Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

Gal esat vede savo vaikus, gal vedet, idomios visos nuomones g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Negi nera lankanciu?
Atsakyti
Jauciu nera as kaip tik nemaciau ir uzdaviau ta pati klausima,mes jau norim eiti o kada jus zadat.
Atsakyti
Aš savo mažiuke užrašiau nuo kito rugsėjo į rasytės darželį, jis mum arti namų ir aplinka man ten visai nieko, auklytės atrodo irgi geros. Nejaugi niekeno atžalėlė neina i šį darželį būtų įdomu žinoti atsiliepimus iš lankančiujų.
Atsakyti
Mes nuo geguzes pirmos eisim, tda parasyisu, bet irgi idomu smile.gif
Atsakyti
Mes uzsirasem i Sarkele,bet jauciu reiks cia bandyt, nes sarkele neformuoja maziuku grupes, o mane jau i darba nori parsiviliot sad.gif reiks rudeni vaikuti palikt sad.gif Noreciau su aukle palikti - bet kazkokia aukliu krize - geros nerandam...O i Rasyte ar labai anksti reik uzsirasyt???Nes Sarkeleje tai trys vaikai i viena vieta sad.gif
Atsakyti
Meduliuk, jei noresi, uzleisim savo vieta i Rasyte, nes greiciausiai neleisiu maziaus cia. Mes uzsirase 2005 pavasariui berods.
Atsakyti
Mes irgi uzsirasem i "Rasyte" nuo geguzes 1 d. Siaip man ten irgi patiko aplinka, del auklyciu dar nezinau rolleyes.gif O del vietu tai irgi nieko negaliu pasakyt, nes savo maziuke uzrasiau pries gerus metus jau rolleyes.gif
Mums taip pat sis darzelis prie pat namu wink_3.gif
Atsakyti
Tai kad man pavasari dar nesinori leist sad.gif Noriu vasara su vaiku praleist - kaime pabut,tuo labiau,kad i darba kviecia rudeni.Aciu uz pasiulyma,bet mes tikriausiai rudenelio lauksim.Esim su tetuku kokia dienel apsiziuret i rasyte.
Atsakyti
Mes tai jau beveik tiksliai zinom, kad "Rasyte" pradesim lankyt nuo geguzes men. galo. Siandien buvau darzelyje, kalbejau su direktore, tai sake, kad geguzes gale bus formuojama nauja 3-4 m. vaikuciu grupe, tai mes ja ir pradesim lankyti smile.gif
Ir dar kieno vaikuciai lanko si darzeli gal galit parasyt, kaip ten pas juos rezimas ir kada vasara darzelis iseina atsotogu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2004 12 28, 16:10)
Meduliuk, jei noresi, uzleisim savo vieta i Rasyte, nes greiciausiai neleisiu maziaus cia. Mes uzsirase 2005 pavasariui berods.

Lija, o nuo kada tu turetum vesti savo mazaji i Rasytes darzeli, gal man praverstu Jusu vieta blush2.gif , nes man gali buti, kad reiks skubiai i darza savo mazulka vest cry.gif
Atsakyti
2005 turbut pavasari. Tiksliai nepamenu. Bet vieta galiu atiduot tikrai smile.gif
Atsakyti