o kas zinote ka reikia atsinesti pirma karta einant i lopseli? kazkur girdejau kad duoda atmintines tevams, ko reikia vaikui ideti? idomu ar bus koks susirinkimas ir pan?
nors as manau kad pirma diena viska suzinosiu
vistiek pirma diena nueisim tik kartu apsizvalgysim, ir turbut namo eisim
nebent nores pats pasilikti ilgiau

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 08 03, 19:12)
Rasytės darželis nuo šio rugsėjo priėmė draugės mergaitę, mažiau nei 1,5 m. Ji buvo labai nustebus, kad tokią mažą priėmė, gal vietų liko laisvų

Papildyta:
QUOTE(nepamenuu @ 2012 08 14, 18:56)
o kas zinote ka reikia atsinesti pirma karta einant i lopseli? kazkur girdejau kad duoda atmintines tevams, ko reikia vaikui ideti? idomu ar bus koks susirinkimas ir pan?
vistiek pirma diena nueisim tik kartu apsizvalgysim, ir turbut namo eisim
nebent nores pats pasilikti ilgiau 

dabar atostogos, tai susirinkimo turbūt nebus. Pasakys pirmom dienom ko reikia ar susirinkimą padarys. Mano vyresnioji tai nesugebėjo lankyti lopšelio tai taip ir nežinau ko ten reikia, o mažių jau vesiu rugsėjį.
Kiek pamenu, tai reikia tokio neperšlampamo (ceratinio) didelio seilinuko, rūbų pakeitimui, sauskelnių (jei naudoja), gal drėgnų servetėlių, basučių ar batukų perauti.
Papildyta:
QUOTE(migle11 @ 2012 08 13, 16:37)
Labas mielos mamos.Smagu,kad galime jau cia susipazinti. Mes taip pat eisime i anciuku grupe! Labai jaudinuosi ir pergyvenu,kaip cia reikes vaikiuka palikti:(
Aš antrą leisiu ir už abu labai pergyvenu, bet reik mums mamoms nusiteikti ramiai ir tvirtai, tai ir vaikai jaus, kad viskas jiems daržely bus gerai.
QUOTE(Mintė @ 2012 08 17, 15:15)
Rasytės darželis nuo šio rugsėjo priėmė draugės mergaitę, mažiau nei 1,5 m. Ji buvo labai nustebus, kad tokią mažą priėmė, gal vietų liko laisvų 

Labai keista: as norejau 1,5 pradet ves i lopsi, tai kategoriskai net prasymo neprieme, "nes siemet priima tik 2010 gimusius". Sake prasyma taip gali parasyt nebent jei rasai kitoj istaigoj, nes prasymai priimami nezinant darzelio vidaus tvarkos. Kiek tame tiesos, nezinau. Gal reikejo ne tusciom rankom nueit

Jei darželis grįžta po atostogų 08.29, tai jau nuo 29 dienos galima ten kulniuoti
Susimasčiau. Darželiui žingsneliui lapeliai išrašyti 08.16-08.28.. Vadinasi 29 dieną jau priims Rasytė vaikus?

QUOTE(Dudute @ 2012 08 19, 22:30)
Jei darželis grįžta po atostogų 08.29, tai jau nuo 29 dienos galima ten kulniuoti
Susimasčiau. Darželiui žingsneliui lapeliai išrašyti 08.16-08.28.. Vadinasi 29 dieną jau priims Rasytė vaikus? 

Pernai prieme, turbut ir siemet taip.
Mamytes, kada zadat su lopselinukais pirma karta pasirodyti? As tikrai nesiruosiu anksciau 30-31 rugpjucio

QUOTE(migle11 @ 2012 08 21, 21:00)
As tai jau eisiu apsiziureti 29 diena!
Aš kai skambinausi prieš atostogas, tai pasakė įdomiai: laiko pasipratinti nebus, tai nežinau kaip vesite iškart visai dienai ar kaip nuo rugsėjo

QUOTE(migle11 @ 2012 08 21, 08:06)
Taip 29 diena liepe butinai pasirodyti jau! veliausiai rugsejo trecia diena, as buvau pries ju atostogas nuvziavus,tai man visa sita susake!
nieko sau, juk dar pusė savaitės iki rugsėjo

QUOTE(atomine @ 2012 08 22, 12:50)
Aš kai skambinausi prieš atostogas, tai pasakė įdomiai: laiko pasipratinti nebus, tai nežinau kaip vesite iškart visai dienai ar kaip nuo rugsėjo
bet apsižiūrėjimui, susipažinimui su auklėtoja, manau, irgi eisime 29 dieną, tik neliksime be rugsėjo tikrai 

Ir aš be rugsėjo nepaliksiu, o nueiti reikia, užsiregistruoti, kad tikrai ateisim ir susipažinti

QUOTE(nepamenuu @ 2012 08 22, 12:52)
o mes turime neplanuotai ir netiketai isvaziuoti, todel ateit galesime tik rugsejo viduryje... reikes skambintis ir tartis 

būtinai praneškite, nes kitaip išbrauks iš sąrašų
Papildyta:
Norėjau paklausti lopšelinukų mamyčių kaip planuojate adaptacijos procesą - kiek pradžiai laiko paliksite, nuo kada pietų miegučio miegos? Šiame darželyje su mama pabūti ir apsiprasti neleidžia, kaip padaryti, kad vaikui pirmą dieną šoko nebūtų. Nes lopšelyje pradžioje vaizdas kraupus - stovi visi prie lango mažiai ir rėkia, kas kiek gali