Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

QUOTE(LIUDAL @ 2005 09 20, 22:21)
tai papasakok  drinks_cheers.gif mūsų auklėtoja sandra, bet tu turbūt jos nepažįsti, nes ji jauna  ax.gif bet dar ateina kita pagyvenusi auklėtoja, tik jos vardo nežinau

Tikrai negaliu nieko pasakyt kas ten yra, nes kaip sakiau, kad AS ji lankiau, o tai buvo jau seniai, jau ir mano vaikis darzelinuku amziu priauges ax.gif
Atsakyti
Siaip gerai zinau "Rasytes" darzelio kolektyva. Klauskit kas domina. Jei nepatingesiu atrasysiu tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiutmi, kaip tau auklėtojos Irena ir Rasa iš "Žiogelių" grupės mirksiukas.gif
Būtų įdomu sužinot tavo nuomonę mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes lankom darželį šį ir patenkintos, tik gėda, bet auklėtojų vardų nežinau smile.gif
Mes boružėlės grupeje smile.gif
Ingute, labuks..jau seniai matyta...smile.gif KAip Medai darziuks ?
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2005 11 12, 17:42)
O mes lankom darželį šį ir patenkintos, tik gėda, bet auklėtojų vardų nežinau smile.gif
Mes boružėlės grupeje smile.gif
Ingute, labuks..jau seniai matyta...smile.gif KAip Medai darziuks ?

Labuks mirksiukas.gif
Ir jūs seniai bematytos mirksiukas.gif Kaip jums sekasi?
Aš tai irgi labai patenkinta šituo darželiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveika. Mano dukrytė nuo rugsejo lanko irgi boruzeles grupe. Aukletoju vardai Nijole ir Loreta. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai cia Vaivutes mamyte? mano mazge vis mini VAiva ir rodo i jusu spintele smile.gif
Atsakyti
Taip, taip. biggrin.gif Atrodo kad grupėj dvi Paulinos yra, bent jau sąrase maciau. rolleyes.gif
Atsakyti
Jo mes senesnes esam...mes lankom jau nuo balandžio mėnesio...pagal amžių nežinau, bet siaip senbuves jau....O Jūs susirinkime nebuvote?
Atsakyti
Susirinkime buvau, Vaiva vis man rodė zaisliukus, o tu?Sia savaite sergam, gerklyte. verysad.gif
Atsakyti
o kaip ten mažiukų grupės g.gif planuoju nuo 2 metukų savo dukrių vest.

ar daug vaikučių grupėj? kaip auklėtojos? ar užsiima su vaikučiais?
Atsakyti
Sveika.Pas mus gruėjj 13 vaikų,o šiaip negaliu skūstis;vaikų piešinėliai nuolat iškabinami rūbinėlej, tai puokščių parodėlės vyksta. Manyčiau nieko nesiskiria nuo kitų darželių.Maniškė jau buvo pripratusi, bet neaišku kaip po ligos bus g.gif
Atsakyti