Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 3

Ačiū visoms už žurnaliukus. Labai pravers. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 19:28)
kaip cia suprast? g.gif kad butent tose zurnaliuku papkutese MB surado daug virusu unsure.gif

o apie, kokius virusus kalbama ir kaip jis juos rado? g.gif Aš kiek skanuoju pc ( kiekvieną dieną), jokių virusų neranda ir update'as nesusiinstaliuotų, jei būčiau prisigaudžius per minimus žurnalus.
Atsakyti
nu prie trecio dalies tai tikrai buvo virusu, tai jos datr ir nepasisiunciau
Atsakyti
QUOTE(Gertruda @ 2007 02 15, 14:54)
Aš irgi sakau kad tai virusai g.gif
Vis didejantys kalnai zurnalu, užimantys kompiuterio atmintį, pilnos galvos bręstančių idėjų, pilni kampai nebaigtų darbų.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif jo sitam virusui tai tikrai lengva pakibti!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 20:28)
kaip cia suprast? g.gif kad butent tose zurnaliuku papkutese MB surado daug virusu unsure.gif

Nesamone smile.gif Chia vyras greichiausiai pachia gasdina, kad kompo vietos zhurnalais neuzhkishinetum.
Atsakyti
kokie virusai ir kaip rado nieko nezinau, pas mane jis kompiuterastas, labai nesidomiu jo uzsiemimais. o del gasdinimu tai netikiu, nes viska siunciuosi i pas save i kompa, o rado virusiuku keliuose zurnaluose, kuriuos ant jo kompo buvau parsisiuntus.
geriau i galva neimt doh.gif gal cia daug triuksmo del nieko
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 09:20)
Mano MB sako, kad tie zurnaliukai ateina su virusais nes  turiu omeny ne konkreciai kazkuriuos, bet bendrai

Kaip dauguma sakė - mezgimo virusui nei priešnuodžių, nei antivirusinių programų nėra, o kompiuterinius gi antivirusinės blokuoja.

QUOTE(gugile @ 2007 02 15, 20:07)
nu prie trecio dalies tai tikrai buvo virusu, tai jos datr ir nepasisiunciau

drinks_cheers.gif Tikra tiesa, o ne TB išmislas - ir pas mane antivirusinė blokavo šitą failą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 16, 12:39)
kokie virusai ir kaip rado nieko nezinau, pas mane jis kompiuterastas, labai nesidomiu jo uzsiemimais. o del gasdinimu tai netikiu, nes viska siunciuosi i pas save  i kompa, o rado virusiuku keliuose zurnaluose, kuriuos ant jo kompo buvau parsisiuntus.
geriau i galva neimt doh.gif gal cia daug triuksmo del nieko

Gerai, jei jis operatyviai tuos virusus ir kitus nesklandumus sutvarko. Bet kai užsiveisia ... doh.gif tai tikrai nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 20:28)

NEJAUGI...gal todėl tas mano kompas vis stringa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 16 vasario 2007 - 18:12
Nu jei kompe normali antivirusine, tai ji tiesiog uzblokuoja virusiukus, bet seip tai cia tema apie zurnaliukus, gal kas dar ko grazaus turit biggrin.gif .Ir dar aciu visoms kas ideda zurnaliuku ir nuorodu notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 02 16, 19:22)
Nu jei kompe normali antivirusine, tai ji tiesiog uzblokuoja virusiukus, bet seip tai cia tema apie zurnaliukus, gal kas dar ko grazaus turit biggrin.gif .Ir dar aciu visoms kas ideda zurnaliuku ir nuorodu notworthy.gif

Taip taip ši tema apie žurnaliukus...bet kartais ....galima...ar ne blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 18 vasario 2007 - 11:44
Mezgimas su biseriu (Perlenketten. Вязание с бисером.)
http://rapidshare.co...et_-_german.rar

Atsakyti
Čia yra keletas žurnaliukų "Ganchillo artistico", "Tejer la Moda" [TM], kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaVarna: 19 vasario 2007 - 04:17