Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 3

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
. . . Susanna 2007-03 . . . . . . . . . . Moda Croche n63 . . . . . . . . . . Utilissima
user posted image user posted image user posted image

+ Keletas žurnalų (Filati .., Verena .., Gedifra ..) čia
Atsakyti
QUOTE(JuodaVarna @ 2007 01 16, 01:40)

4u.gif Jei visdėlto rasi šį žurnaliuką - atsiųsk juratelai@yahoo.co.uk
AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
vienok neturiu aš to žurnaliuko, juratela... gal kas parsisiuntė ir Tau pasiūlys?

čia dar vienas žurnaliukas apie nertas rankines
user posted image
Atsakyti
Mano MB sako, kad tie zurnaliukai ateina su virusais g.gif nes turiu omeny ne konkreciai kazkuriuos, bet bendrai
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2007 02 14, 22:47)
4u.gif Jei visdėlto rasi šį žurnaliuką - atsiųsk juratelai@yahoo.co.uk 
AČIŪ  aciuks.gif

radau pas save tą žurnaliuką - išsiunčiau nurodytu adresu mirksiukas.gif sėkmės darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaVarna @ 2007 02 15, 04:26)
vienok neturiu aš to žurnaliuko, juratela... gal kas parsisiuntė ir Tau pasiūlys?

čia dar vienas žurnaliukas apie nertas rankines
user posted image

QUOTE(laimužėX @ 2007 02 15, 10:47)
radau pas save tą žurnaliuką - išsiunčiau nurodytu adresu  mirksiukas.gif  sėkmės darbuose  4u.gif

AČIŪ Jums už pagalbą 4u.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 08:20)
Mano MB sako, kad tie zurnaliukai ateina su virusais g.gif nes  turiu omeny ne konkreciai kazkuriuos, bet bendrai

Aš irgi sakau kad tai virusai g.gif
Vis didejantys kalnai zurnalu, užimantys kompiuterio atmintį, pilnos galvos bręstančių idėjų, pilni kampai nebaigtų darbų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gertruda @ 2007 02 15, 14:54)
Aš irgi sakau kad tai virusai g.gif
Vis didejantys kalnai zurnalu, užimantys kompiuterio atmintį, pilnos galvos bręstančių idėjų, pilni kampai nebaigtų darbų.  lotuliukas.gif

thumbup.gif Taip pas visas čia tas virusas užsiveisia lotuliukas.gif ir kompiuterinės antivirusų programos nepadeda blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
as apie rimtus virusus, o ne apie virusini pomegi
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 19:15)
as apie rimtus virusus, o ne apie virusini pomegi

pasakysiu kaip sako rimti kompiuterastai: kreivi pirštai virusų prisirenka bigsmile.gif Žurnalai ir rankdarbiai čia niekuo dėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 15, 18:25)
pasakysiu kaip sako rimti kompiuterastai: kreivi pirštai virusų prisirenka  bigsmile.gif Žurnalai ir rankdarbiai čia niekuo dėti wink.gif

kaip cia suprast? g.gif kad butent tose zurnaliuku papkutese MB surado daug virusu unsure.gif
Atsakyti