Ačiū visoms už žurnaliukus. Labai pravers.
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 19:28)
kaip cia suprast? kad butent tose zurnaliuku papkutese MB surado daug virusu
o apie, kokius virusus kalbama ir kaip jis juos rado? Aš kiek skanuoju pc ( kiekvieną dieną), jokių virusų neranda ir update'as nesusiinstaliuotų, jei būčiau prisigaudžius per minimus žurnalus.
nu prie trecio dalies tai tikrai buvo virusu, tai jos datr ir nepasisiunciau
QUOTE(Gertruda @ 2007 02 15, 14:54)
Aš irgi sakau kad tai virusai
Vis didejantys kalnai zurnalu, užimantys kompiuterio atmintį, pilnos galvos bręstančių idėjų, pilni kampai nebaigtų darbų.
Vis didejantys kalnai zurnalu, užimantys kompiuterio atmintį, pilnos galvos bręstančių idėjų, pilni kampai nebaigtų darbų.
jo sitam virusui tai tikrai lengva pakibti!!!!
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 20:28)
Nesamone Chia vyras greichiausiai pachia gasdina, kad kompo vietos zhurnalais neuzhkishinetum.
kokie virusai ir kaip rado nieko nezinau, pas mane jis kompiuterastas, labai nesidomiu jo uzsiemimais. o del gasdinimu tai netikiu, nes viska siunciuosi i pas save i kompa, o rado virusiuku keliuose zurnaluose, kuriuos ant jo kompo buvau parsisiuntus.
geriau i galva neimt gal cia daug triuksmo del nieko
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 09:20)
Mano MB sako, kad tie zurnaliukai ateina su virusais nes turiu omeny ne konkreciai kazkuriuos, bet bendrai
Kaip dauguma sakė - mezgimo virusui nei priešnuodžių, nei antivirusinių programų nėra, o kompiuterinius gi antivirusinės blokuoja.
QUOTE(gugile @ 2007 02 15, 20:07)
nu prie trecio dalies tai tikrai buvo virusu, tai jos datr ir nepasisiunciau
Tikra tiesa, o ne TB išmislas - ir pas mane antivirusinė blokavo šitą failą
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 16, 12:39)
kokie virusai ir kaip rado nieko nezinau, pas mane jis kompiuterastas, labai nesidomiu jo uzsiemimais. o del gasdinimu tai netikiu, nes viska siunciuosi i pas save i kompa, o rado virusiuku keliuose zurnaluose, kuriuos ant jo kompo buvau parsisiuntus.
Gerai, jei jis operatyviai tuos virusus ir kitus nesklandumus sutvarko. Bet kai užsiveisia ... tai tikrai nieko gero
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 20:28)
NEJAUGI...gal todėl tas mano kompas vis stringa
Nu jei kompe normali antivirusine, tai ji tiesiog uzblokuoja virusiukus, bet seip tai cia tema apie zurnaliukus, gal kas dar ko grazaus turit .Ir dar aciu visoms kas ideda zurnaliuku ir nuorodu
QUOTE(pikolina @ 2007 02 16, 19:22)
Nu jei kompe normali antivirusine, tai ji tiesiog uzblokuoja virusiukus, bet seip tai cia tema apie zurnaliukus, gal kas dar ko grazaus turit .Ir dar aciu visoms kas ideda zurnaliuku ir nuorodu
Taip taip ši tema apie žurnaliukus...bet kartais ....galima...ar ne