Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 3

QUOTE(Virbalai @ 2007 01 03, 11:00)
Susiena, tik tu viena gali man padėti... wub.gif
Užsimušdama ieškau Verena Herbst 03/2006 vokiško varianto...gal tu žinai, kur galima jį rasti...gali būti be schemučių.

Ir kitos mergaitės -  help.gif

Blogiausiu atveju, gal kas matėt, kur dar galėjo Vilniuje užsilikti parduodamas... Casa Lana pardavė  doh.gif

Paieshkosiu namie, rodos turejau kompiuterini varianta.
Atsakyti
Sveikos, mamytės
aš atsitiktinai užklydau į šitą skyrelį. Nežinau, ar buvo tokia nuoroda

http://smg.photobuck...v718/vasilevna/

pražilsit, kol viską peržiūrėsit. Mano manymu, ten tiesiog nuskanuoti ištisi žurnalai. Begalybė darbų virbalais ir vąšeliu. Nereikia nei logintis, nei dawnloudintis - tiesiog maksimaliai išsididinus patikusį paveiksliuką nusikopijuoti
Atsakyti
Donalita, šią nuoroda visos jau atmintinai žino smile.gif)
Atsakyti
Ačiu, Endendu, lauksiu... flirt.gif
Atsakyti
Mergaitės, turiu prašymą! blush2.gif Gal kuri turite Šio žurnaliuko getbotus blush2.gif man labai jų reikėtų. Gal kuri galėtų man atsiūsti į meilą redarack@gmail.com. Dėkoju iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 01 03, 20:54)
Mergaitės, turiu prašymą!  blush2.gif Gal kuri turite Šio žurnaliuko getbotus  blush2.gif man labai jų reikėtų. Gal kuri galėtų man atsiūsti į meilą  redarack@gmail.com. Dėkoju iš anksto.

Sis zurnaliukas SUSS COUSINS - Стильное вязание на спицах yra mezgimo zurnalai - 2 pranesimuose (kakur spalio-lapkricio men). Si zurnaliuka galima is rapidshare parsisiusti
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(Dusiukas @ 2007 01 03, 20:54)
Mergaitės, turiu prašymą!  blush2.gif Gal kuri turite Šio žurnaliuko getbotus  blush2.gif man labai jų reikėtų. Gal kuri galėtų man atsiūsti į meilą  redarack@gmail.com. Dėkoju iš anksto.

o jei nerasi, parasyk, kuriu modeliuku reikia, atsiusiu. As turiu uzsisaugojusi nuotraukytes, bet visu ju dydis - 16MB, tad visus butu sunkoka atsiusiti. 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 12 29, 11:27)

gal kas turit shemute sito megztinio is desines trumpas tas
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2007 01 03, 22:06)
gal kas turit shemute sito megztinio is desines trumpas tas

taigi tame pačiame kataloge yra ir aprašymas su schema cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2007 01 03, 22:00)
Sis zurnaliukas SUSS COUSINS - Стильное вязание на спицах yra mezgimo zurnalai - 2 pranesimuose (kakur spalio-lapkricio men). Si zurnaliuka galima is rapidshare parsisiusti
Sekmes
Papildyta:
o jei nerasi, parasyk, kuriu modeliuku reikia, atsiusiu. As turiu uzsisaugojusi nuotraukytes, bet visu ju dydis - 16MB, tad visus butu sunkoka atsiusiti. 4u.gif  doh.gif

jau parsisiunčiau, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2007 01 03, 17:32)
Ačiu, Endendu, lauksiu...  flirt.gif

Va chia gali pasiimti, tikiuosi tas (2006/3):
verena
Atsakyti
Virbalai, aš to žurnaliuko neturiu, bet, matau, Tau jau padėjo... biggrin.gif

Auksinė kolekcija - bliuskutės, topai, maudymukai
user posted image

Megzti topai ir bolero
user posted image

Auksinė kolekcija - megzti poilsio modeliai
user posted image

Mezgam šalius
user posted image

Megztos gėlės
user posted image

Auksinė kolekcija - megzti drabužiai nėsčioms ir kūdikiams
user posted image
Papildyta:
Anna Filethakeln
user posted image

Anna Handarger
user posted image

Handarger
user posted image
Papildyta:
Ksiuša 2006 03
user posted image
Atsakyti
gal kas galėtų paskutiniams Susienos įdėtiems žurnaliukams padaryti getbotus blush2.gif , nes kiek bandžiau su tom zakladurkėm nieko nesigauna man doh.gif
Atsakyti