Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

passwordą reiktų nuimt ir viskas :)bet kaip fotki nuimt tai nežinau, turėtų būti kažkur nustatymuose, kokia varnelę reikia uždėt arba nuimt ax.gif
Atsakyti
nu lyg ir pavyko nuimti pasvorda g.gif

http://public.fotki....te-/veltinukai/
Atsakyti
kaip gražu wub.gif wub.gif man gėlės fantastiškos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2006 12 05, 17:03)
kaip gražu wub.gif  wub.gif man gėlės fantastiškos thumbup.gif  thumbup.gif

Ar čia apie mano gėles kalbi blush2.gif ? Jei taip tai didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Lauryte - kokie gražūs darbeliai thumbup.gif
Man ypač patiko auskarai su ilgais raudonais ragais žemyn besileidžiančiais, labai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 12 05, 17:17)
Lauryte - kokie gražūs darbeliai  thumbup.gif
Man ypač patiko auskarai su ilgais raudonais ragais žemyn besileidžiančiais, labai gražūs  wub.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lauryte- @ 2006 12 05, 17:01)
Ar čia apie mano gėles kalbi  blush2.gif ? Jei taip tai didelis ačiū  4u.gif

taip taip ,apie tavo grožybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2006 12 05, 17:22)
taip taip ,apie tavo grožybes 4u.gif

wub.gif
Atsakyti
Norejau paklaust,o kai suveli rutuliukus. Galima juos dazyt ar pries veliant reikia vilna nudazyt
Atsakyti
Siandien pirkau ABC baltos sluoksnos, yra dar , gal kam reikia? Kitokiu spalvu nerasta. biggrin.gif
Atsakyti
Kaunietės, dėmesio!!!! smile.gif
Vilnos pirkau Laisvės alėjoje. Dabar pabandysiu paaiškinti kur...
Tam gale kur yra buvusi "Skalsa". Ten kur yra tokia "salelė" tarp Savanorių prospekto ir Ožeškienės gatvių. Tai toj "salelėj" yra "Tauro" batų parduotuvė ir taisykla, o šalia yra siūlai ir kitos siuvimo prekės, tai va, ten yra ir vilnos velimui. Supakuota po 25 gramus (kaina galiu parašyt į až). Ta vilna jau dažyta, nors spalvų pasirinkimas nedidelis (gal kokios 6 spalvos). Bet... Bet ji man kažkaip šlapiu būdu prastai veliasi, o su adata labai puikiai, bet gali būt, kad tik man, pradedančiai, taip atrodo. Be to, yra ir adatų velimui, ir užsegimų sagėms ir žiedų, dar yra visokių juostelių ir kaspinėlių.

Tai va pasidalinau informacija biggrin.gif . Nors, gali būti, kad jau žinojote ir šį vilnos "tašką".
Atsakyti
QUOTE(-Lauryte- @ 2006 12 05, 18:41)
Kaunietės, dėmesio!!!!  smile.gif
Vilnos pirkau Laisvės alėjoje. Dabar pabandysiu paaiškinti kur...
Tam gale kur yra buvusi "Skalsa". Ten kur yra tokia "salelė" tarp Savanorių prospekto ir Ožeškienės gatvių. Tai toj "salelėj" yra "Tauro" batų parduotuvė ir taisykla, o šalia yra siūlai ir kitos siuvimo prekės, tai va, ten yra ir vilnos velimui. Supakuota po 25 gramus (kaina galiu parašyt į až). Ta vilna jau dažyta, nors spalvų pasirinkimas nedidelis (gal kokios 6 spalvos). Bet... Bet ji man kažkaip šlapiu būdu prastai veliasi, o su adata labai puikiai, bet gali būt, kad tik man, pradedančiai, taip atrodo. Be to, yra ir adatų velimui, ir užsegimų sagėms ir žiedų, dar yra visokių juostelių ir kaspinėlių.

Tai va pasidalinau informacija  biggrin.gif . Nors, gali būti, kad jau žinojote ir šį vilnos "tašką".

o ačiū už informacijąsmile.gif nežinojau smile.gif tai vilna gal ne sluoksna pas tave, o dažytas karšinys, jis tikrai geriau su adatom veliasi 4u.gif
Atsakyti