Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas

Kažką pardavėja numurkė, kad tipo sveikiau plaukams..bet istikro nieko konkretaus blink.gif gal dar atsiras žinovių g.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau plaukų džiovintuvą su jonų funkcija. Instrukcijoj rašo: "Jonų funkcijos dėka aparatas gamina neigiamai įkrautus jonus, kurie neutralizuoja statinį krūvį, sulaiko palaidus plaukelius ir suteikia plaukams glotnumo, padaro juuos lengvai valdomus bei žvilgančius". Manau, kad ir tiesintuvas turėtų analogiškas būt g.gif 4u.gif

Gal žinot tikslų adresą, kur Vilniuj galima įsigyti keramikinį tiesintuvą (bet ne topo centruose ir t.t)? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes
As irgi turiu dziovintuva ir tiesintuva su tais ionais. Plaukai atrodo geriau nei su paprastais, tie ionai veikia taip, kad nuima ta elektrinimasi ir plaukai nesipucia i visas puses, o sugula taip glotniai. Todel jie ir atrodo sveikesni, nes kai jie puciasi, visai neblizga, o kai plaukeliai viens prie kito, tai ir blizga. O be to pastebejau, kad kai naudoji ta keramini tiesintuva su ionais, tai po to plaukai pasidaro tokie minkstesni. Bet labai labai abejoju, kad jie kazkaip sveikiau plaukams, karstis juk ten nerealus, be to ir issisakoje galiukai daug apie ka kalba.
Atsakyti
hm..zinau kad labai nesveika..nes kai teisini tai plaukas toks ikaites buna..o kiek mazdaug galima tiesit i memesi kad plaukam kuo maziau..gal kokia pora kartu nieko?nes man tai nera butinybe, myliu savo garbanas bet seip del bendro vaizdo pasikeitimo.. 4u.gif
Atsakyti
Man butu labai idomu suzinoti, o kokias priemones plaukams tiesinimui naudojate, kad tas karstis ir pastovus tiesinimas maziau kenktu?? Gal zinote kokiu super geru apsauginiu priemoniu?
Atsakyti
As tai savo plaukus tiesinu su didziuliais bigudi,kurie limpa,na zinote kuriuos turiu omenyje.Galvoju,jei kirpejos man visada naudoja plaukams tiesinti,galiu ir pati pasidaryti.
Tai vot ir naturaliai be jokiu karsciu,kenkanciu plaukams issitiesinu su bigudi plaukus,beto jie gerai atrodo,nuo saknu pakelti.
Atsakyti
Oi kiek visokiu tiesinimo budu pas mane isbandytu g.gif pirktos ir brangios ir pigios priemones, bet tik vienas budas efektingas tai nuosavas tiesintuvas tik ne visi jie yra geri todel ir negaunamas norimas rezultatas,taigi is patirties sakau rinkites tokias kurios ikaista iki 200C, nes ir kirpeja maniske patare tokiu ieskoti, dar reikia ziureti kad butu siauros ir kaistu visas pagrindas, nes kitose kaista tik per viduri todel neissitiesina gerai. Salon+ yra labai gera priemone thumbup.gif ji kainuoja apie 40Lt apsaugo nuo karscio, o istiesine galiukus butinai patepkite Garnier aliejiuku(zalias buteliukas) pamatysit rezultatas labai geras thumbup.gif

Beje Vilnietukes jei reikes pagalbos tiesinant kreipkites va, nes jau igudusi tai esu per tiek metu smile.gif
Atsakyti
plauku lygintuva ir as turiu,ju pilna visur. nueini pvz i senukus ir nusiperki.Svarbiausia kad butu keramikinis ir be 200lt net nepirkti.Jei plaukai ploni tiesinti 1k.per savaite ant 110laipsniu.

O mano vyras issitiesino plaukus cheminiu budu nes nusibodo su tuo tiesintuvu rytais zaisti.Tai plaukai thumbup.gif ...bet labai susilpnejo ...pradejo slinkti..o anksciau tokie sveiki buvo...

taip kad su tuo cheminiu lyginimu atsargiai,jei maniskio tokius stiprius plaukus pazeide,ka kalbet apie kitus.
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2004 10 23, 10:31)
Labai noriu issitiesinti plaukus taip, kad laikytusi tikrai ilgai. Dabar kartais nubegu i kirpykla su znyplem tiesina - tai laiko iki sekancio plovimo - bet tai neprilakstysi gi.. Gal kas bandet jau toki buda ar daugiau informacijos turit? Patart ka galetumet?

Tikrai niekas nepadės jau viska išbandėm po kiekvieno plovimo tiesinu
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 03 14, 22:37)
As tai savo plaukus tiesinu su didziuliais bigudi,kurie limpa,na zinote kuriuos turiu omenyje.Galvoju,jei kirpejos man visada naudoja plaukams tiesinti,galiu ir pati pasidaryti.
Tai vot ir naturaliai be jokiu karsciu,kenkanciu plaukams issitiesinu su bigudi plaukus,beto jie gerai atrodo,nuo saknu pakelti.


Nagi, išduok paslaptį rolleyes.gif . Kaip tu tiesini su tais bigudi g.gif
Atsakyti
Žinot, o man net baisu pagalvot, jei reikėtų vėl tiesintis plaukus blink.gif siaubas, vieną kart tik buvau išsitiesinus ir tikrai gaila plaukų buvo verysad.gif kai pažiūrėjau į veidrodį atdodo, kad plius 7 metai prisidėjo doh.gif ir to užteko ...Daba džiaugiuosi tuo, ka man dave genai biggrin.gif Turiu ilgus ir dar garbanotus plaukus (jie kaip po cheminio sušukavimo atrodo)..... Į nieka jų nekeisčiau 4u.gif
biggrin.gif
Atsakyti
turiuy as ta tiesintuva su jonais ir visais navarotais asisku geras daiktas bet plaukai sieninei kaip ir nuo to is maximos, tik aisku nepalyginsi efekto t ausktesnem iskart kaista ir tt.
Atsakyti