Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

QUOTE(giedruthele @ 2006 08 24, 16:14)
gal dar kas nors žinot apie šį darželį, nes mano mažiukas nuo rugsėjo 1d. eis į lopšelio grupę, nes dar dviejų metukų neturim, ir šiaip dar su pamperiais, ir daug dalykų pats nedaro  unsure.gif baugu pasidaro paskaičius nuomones  verysad.gif

Labutis 4u.gif

mes irgi nuo rugsėjo 4 į lopšelio 4 grupę žingsniuosim.

greit jau du metukus turėsim, bet irgi dar daug ko nemokam doh.gif vaikštom arba su pampersais arba pliku užpakaliuku, nes jei be pamperso ir su kelnytėm, tai puoduko nereikia doh.gif didžiausia mūsų problema bus įtariu su valgymu - valgo kaip pelytė ir tai jei pati su šaukštu duodu doh.gif

šiandien eisim su auklėtoja susipažint, pasiklausinėt ką reikia atsinešt, kokia tvarka. žiauriai nervinuos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypse @ 2006 08 30, 11:45)
Labutis 4u.gif

mes irgi nuo rugsėjo 4 į lopšelio 4 grupę žingsniuosim.

greit jau du metukus turėsim, bet irgi dar daug ko nemokam doh.gif vaikštom arba su pampersais arba pliku užpakaliuku, nes jei be pamperso ir su kelnytėm, tai puoduko nereikia doh.gif didžiausia mūsų problema bus įtariu su valgymu - valgo kaip pelytė ir tai jei pati su šaukštu duodu doh.gif

šiandien eisim su auklėtoja susipažint, pasiklausinėt ką reikia atsinešt, kokia tvarka. žiauriai nervinuos verysad.gif

Sveika, o mes į trečią grupę eisim 4u.gif būsim kaimynai, gal teks ir pabendrauti. Mes ir šiandien po pietų eisim susipažint, paklausi ką reikia atsinešti, o nuo įadienio bandysim jau pratintis, man ir neišeina iš galvos kaip čia bus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 30, 13:04)
Sveika, o mes į trečią grupę eisim  4u.gif būsim kaimynai, gal teks ir pabendrauti. Mes ir šiandien po pietų eisim susipažint, paklausi ką reikia atsinešti, o nuo įadienio bandysim jau pratintis, man ir neišeina iš galvos kaip čia bus  schmoll.gif

gal ir susitiksim mirksiukas.gif
kažin kiek ten išviso lopšelio grupių g.gif galėtų ir daugiau mamyčių iš šio darželio užsukti į šią temą 4u.gif
nekuklus klausimėlis - su dovanėlėm eisit ar be blush2.gif

na va, vis dar lyja ir Ugnė ką tik atsikėlė doh.gif teks rytojuj kelionę atidėti.
o kaip jums sekėsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypse: 30 rugpjūčio 2006 - 15:27
tai va, vis dėlto šiandien aplankėm savąją pelėdžiukų grupę.
tai pirmas įspūdis visai nieko. ir auklėtoja gera pasirodė, ir pati grupė tvarkinga, vaikučius maitina, nebūtina patiems mokėt valgyt...
tik kai paklausiau, kiek grupėje vaikų, konkretaus atsakymo nesulaukiau. pasakė, kad norinčių nemažas sąrašas yra g.gif

pirmadienį jau bandysim pratintis doh.gif pusvalandį pabūsiu kartu, paskui valandai paliksiu. jei viskas gerai, savaitėlę lankysim iki pietų miegelio.

davė ir sąrašėlį ką atsinešt, tai be visų aprangos dalykėlių, dar įtraukta ir visokios kempinėlės, indų ploviklis, šiukšlių maišai..., paskui keletas žaisliukų, pora knygučių doh.gif
dar reikia užpildyt anketą, koks vaiko charakteris, kam alergiškas, ką moka, ką norėtumėm išmokt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypse: 30 rugpjūčio 2006 - 21:37
QUOTE(Cypse @ 2006 08 30, 22:35)
tai va, vis dėlto šiandien aplankėm savąją pelėdžiukų grupę.
tai pirmas įspūdis visai nieko. ir auklėtoja gera pasirodė, ir pati grupė tvarkinga, vaikučius maitina, nebūtina patiems mokėt valgyt...
tik kai paklausiau, kiek grupėje vaikų, konkretaus atsakymo nesulaukiau. pasakė, kad norinčių nemažas sąrašas yra g.gif

pirmadienį jau bandysim pratintis doh.gif pusvalandį pabūsiu kartu, paskui valandai paliksiu. jei viskas gerai, savaitėlę lankysim iki pietų miegelio.

davė ir sąrašėlį ką atsinešt, tai be visų aprangos dalykėlių, dar įtraukta ir visokios kempinėlės, indų ploviklis, šiukšlių maišai..., paskui keletas žaisliukų, pora knygučių doh.gif
dar reikia užpildyt anketą, koks vaiko charakteris, kam alergiškas, ką moka, ką norėtumėm išmokt...

mes ir buvom nuėję, bet tik su auklėtoja susipažinom, mūsų grupė dar remontuojama, bet mes jau 5adienį žingsniuosim, papusryčiausim ir pabūsim valandėlę, o ąadienį paliksiu vieną porai valandų, žiūrėsim kaip reguos. Tai mes tik 5adienį viską sužinosim, ką atsinešti ir taip toliau. Šiaip auklėtoja maloni pasirodė, pasidalinsim vėliau dar įspūdžiais kaip sekasi mumi mirksiukas.gif o dovanėles galvoju nešt, biskį vėliau, kaip jau vieną ilgiau paliksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 28, 23:29)
mamytės iš šilainių  user posted image laukiam nuomonių apie ''Rasytę''.

Man asmeniškai šis darželis tai labai patinka thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2006 08 30, 23:59)
Man asmeniškai šis darželis tai labai patinka  thumbup.gif

Gal ka galit pasakyti apie kiskuciu grupe ir aukletoja?
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2006 08 30, 22:59)
Man asmeniškai šis darželis tai labai patinka  thumbup.gif

gal gali plačiau mirksiukas.gif nuo kada pradėjot lankyti, kokią grupę, kas konkrečiai patinka, kokie minusiukai?
Atsakyti
mes metus lankėme pelėdžiukų grupę, bet persikėlėm į aušrinę, nes ji arčiau namų ir pagaliau atėjo eilė, laukėm metus laiko.

mums pelėdžiukų grupėje labai patiko, todėl man labai keista, kai kai kurios mamos taip kategoriškai reiškia nuomonę apie visą darželį. manau, kad visuose darželiuose pasitaiko nemalonių auklėtojų, bet tai nereiškia, kad visas darželis prastas g.gif

aš savo mažiukę atvesdavau paskutinę, apie 9.30 tai jai net ir pusryčius palikdavo blush2.gif visada pasitikdavo išskėstomis rankomis, pasimyluodavo, o paskui jau ji eidavo su vaikais žaisti wub.gif

sandra tai man išvis wub.gif wub.gif wub.gif ir jos dukrytė urtė wub.gif mano mažės buvo geriausia draugė thumbup.gif

kai mes pradėjom lankyti buvp daug pampersinukų ir nemažai leliukų nemokėjo valgyti, bet po gero mėnesio beveik visi savarankiškai niamniojo thumbup.gif

direktorė man irgi ypač maloni pasirodė. nes mes atėjom pas ją rugpjūty, o nuo rugsėjo jau šuoliavom į lopšį, pinigėlių siūlėm, bet ji neėmė schmoll.gif
Atsakyti
Nuo rudens lankom Kiskuciu grupe.Labai saunios aukletojos Virginija ir Vida.Sioje grupeje vaikui labai patinka. thumbup.gif O jau buvom planave keisti darzeli.Istikruju labai viskas nuo aukletoju priklauso.
Gal kas gali ka parasyti apie Kiskuciu grupe?
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2006 08 31, 07:40)
Gal ka galit pasakyti apie kiskuciu grupe ir aukletoja?

Na žinok negaliu neiko pasakyt, nes mes lankom "Žiogelių" grupę, o apie kitas gruper mažai ką ir galiu pasakyt blush2.gif Bet auklėtojos mūsų grupėj labai thumbup.gif

QUOTE(Cypse @ 2006 08 31, 10:28)
gal gali plačiau mirksiukas.gif nuo kada pradėjot lankyti, kokią grupę, kas konkrečiai patinka, kokie minusiukai?

Mes pradėjom lankyt nuo praeitų metų gegužės mėn. "Žiogelių" grupę mirksiukas.gif
Auklėtojos mums labai patinka, labai malonios, šeimininkutės taip pat thumbup.gif Kol kas iš tiesų jokių minusų ir negalėčiau įvardyt g.gif
Atsakyti
mamytes bukit geros pasakykit, nuo kelintos val darzelis dirba, mes atsikraustom i silainius ir bandysiu cia uzrasyti jaunuoli ir dar gal i koki gretima, busiu jums labai dekinga ax.gif
Atsakyti