Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

O as norejau paklaust gal kas zino kada mazdaug pavasariop vaikai sirgt apstoja g.gif
Kaip idomu kiti vaikai is musu grupes kur neina, ar serga, ar tiesiog saugosi?
Atsakyti
Aš manau, kad didysis sirgimas jau praėjo, nes ir gripo epidemija Kaune jau baigėsi. Tai jei ir sirgs tai tik pavieniai vaikučiai. Mes tai nekarščiavom, nekosėjom, o tik slogavom, bet kadangi pati nenoriu kad kitos leistų sloguojančius, tai ir pati stengiuosi neleist... O šią savaitę tai jau visiškai sveikas, bet močiutės labai nori anūku pasidžiaugti, tai kol mes darbuose būna pas jas... Nes kai einam į darželį, tai eina kasdien, tai močiutes mato tik savaitgaliais, tai joms per retai. Tai tipo ši savaitė tokios trumpos atostogos...
Atsakyti
QUOTE(mikuzis @ 2008 02 21, 10:20)
Aš manau, kad didysis sirgimas jau praėjo, nes ir gripo epidemija Kaune jau baigėsi. Tai jei ir sirgs tai tik pavieniai vaikučiai. Mes tai nekarščiavom, nekosėjom, o tik slogavom, bet kadangi pati nenoriu kad kitos leistų sloguojančius, tai ir pati stengiuosi neleist... O šią savaitę tai jau visiškai sveikas, bet močiutės labai nori anūku pasidžiaugti, tai kol mes darbuose būna pas jas... Nes kai einam į darželį, tai eina kasdien, tai močiutes mato tik savaitgaliais, tai joms per retai. Tai tipo ši savaitė tokios trumpos atostogos...

Na taip, Kaune epidemija baigėsi, bet kad grupė sakė 4 vaikučiai, tai matyt dar serga verysad.gif
Maniškis tai jau pusantro mėnesio namie (nuo tada, kai sesutę "nusipirko"), nevedžiau, nes labai bijau gripo, ir pats dar mažas, labai gaila, o būtų baisu, jei dar ir leliuką užkrėstų unsure.gif
Bet jis labai nori ir reikia jam į lopšiuką, tai kitą savaitę jau mąstau leisti, vistiek jau pavasaris beveik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2008 02 21, 12:53)
Na taip, Kaune epidemija baigėsi, bet kad grupė sakė 4 vaikučiai, tai matyt dar serga  verysad.gif
Maniškis tai jau pusantro mėnesio namie (nuo tada, kai sesutę "nusipirko"), nevedžiau, nes labai bijau gripo, ir pats dar mažas, labai gaila, o būtų baisu, jei dar ir leliuką užkrėstų  unsure.gif
Bet jis labai nori ir reikia jam į lopšiuką, tai kitą savaitę jau mąstau leisti, vistiek jau pavasaris beveik  bigsmile.gif

Mes jau 2 menesius neinam, is pradziu sirgo, paskui pasveiko, bet bijojau leist tai dar nevedziau, dabar sloguoja, tai nuo siandien vel bileteni pasiemem, dar neisim ir kita savaite. Siaip labai laukiu pavasario ir tikiuosi kad tada vaikuciai jau maziau sirgs ax.gif
Atsakyti
sveikutes, ir as nusprendziau prie jusu prisijungti 4u.gif vienas vaikutis lanko peledziuku gr, o kitas zuikuciu
peledziuku gr tai labai faina auklejoja Sandra ko nepasakyciau apie antra, nors nieko negali sakyti nes nebuni per dienas tenai,gal klaidinga nuomone susidariau. na o zuikuciu tai abi pasirode neblogos, bet vaikui patinka aukletoja Virga o Vida tai nelabai.

o del ligu patarciau naudot zuvu taukus, thumbup.gif taip sirgdavom i metus po 4-5 kartus, o seis metais sirgom viena karteli ir apetitas didesnis atsirado
Atsakyti
Nu va rytoj maniskis jau po ilgos pertaukos eis i darzeli tongue.gif
Nu ziuresim kaip dabar seksis g.gif
O kas gal zino kada aukletoja Sandra gris ? g.gif Nes kiek zinau jos senokai nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2008 03 10, 19:58)
sveikutes, ir as nusprendziau prie jusu prisijungti 4u.gif  vienas vaikutis lanko peledziuku gr, o kitas zuikuciu
peledziuku gr tai labai faina auklejoja Sandra ko nepasakyciau apie antra, nors nieko negali sakyti nes nebuni per dienas tenai,gal klaidinga nuomone susidariau.  na o zuikuciu tai abi pasirode neblogos, bet vaikui  patinka aukletoja Virga o Vida tai nelabai.

o del ligu patarciau naudot zuvu taukus,  thumbup.gif taip sirgdavom i metus po 4-5 kartus, o seis metais sirgom viena karteli  ir apetitas didesnis atsirado

Sveika mano pana ejo i ta pacia peledziuku gr,buvo aukletoja Sandra ir Vile,bet as buvau patenkinta jomis abiem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2008 03 10, 17:58)
sveikutes, ir as nusprendziau prie jusu prisijungti 4u.gif  vienas vaikutis lanko peledziuku gr, o kitas zuikuciu
peledziuku gr tai labai faina auklejoja Sandra ko nepasakyciau apie antra, nors nieko negali sakyti nes nebuni per dienas tenai,gal klaidinga nuomone susidariau.  na o zuikuciu tai abi pasirode neblogos, bet vaikui  patinka aukletoja Virga o Vida tai nelabai.

o del ligu patarciau naudot zuvu taukus,  thumbup.gif taip sirgdavom i metus po 4-5 kartus, o seis metais sirgom viena karteli  ir apetitas didesnis atsirado

Maniškis tą pačią grupę lanko, apie auklėtojas aš tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif
Ir vaikui labiau patinka Sandra, atplėšt neina vakare, apsikabinęs namo nenori eit lotuliukas.gif
Tikiuosi, kad pavasarį - vasarą įsieis normaliai ir nebesirgs jau tiek kitą sezoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2008 03 28, 11:17)
Maniškis tą pačią grupę lanko, apie auklėtojas aš tos pačios nuomonės  drinks_cheers.gif
Ir vaikui labiau patinka Sandra, atplėšt neina vakare, apsikabinęs namo nenori eit  lotuliukas.gif
Tikiuosi, kad pavasarį - vasarą įsieis normaliai ir nebesirgs jau tiek kitą sezoną  ax.gif

Mes su vyru apie auklėtojas tai tos pačios nuomonės, nors vaikui patinka abi, o dar jis labai myli Ritą ax.gif , vis pasakoja namie apie ją.
Atsakyti
Mes rugseji eisim i peledziuku grupe bigsmile.gif Ziuresim kaip mum seksis g.gif
Atsakyti
Mes nuo rugsejo eisim i Anciuku- 2 grupe, gal kas zinote kaip tos grupes aukletoja? Buvau nuejusi apsidairyti, vardo aukletojos nezinau, bet tokia virs 50 metu amziaus, su akiniais. Grupes kambarys per centrines duri iejus pirmas i kaire. Mano vaikas nedrasus, jam reikia pratinstis prie vaiku, tai galvoju kaip aukletoja, grupes, ar is geresniu g.gif ?
Atsakyti
Sveikos, mamytes! Mus nuo rugsejo perkelia i 7 "Ziogeliu" grupe. Gal kuriu nors vaikuciai lanko, ar lanke sia grupe. Kaip ten aukletojos. Nes maniske panele labai sunkiai priprato pas lopsiukus, nors aukletojos ir labai saunios buvo. Tai dabar net bijau laukti rugsejo...
Atsakyti