. . . Susanna 2007-03 . . . . . . . . . . Moda Croche n63 . . . . . . . . . . Utilissima
+ Keletas žurnalų (Filati .., Verena .., Gedifra ..) čia
+ Keletas žurnalų (Filati .., Verena .., Gedifra ..) čia
QUOTE(JuodaVarna @ 2007 01 16, 01:40)
Jei visdėlto rasi šį žurnaliuką - atsiųsk juratelai@yahoo.co.uk
AČIŪ
vienok neturiu aš to žurnaliuko, juratela... gal kas parsisiuntė ir Tau pasiūlys?
čia dar vienas žurnaliukas apie nertas rankines
Mano MB sako, kad tie zurnaliukai ateina su virusais nes turiu omeny ne konkreciai kazkuriuos, bet bendrai
QUOTE(juratela @ 2007 02 14, 22:47)
radau pas save tą žurnaliuką - išsiunčiau nurodytu adresu sėkmės darbuose
QUOTE(JuodaVarna @ 2007 02 15, 04:26)
vienok neturiu aš to žurnaliuko, juratela... gal kas parsisiuntė ir Tau pasiūlys?
QUOTE(laimužėX @ 2007 02 15, 10:47)
radau pas save tą žurnaliuką - išsiunčiau nurodytu adresu sėkmės darbuose
AČIŪ Jums už pagalbą
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 08:20)
Mano MB sako, kad tie zurnaliukai ateina su virusais nes turiu omeny ne konkreciai kazkuriuos, bet bendrai
Aš irgi sakau kad tai virusai
Vis didejantys kalnai zurnalu, užimantys kompiuterio atmintį, pilnos galvos bręstančių idėjų, pilni kampai nebaigtų darbų.
QUOTE(Gertruda @ 2007 02 15, 14:54)
Aš irgi sakau kad tai virusai
Vis didejantys kalnai zurnalu, užimantys kompiuterio atmintį, pilnos galvos bręstančių idėjų, pilni kampai nebaigtų darbų.
Taip pas visas čia tas virusas užsiveisia ir kompiuterinės antivirusų programos nepadeda
as apie rimtus virusus, o ne apie virusini pomegi
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 15, 19:15)
as apie rimtus virusus, o ne apie virusini pomegi
pasakysiu kaip sako rimti kompiuterastai: kreivi pirštai virusų prisirenka Žurnalai ir rankdarbiai čia niekuo dėti
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 15, 18:25)
pasakysiu kaip sako rimti kompiuterastai: kreivi pirštai virusų prisirenka Žurnalai ir rankdarbiai čia niekuo dėti
kaip cia suprast? kad butent tose zurnaliuku papkutese MB surado daug virusu