Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"

Visos netekę žado laugh.gif
Atsakyti
o nebūtų galima pakeisti nuotraukos pavadinima konkurse?
Atsakyti
o mūsų nuotraukos neriima verysad.gif paspaudud "patvirtinumui" atsiranda prie nepatvirtintų, o vėliau rašo jog "neužpildytos" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2006 12 12, 16:57)
o mūsų nuotraukos neriima  verysad.gif paspaudud "patvirtinumui" atsiranda prie nepatvirtintų, o vėliau rašo jog "neužpildytos"  unsure.gif

Tai gal dydis netinka g.gif
Atsakyti
Musu irgi neprieme. Atsdeit neatitiko temos. Nors mano nuomone, kad labai neobjektiviai atrenka nuotraukas siam konkursui.
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 12, 13:58)
o nebūtų galima pakeisti nuotraukos pavadinima konkurse?

Galima, parašykite man asmeninę žinutę su nauju pavadinimu, pakeisiu. Pavadinimą galima keisti iki kol prasideda balsavimas. Vėliau jau niekas nekeičiama.
Atsakyti
Man ši foto labai patinka thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 12 gruodžio 2006 - 23:40
Nu prisijuokiau... lotuliukas.gif
user posted image thumbup.gif

Šita labai faina , gražus kadras 4u.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=murzinyte,2006 12 13, 10:10]
Nu prisijuokiau... lotuliukas.gif
user posted image thumbup.gif

O MAN ši mergyte atrodo abai liūdna, toks jausmas , kad mama per prievarta priklijavo ūsus ... akytės ašarotos... g.gif ir juoktis visiškai nesinori.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2006 12 13, 08:15)

O MAN ši mergyte atrodo abai liūdna, toks jausmas , kad mama per prievarta priklijavo ūsus ... akytės ašarotos...  g.gif  ir juoktis visiškai nesinori.... schmoll.gif

ir man atrodo, kad vaikas visai nelinksmas ir nenorėjo tų ūsų g.gif
o šita porelė tai thumbup.gif user posted image džentelmenas toks mielas ir dama tookia fainulka, nuoširdi foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 13 gruodžio 2006 - 08:28
QUOTE(rds @ 2006 12 13, 08:28)
ir man atrodo, kad vaikas visai nelinksmas ir nenorėjo tų ūsų  g.gif
o šita porelė tai  thumbup.gif  user posted image  džentelmenas toks mielas ir dama tookia fainulka, nuoširdi foto  4u.gif

Aha šioj foto vaikai kaip aš sakau "kataloginiai" wub.gif
Papildyta:
Neįsivaizduoju už ką reiks balsuoti, tiek grožių doh.gif
wub.gif
user posted image
Atsakyti
Ar as cia nemoku ar nepriima musu foto. Jau tuos pikselius lyg ir sumazinau, rodo tarpais nepatvirtina, o tarpais neuzpildyta blush2.gif
Atsakyti