mus i rasytes darzeli uzrase pavaduotoja, kaip manote, jei jau sake kad priims ar reikia eiti klausti dar karteli???
Vanesiux, butinai eik pas direktore, nes ji ten viska valdo, jei jau nori galutinia vesti, pavaduotoja galutinio sprendimo neduos...mes va jau nuo balandzio 1 d. keliausime....ziuresim kaip seksis, nors dar pusantru neturime...

QUOTE(VaidaI @ 2005 03 14, 15:53)
Vanesiux, butinai eik pas direktore, nes ji ten viska valdo, jei jau nori galutinia vesti, pavaduotoja galutinio sprendimo neduos...mes va jau nuo balandzio 1 d. keliausime....ziuresim kaip seksis, nors dar pusantru neturime... 

VaidaI, kaip sekasi darzelyje?
Pirma savaite buvo asaros, bet dabar jau puikiai, siaip dziaugiuosi situo darzeliu...kolkas neturiu nieko blogo pasakyti...

Mus irgi kol kas tikrai patinka šis darželis
Nors ėjome tik mėnesį laiko kol kas, bet tikrai pakankamai lengvai pripratome
Manau daug kas priklauso nuo auklėtojų
Mes lankome "Žiogelių" grupę

Mes lankome "Žiogelių" grupę

Sveikos, mamytės. Mes "Rasytę" lankėme 4 metus. Ir jeigu turėsiu ksda dar vieną vaiką
leisiu tik čia.Nežinau, kaip kitos auklėtojos, bet mūsų grupės ( VOVERIUKŲ) buvo nuostabios. Tiesa, kiek teko girdėti, jos nuo šių metų turės tik parengiamasias grupes. Teko bendrauti su "žiogelių " grupės auklėtojomis, nes ten prailginta grupė būdavo. Irgi galiu pasakyti tik gera. Daug įvairų renginių, būrelių, nuostabi muzikos vadovė. Na, nežinau, nė iš vieno grupės tėvelio ar mamytės negirdėjau blogų atsiliepimų.Ir patenkant nerikėjo jokių kyšiukų, kaip kad teko išgirsti prašymą kitame Šilainių darželyje.Malonu buvo ir su direktore bendrauti. Tikrai supranta mamas, nes ir pačios dukra pernai baigė darželį.

Sveiki. Gal atsiras mamyčių kurių vaikučiai eis nuo rugsėjo į šį lopšelį. Mes keliausim, būtų malonu susipažinti

Labas mamytės, mes tai ėjom į pelėdžiukų grupę, tai auklėtoja labai faina jauna, bet yra ir vyresnė (vasarą ji atostogavo, tik kartais pavaduodavo), tik vasara liūdnoka, nes su jais neužsiima, daug naujokų ir mažesnių.
Kadangi mums ant nosies trys metai, tai rytoj jau eisim pasižvalgyti pas didesnius, į meškučių grupę (gal kas ką žino apie šios grupės auklėtojas?)
Aš tikiuosi bus viskas gerai, bet jau šiandien bijau, ar patiks mano merginai naujos auklėtojos
, ji labai jautri tokiems pasikeitimams...
parašysiu kitą savaitę kaip mums sekasi
iki
Kadangi mums ant nosies trys metai, tai rytoj jau eisim pasižvalgyti pas didesnius, į meškučių grupę (gal kas ką žino apie šios grupės auklėtojas?)
Aš tikiuosi bus viskas gerai, bet jau šiandien bijau, ar patiks mano merginai naujos auklėtojos

parašysiu kitą savaitę kaip mums sekasi
iki
QUOTE(LIUDAL @ 2005 09 20, 20:46)
gal turite kas ką papasakoti?

Aha, turim

QUOTE(Staarm @ 2005 09 20, 21:54)
tai papasakok