Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

Mes šiandien tik apsižvalgyti vykome smile.gif Ančiukų grupė jauki, nors vonios kambarys mirtinai remonto reikalauja, sakė lyg medžiagių duos, todėl tikisi, kad kažkiek prisidės ir tėveliai. Mes nors eisime labai minimaliai, bet tikrai prisidėsim, tegul būna gražiau ateinančioms kartoms smile.gif

Susipažinome su auklėtoja Irena, tai tikrai šiltas, malonus, dėmesingas žmogus. Auklytė irgi puiki moteris.Du šaunius vaikučius matėme, tai dukrytė išėjusi mums skandalą kėlė, kad ji nori į tą daržiuką, kad jai patiko tie vaikučiai smile.gif Dėl lankymo viskas puiku, mokėsim pilnai, o lankyti galime kaip norime. Sakė ne mes vieni tokie, o ir pernai buvo mergytė, kuri išvis minimaliai buvo. Tai kol vaikučiai grupėse bus sveiki, lauke didelių audrų nebus bandysime eiti, mat bent jau iki kito rudens turim stipriau ligų saugotis tiek dėl mergytės kraujuko, tiek dėl mažosios sesytės smile.gif

Kadangi sakė mums neskubu, tai jau rimčiau ateiti siūlė tik kitos savaitės antroje pusėje, nes pradžioje sako būrys vaikų ir visi verkia smile.gif Mes aiškiname dukrytei, kad čia bus kaip vaikystės miesto pramoga, kada ateina tik pažaisti, ir kažkur šalia su sesyte pasivažinėsime, tai tikiuosi ašarėlių daug nebus smile.gif Kažkiek nuliūdino, kad rugsėjo pirmosios šventės nebus, nors kitur ir lopšelinukai ją turi, bet tikiuosi ateityje bus kokių renginukų smile.gif

Sėkmingos visiems pradžios smile.gif

Atsakyti
Tai is tu vaikuciu vienas mano sunelis Rokas.smile.gif ,kuris mane labai nustebino pareiskdamas nora pasilikti:) aisku nezinia kaip bus pirmadieni!
Atsakyti
QUOTE(migle11 @ 2012 08 30, 16:02)
Tai is tu vaikuciu vienas mano sunelis Rokas.smile.gif ,kuris mane labai nustebino pareiskdamas nora pasilikti:) aisku nezinia kaip bus pirmadieni!

Šaunuolis berniukas smile.gif Maniškė irgi kol kas spirga, bus matyti kaip seksis rimtai likus smile.gif Ėjau pati kaip pirmąkart į mokyklą, rankos drebėjo smile.gif smagus tas naujas etapas, tik džiugu, kad turiu galimybę neskubėti, jei reikėtų greitai ir rimtai palikti būtų sunkiau.

Manau kitą savaitę duagiau susitiksim, nes turbūt bus mamyčių, kurios irgi pavaikščios papratinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atomine @ 2012 08 30, 18:25)
Šaunuolis berniukas smile.gif Maniškė irgi kol kas spirga, bus matyti kaip seksis rimtai likus smile.gif Ėjau pati kaip pirmąkart į mokyklą, rankos drebėjo smile.gif smagus tas naujas etapas, tik džiugu, kad turiu galimybę neskubėti, jei reikėtų greitai ir rimtai palikti būtų sunkiau.

Manau kitą savaitę duagiau susitiksim, nes turbūt bus mamyčių, kurios irgi pavaikščios papratinti smile.gif

sveikos mamytės. o kur yra sąrašas, į kurią konkrečiai grupę mes patekome? Nes mes eisime susipažinti su auklėtojomis pirmadienį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija @ 2012 08 31, 17:25)
sveikos mamytės. o kur yra sąrašas, į kurią konkrečiai grupę mes patekome? Nes mes eisime susipažinti su auklėtojomis pirmadienį  unsure.gif

Jūs patekot į Boružiukus smile.gif Draugausime toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 31 rugpjūčio 2012 - 16:48
labas rytas mamukai! kur jusu vaikuciai?smile.gif mano vaikiukas vienas anciuku grupeje liudi:(
Atsakyti
QUOTE(migle11 @ 2012 09 03, 06:09)
labas rytas mamukai! kur jusu vaikuciai?smile.gif mano vaikiukas vienas anciuku grupeje liudi:(

Na va kaip liūdna berniukui...mes praeitą savaitę gėlytes įteikėme, o šią keliausime tik antroje savaitės pusėje, taip patarė Irena.

Gal žinote kaip šiandien auklėtojos dirba?

Sėkmingos visiems pradžios, smagių mokslo metų smile.gif
Atsakyti
Siandien dirbo Irena! nezinau,atvaziavau pries pietu miega pasiimti,paskambino,sake,kad pavarges ir siaip visi klykia. Atvaziavus radau jau ir savo beklykianti!
Atsakyti
QUOTE(migle11 @ 2012 09 03, 15:32)
Siandien dirbo Irena! nezinau,atvaziavau pries pietu miega pasiimti,paskambino,sake,kad pavarges ir siaip visi klykia. Atvaziavus radau jau ir savo beklykianti!

doh.gif doh.gif doh.gif
kaži ką tie vaikai išgyvena????matyt jiems atrodo, kad palikti amžiams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija @ 2012 09 03, 15:23)
doh.gif  doh.gif  doh.gif 
kaži ką tie vaikai išgyvena????matyt jiems atrodo, kad palikti amžiams  unsure.gif

o jetaus...na ir sakė, kad pirmom dienom taip, vaikai grupėje, mamos po langais verkia...stiprybės visiems :*
Atsakyti
tai va va,kai aukletoja suskambino mamoms,kad vaikus pasiimti,tai maniskis turbut sedi ir ziuri,tai viena pasiima,tai kita,o jis vis vienas,tai,kad pradejo bliauti,sunkiai nuraminau.Nezinau,jau bijau rytojaus!kaip ir tureciau kur ji palikti,bet tai gi vistiek kazkaip turi priprasti!
Atsakyti
QUOTE(atomine @ 2012 09 03, 17:40)
o jetaus...na ir sakė, kad pirmom dienom taip, vaikai grupėje, mamos po langais verkia...stiprybės visiems :*

As siandien ryte nulekus su reikalu buvau, mazoji liko namie su liuliu iki keliu. Tai musu grupes aukletoja lakste patenkinta - 12 vaiku, dvi mergaites jau issivede verkiancias, nes likti norejo...

Ketvirtadieni 17 val. susirinkimas lopselinuku teveliu ax.gif
Atsakyti