Praso slaptazodzio.
QUOTE(~saulyte~ @ 2006 12 28, 16:14)
Praso slaptazodzio.
jei paskutinis, tai slapt. duotas
Aciu Susiena uz zurnala MOD,super!
Susiena, iš tavo žurnaliuko radau net keletą megztukų, beliko tik rasti kas juos numegs
QUOTE(Anakondaaz @ 2006 12 28, 16:57)
jei paskutinis, tai slapt. duotas
Aciu,nepamaciau.
Susiena, vis dar darbuojies is paties aciu uz Rucnaja Rabota !!!!!!!!! tik 2007 metu zurnaliuko linkas ne tas . Ir idomu kodel negaliu vogue getboto pasidaryt Gal kuri galit atsius i az ? (tik pries minute kita zurnala getbota dare o sito raso 0 failu ...)
Su Naujaisiais Metais, mergaitės!
Pakartoju Ručnaja robota 2007 01
Dėl getbotų, tai aš tikrai nieko nepaaiškinsiu.
Senesni žurnaliukai, bet gal ką naudingo atrasite?
QUOTE(Jumi @ 2006 12 30, 10:02)
Susiena, vis dar darbuojies is paties aciu uz Rucnaja Rabota !!!!!!!!! tik 2007 metu zurnaliuko linkas ne tas . Ir idomu kodel negaliu vogue getboto pasidaryt Gal kuri galit atsius i az ? (tik pries minute kita zurnala getbota dare o sito raso 0 failu ...)
Pakartoju Ručnaja robota 2007 01
Dėl getbotų, tai aš tikrai nieko nepaaiškinsiu.
Senesni žurnaliukai, bet gal ką naudingo atrasite?
tai kad Ručnaja rabota atidaro tuščią langą
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 02, 12:03)
man tai viskas puikiai atsidaro
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 02, 12:03)
Kaip tai? Man normaliai atidaro viską...
Susiena, tik tu viena gali man padėti...
Užsimušdama ieškau Verena Herbst 03/2006 vokiško varianto...gal tu žinai, kur galima jį rasti...gali būti be schemučių.
Ir kitos mergaitės -
Blogiausiu atveju, gal kas matėt, kur dar galėjo Vilniuje užsilikti parduodamas... Casa Lana pardavė
Užsimušdama ieškau Verena Herbst 03/2006 vokiško varianto...gal tu žinai, kur galima jį rasti...gali būti be schemučių.
Ir kitos mergaitės -
Blogiausiu atveju, gal kas matėt, kur dar galėjo Vilniuje užsilikti parduodamas... Casa Lana pardavė