Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 3

QUOTE(Labanga @ 2007 01 25, 10:48)
Mielosios,

cia va as toki puslapiuka radau http://www.natahaus.ru
reikia uzsiregistruoti, o tada is rubrikos "rukodelje" tik spek siusti zurnaliukus.
Super thumbup.gif

Kažkodėl man neatidaro šito puslapio verysad.gif Rašo: "502 Bad Gateway"
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 02 13, 12:52)
Kad as mokeciau megzt, cia tokiu grozybiu  bigsmile.gif

Pasiskaityk kokią knygutę, ir pradėsi... o po to jau negalėsi sustoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2007 02 13, 15:42)
Kažkodėl man neatidaro šito puslapio  verysad.gif  Rašo: "502 Bad Gateway"

Sitas puslapiukas kartais "uzsioziuoja" g.gif . Paziurejau ir as siandien - jis neatsidaro, bet vakar graziu zurnaliuku parsisiunciau. Turbut luzta serveris del per didelio lankytoju skaiciaus. Pabandyk veliau.

Sekmes
Atsakyti
"Megztos gėlės ir vaisiai" (djvu) . "Megztos gėlės" (djvu)
user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=JuodaVarna,2007 02 13, 17:29]
"Megztos gėlės ir vaisiai" (djvu) . "Megztos gėlės" (djvu)

Šaunuolė, kad surandate ir negailite parodyt žmonėms literatūros.Ačiū už tai.
Atsakyti
QUOTE(JuodaVarna @ 2007 01 16, 01:40)

Gal kas turite parsisiuntę šį žurnaliuką, nes jau nebeveikia failiukas (arba kokia mažų rankinių žurnaliuką)
būsiu labai dėkinga už pagalbą. notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(Labanga @ 2007 02 13, 16:48)
Sitas puslapiukas kartais "uzsioziuoja" g.gif . Paziurejau ir as siandien - jis neatsidaro, bet vakar graziu zurnaliuku parsisiunciau. Turbut luzta serveris del per didelio lankytoju skaiciaus. Pabandyk veliau.

Sekmes

Ačiū 4u.gif Teks bandyti kitą dieną blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 13 vasario 2007 - 17:47
Žurnalai "Ручная Работа", 2006 m. visi 24 numeriai ir 2007 du numeriai
rinkinys iš 3 dalių, PDF ir djvu formatai

1 porcija, 2 porcija, 3 porcija

user posted image
Atsakyti
Išradingos dovanėlės įvairioms progoms
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2007 02 13, 18:46)
Gal kas turite parsisiuntę šį žurnaliuką, nes jau nebeveikia failiukas (arba kokia mažų rankinių žurnaliuką) 

...rodėsi, kad siunčiausi, bet kad nerandu aš jo pas save kažkaip... nu gal tvarkos trūksta blush2.gif
gal šitie tiks
. . . Rankinės su fantazija . . . . . . . Delicate purses . . . . . . . Crochet pretty purses
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(JuodaVarna @ 2007 02 14, 05:52)
...rodėsi, kad siunčiausi, bet kad nerandu aš jo pas save kažkaip... nu gal tvarkos trūksta  blush2.gif
gal šitie tiks
. . . Rankinės su fantazija . . . . . . . Delicate purses . . . . . . . Crochet pretty purses
user posted image user posted image user posted image

Ačiū už pagalbą smile.gif , bet pirmo man nerodo, nors žiūriu su ACDsee v5.0 programa unsure.gif
Jei surasi tą žurnaliuką su raudona rankine (man ji labai patiko wub.gif )- įmesk čia arba atsiųsk juratelai@yahoo.co.uk Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2007 02 14, 09:33)
pirmo man nerodo, nors žiūriu su ACDsee v5.0 programa  unsure.gif

todėl, kad yra djvu failiukas ir norint jį peržiūrėt reikia instaliuotis djvu viewer'į ( apie tai buvo rašyta ankstesnėse temose ir šios temos pirmame psl)
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 14, 11:04)
todėl, kad yra djvu failiukas ir norint jį peržiūrėt reikia instaliuotis djvu viewer'į ( apie tai buvo rašyta ankstesnėse temose ir šios temos pirmame psl)

Ačiū. Jau radau blush2.gif
Atsakyti