Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

QUOTE(Ingute @ 2007 09 07, 10:25)
Yra  4u.gif
tik ne "Peliukų" grupę lankom  rolleyes.gif

Ingute, kurią grupę Ieva lanko? bigsmile.gif
Tadukas papuolė į 4 (pelėdžiukus), pradėsim lankyti tikriausiai tik spalį, kai išeisiu į dekretines. Maniškis dar su pampersiu vaikšto, pats pavalgo, bet jau vaizdelis būna doh.gif

QUOTE(Cypse @ 2007 09 20, 09:48)
labutis 4u.gif
mes irgi iš peliukų grupės biggrin.gif

prieš tai metus lankėm pelėdžiukus. po metų galiu pasakyti - viskas super - labai gera auklėtoja Sandra - puiki aplinka 4u.gif  jokių nusiskundimų.

Labai labau nuraminai wub.gif
Kažkaip baisiai neramu jaunuolį išleisti blush2.gif
O jūs kai pradėjote tą grupę lankyti kiek supratau pasiskaičius da rnebuvo 2 metukų? Kaip sekėsi pradžioj? Ką mokėjo?

Būčiau labai dėkinga visoms mamytėms, kurios galėtų savo patirtimi pasidalinti aciuks.gif
Atsakyti
Mes irgi uzsirase i sita darzeli tik dar laukiam ir nezinom kada paulsim g.gif
As cia pagalvojau gal gali man kitos mamos pasakyt, o iki kelintos valandos reikia vaikucius pasiimt is darzelio?
Atsakyti
vilma, man skambino praeita sav ir sake, kad jau yra laisvu vietu, pabandyk pati pasiskambinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 09 20, 13:08)
Tadukas papuolė į 4 (pelėdžiukus), pradėsim lankyti tikriausiai tik spalį, kai išeisiu į dekretines. Maniškis dar su pampersiu vaikšto, pats pavalgo, bet jau vaizdelis būna  doh.gif
Labai labau nuraminai  wub.gif
Kažkaip baisiai neramu jaunuolį išleisti  blush2.gif
O jūs kai pradėjote tą grupę lankyti kiek supratau pasiskaičius da rnebuvo 2 metukų? Kaip sekėsi pradžioj? Ką mokėjo?
Būčiau labai dėkinga visoms mamytėms, kurios galėtų savo patirtimi pasidalinti aciuks.gif

kai pradėjom lankyti, tai jau buvo beveik 2 metukai, be 8 dienų biggrin.gif pripratom greitai ir gana lengvai. o mokėjom tai nedaug blush2.gif vaikščiojom su pamperiais. ir pavalgyt pati dar nelabai mokėjo. labai gražus stalas po jos valgymo palikdavo biggrin.gif
praktiškai lopšelis už mane padarė didelį darbą blush2.gif atpratino nuo pamperių. praktiškai jau po kokių 2 mėnesių vaikščiojo grupėj be jų. ir jokių bėdų neatsitikdavo.

vaikučius reikia pasiimti iki 18 val. Yra ir prailginta grupė iki 19 val.
Atsakyti
QUOTE(Cypse @ 2007 09 21, 09:15)
kai pradėjom lankyti, tai jau buvo beveik 2 metukai, be 8 dienų biggrin.gif pripratom greitai ir gana lengvai. o mokėjom tai nedaug blush2.gif vaikščiojom su pamperiais. ir pavalgyt pati dar nelabai mokėjo. labai gražus stalas po jos valgymo palikdavo biggrin.gif
praktiškai lopšelis už mane padarė didelį darbą blush2.gif  atpratino nuo pamperių. praktiškai jau po kokių 2 mėnesių vaikščiojo grupėj be jų. ir jokių bėdų neatsitikdavo.

vaikučius reikia pasiimti iki 18 val. Yra ir prailginta grupė iki 19 val.

Ačiū labai tau už atsakymus aciuks.gif
Na mano vyriškis jau eis nuo kito trečiadienio, tikėkimės viskas ten jam gerai bus g.gif
Labai bijau blush2.gif
Atsakyti
Stabilo clap.gif
mano Ieva irgi lanko "Pelėdžiukus" thumbup.gif
Nu kaip faina thumbup.gif pasimatysim mirksiukas.gif
Žiūriu vos ne visa gruodinukų chebra į "Rasytę" eis thumbup.gif Aisva su Martynu į 2 grupę eis, o Ieva su Taduku į 4 bigsmile.gif Ale ot gerai susiporavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingute: 21 rugsėjo 2007 - 13:58
QUOTE(Ingute @ 2007 09 21, 14:57)
Stabilo clap.gif
mano Ieva irgi lanko "Pelėdžiukus"  thumbup.gif
Nu kaip faina  thumbup.gif pasimatysim  mirksiukas.gif
Žiūriu vos ne visa gruodinukų chebra į "Rasytę" eis  thumbup.gif Aisva su Martynu į 2 grupę eis, o Ieva su Taduku į 4  bigsmile.gif Ale ot gerai susiporavo  lotuliukas.gif

Geras Ingute thumbup.gif
Aš taip ir pagalvojau, kad gal kartu eis, nes Dovanėlė jau buvo minėjus, kad Martynas su Aisva, o mes tai tikrai ne su jais ax.gif
O juk juos prieš kokius metus juokais taip ir buvom suporavę lotuliukas.gif
Tai maniškis kartu su pusbroliu trečiadienį jau ateis biggrin.gif
Ievutė jau visą dieną būna? Naujokėliai tai bus po truputį, šiandien buvo pasirodę, tai mano erelis jau ir į muštynes įsivėlė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 09 21, 15:31)
Geras Ingute  thumbup.gif
Aš taip ir pagalvojau, kad gal kartu eis, nes Dovanėlė jau buvo minėjus, kad Martynas su Aisva, o mes tai tikrai ne su jais  ax.gif
O juk juos prieš kokius metus juokais taip ir buvom suporavę  lotuliukas.gif
Tai maniškis kartu su pusbroliu trečiadienį jau ateis  biggrin.gif
Ievutė jau visą dieną būna? Naujokėliai tai bus po truputį, šiandien buvo pasirodę, tai mano erelis jau ir į muštynes įsivėlė  doh.gif

Nu bet tiksliai, pamenu dėl tų porų biggrin.gif
O tai Tadukas su pusbroliu lankys "Pelėdžiukus"? bigsmile.gif thumbup.gif
Aha Ievutė jau kadangi nuo rugsėjo pradžios lanko, tai jau visą dieną būna thumbup.gif Kol kas labai neblogai sekasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 09 20, 14:56)
vilma, man skambino praeita sav ir sake, kad jau yra laisvu vietu, pabandyk pati pasiskambinti wink.gif

Oi mes jau papuolem i peledziuku grupe. thumbup.gif
Visa nakti nemiegojau, nervavausi kaip mums siandien seksis ir mus uzrase.
Ir maniskis eis kartu su pusbroliu Taduku. Siandien buvau su jais nuejus, visi vaikuciai patenkinti zaidzia sau, o musiskiai tai toki biski pasimete buvo. Bet jau kai reikejo iseit tai praktiskai neste isnesiau abu, nes kai viena sugaunu iseit kitas jau pabega doh.gif patiko jiem ten.
Man sake bet as dabar neatsimenu, kada susirinkimas antradieni? Kelinta valanda?
Labai laukiau kada rasiu lopseli maziukui, o dabar kada radau jau pradedu nervuotis kaip seksis g.gif
Nu tikekimes priprasim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma*: 21 rugsėjo 2007 - 15:04
Taip, susirinkimas antradienį - 17 val. visoms lopšelių grupėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2007 09 21, 15:46)
Aha Ievutė jau kadangi nuo rugsėjo pradžios lanko, tai jau visą dieną būna  thumbup.gif Kol kas labai neblogai sekasi  biggrin.gif

QUOTE(Ingute @ 2007 09 23, 10:49)
Taip, susirinkimas antradienį - 17 val. visoms lopšelių grupėms  4u.gif

Šaunu, kad taip gerai sekasi Ievuškai wub.gif
Susirinkime būtinai dalyvausim thumbup.gif

Dar norėjau paklausti, ar šalta grupėje? Kaip rengi Ievutę?
Atsakyti
Žinok grupėje tai tikrai nešalta mirksiukas.gif Sudėti plastikiniai langai, tai vėjai tikrai nepučia mirksiukas.gif
Rūbelius reikia turėti kur grupėj būna, ir kuriais į lauką eina 4u.gif
Atsakyti