo patvirtintos dar 8 val. ryto.

Na suprantu, kad ir jums, moderatoriams, daug darbo prieš šventes, o dar prie kompo sėdėt ax.gif Na nepavydžiu aš jums tongue.gif Ir didelis AČIŪ už savo darbą čia 4u.gif
Papildyta:
Na ir vėl pažiūrėjau, kad leidžia pildyt anketą dalyvavimo, kiap niekur nieko blink.gif Paskutinį kart bandau, nes jau kantrybės nėr schmoll.gif
Atsakyti
mama Marija, gali būti, kad nuotrauka per didelė.man taip yra buvę, kas lyg ir prisega, o paskui kaip ir nėra, sumažink truputį ir pabandyk dar kartą mirksiukas.gif
Atsakyti