Visos netekę žado
o nebūtų galima pakeisti nuotraukos pavadinima konkurse?
o mūsų nuotraukos neriima paspaudud "patvirtinumui" atsiranda prie nepatvirtintų, o vėliau rašo jog "neužpildytos"
QUOTE(Granta @ 2006 12 12, 16:57)
o mūsų nuotraukos neriima paspaudud "patvirtinumui" atsiranda prie nepatvirtintų, o vėliau rašo jog "neužpildytos"
Tai gal dydis netinka
Musu irgi neprieme. Atsdeit neatitiko temos. Nors mano nuomone, kad labai neobjektiviai atrenka nuotraukas siam konkursui.
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 12, 13:58)
o nebūtų galima pakeisti nuotraukos pavadinima konkurse?
Galima, parašykite man asmeninę žinutę su nauju pavadinimu, pakeisiu. Pavadinimą galima keisti iki kol prasideda balsavimas. Vėliau jau niekas nekeičiama.
Man ši foto labai patinka
Nu prisijuokiau...
Šita labai faina , gražus kadras
Šita labai faina , gražus kadras
[quote=murzinyte,2006 12 13, 10:10]
Nu prisijuokiau...
O MAN ši mergyte atrodo abai liūdna, toks jausmas , kad mama per prievarta priklijavo ūsus ... akytės ašarotos... ir juoktis visiškai nesinori....
Nu prisijuokiau...
O MAN ši mergyte atrodo abai liūdna, toks jausmas , kad mama per prievarta priklijavo ūsus ... akytės ašarotos... ir juoktis visiškai nesinori....
QUOTE(Yoli @ 2006 12 13, 08:15)
ir man atrodo, kad vaikas visai nelinksmas ir nenorėjo tų ūsų
o šita porelė tai džentelmenas toks mielas ir dama tookia fainulka, nuoširdi foto
QUOTE(rds @ 2006 12 13, 08:28)
ir man atrodo, kad vaikas visai nelinksmas ir nenorėjo tų ūsų
o šita porelė tai džentelmenas toks mielas ir dama tookia fainulka, nuoširdi foto
Aha šioj foto vaikai kaip aš sakau "kataloginiai"
Papildyta:
Neįsivaizduoju už ką reiks balsuoti, tiek grožių
Ar as cia nemoku ar nepriima musu foto. Jau tuos pikselius lyg ir sumazinau, rodo tarpais nepatvirtina, o tarpais neuzpildyta