Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 3

RIMTAI???? SIUNCIASI??? ochhhh....kaip gerai...viliuosi pravers clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2007 08 08, 17:04)
Oi, koks geras forumas! Na bandau siustis zurnaliuka, tai kol kas gerai siunciasi.

gal as nemoku siustis?
Atsakyti
reikia paspausti ant paveiksliuko ir po to atsidaro langas ir siulo uzsisaugoti. Taciau yra failiukai Djvu formatu tai kaip paaskinta - be programeles neatsidaro.....
Atsakyti
QUOTE(braskiuxx @ 2007 08 08, 17:23)
reikia paspausti ant paveiksliuko ir po to atsidaro langas ir siulo uzsisaugoti. Taciau yra failiukai Djvu formatu tai kaip paaskinta - be programeles neatsidaro.....

turiu programele bet man vistiek neatsiuncia sad.gif
ir langas atsidaro tuscias
nu vadinas nelemta
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri atsimenat kur čia buvo ZOLOTAJA KOLEKCIJA VEZANIJA KRIUČKOM ?? Ten atrodo ju 5 knygos yra.
Nu toks lėtas pas mane internetas, kad pora dienų reikės ieškoti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mambera: 08 rugpjūčio 2007 - 16:15
QUOTE(braskiuxx @ 2007 08 08, 13:50)
Labai greitai prabegdama akimis uzmaciau tokiu zurnaleliu. Atleiskit jei kartojasi. Tesiog nuorodele. Ir visai neblogas variantas, kad galima parsisiusti archyvuotus zurnalelius.

http://letiachtata.w...t...asc&start=0
Cia bulgariskas forumas....

Labai gražu. Pirmų puslapių žurnaliukų neatidaro, paskutinių - dabar mėginu siųstis (parsisiunčiau, tik nerandu kompe verysad.gif

Radau. Iš pradžių neatsidarė, parsisiunčiau programą iš 4 žinutės - viskas OK thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytis: 08 rugpjūčio 2007 - 18:11
QUOTE(Mytis @ 2007 08 08, 18:58)
Labai gražu. Pirmų puslapių žurnaliukų neatidaro, paskutinių - dabar mėginu siųstis (parsisiunčiau, tik nerandu kompe  verysad.gif

Radau. Iš pradžių neatsidarė, parsisiunčiau programą iš 4 žinutės - viskas OK  thumbup.gif

Aš nematau 4 žinutėj jokios programėlės verysad.gif O iš pirmos žinutės neatidaro schmoll.gif Matyt ir aš nemoku siųstis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2007 08 08, 22:47)
Aš nematau 4 žinutėj jokios programėlės  verysad.gif  O iš pirmos žinutės neatidaro  schmoll.gif  Matyt ir aš nemoku siųstis  verysad.gif

Oi, 5 blush2.gif
http://sourceforge.n...group_id=114927
Atsakyti
Paaiškinkit man vištai išsamiau kaip parsisiųsti g.gif . Paspaudus ant norimo žurnalo, išmeta pranešimą: The page cannot be displayed
Atsakyti
QUOTE(Tauskale @ 2007 08 09, 20:53)
Paaiškinkit man vištai išsamiau kaip parsisiųsti g.gif . Paspaudus ant norimo žurnalo, išmeta pranešimą: The page cannot be displayed

MAN IRGI
o as programele is kitur parsisiunciau ta
Atsakyti
QUOTE(Tauskale @ 2007 08 09, 19:53)

pabandyk iš paskutinių žinučių parsisiųsti. Man irgi pirmose taip rašo, o paskutinėse - viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Ir man is paskutiniu gerai siunciasi.
Atsakyti