Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

Vilke, puikus šalis. Ar vėlei ant medžiagos, ar ne ? Jei neklystu, pavėlus truputį, iškarpei skylutes ir tada pabaigei velti ?
Atsakyti
aciu visom smile.gif del salio, tai veliau ne ant medziagos. ir taipm biski paveliau ir tada iskarpiau, ir vel veliau.

o del bumbulu spalvos, tai kad tik tokios vilnos abc gavau biggrin.gif cia is tikro tamsiai melyna. dabar is rankdarbiai parsisiunciau spalvotos, tai ir pradejau su spalvota kazka daryt.

o abc buvau vakar - dar tik juoda ir tamsiai melyna sad.gif beje, raset, kad tel. nenorejo duot, kad visos paskui skambines, tai jauciu issigando cia paskaite lotuliukas.gif nes jos gi turi ten kompa ir interneta, o ant desktopo mazu vaiku foto, tai nesistebeciau, jei kuri nors is cia besilankanciu mamu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 05, 14:48)
aciu visom smile.gif del salio, tai veliau ne ant medziagos. ir taipm biski paveliau ir tada iskarpiau, ir vel veliau.

o del bumbulu spalvos, tai kad tik tokios vilnos abc gavau  biggrin.gif cia is tikro tamsiai melyna. dabar is rankdarbiai parsisiunciau spalvotos, tai ir pradejau su spalvota kazka daryt.

o abc buvau vakar - dar tik juoda ir tamsiai melyna sad.gif beje, raset, kad tel. nenorejo duot, kad visos paskui skambines, tai jauciu issigando cia paskaite  lotuliukas.gif nes jos gi turi ten kompa ir interneta, o ant desktopo mazu vaiku foto, tai nesistebeciau, jei kuri nors is cia besilankanciu mamu wink.gif

tai jei jau čia lankosi, tai tegu neskriagina taip unsure.gif
nes rimtaisu skustagalviais reiks eit pirkti,,,
Vyro brolis labai mėgsta trumpai kirptis, tai kai grįš per Kalėdas - reikės apsilankyti pas ne itin malonias pardavėjas lotuliukas.gif
Atsakyti
o abc buvau vakar - dar tik juoda ir tamsiai melyna  beje, raset, kad tel. nenorejo duot, kad visos paskui skambines, tai jauciu issigando cia paskaite  nes jos gi turi ten kompa ir interneta, o ant desktopo mazu vaiku foto, tai nesistebeciau, jei kuri nors is cia besilankanciu mamu

tai galetu atsiliepti ir papasakot kaip is tikro ten yra, nu negi gaila...? rolleyes.gif
Atsakyti
o man niekaip nedasyla,... kox jiems skirtumas kam parduot... ar vienam ar kitam.... tai kam ten ta vilba laikyt uzsislepus? blink.gif o jei jau ta spalvota vilna kazkas visa laika isperka tegu sudaro sutarti kad jam atves atskirai panoretu spalvu... o mazmenininkams paliktu spalvotos g.gif negi taip sunku tai padaryt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 05, 13:46)
o man niekaip nedasyla,... kox jiems skirtumas kam parduot... ar vienam ar kitam.... tai kam ten ta vilba laikyt uzsislepus?  blink.gif  o jei jau ta spalvota vilna kazkas visa laika isperka tegu sudaro sutarti kad jam atves atskirai panoretu spalvu... o mazmenininkams paliktu spalvotos  g.gif  negi taip sunku tai padaryt?  blink.gif

o ko joms stengtis? matyt, shviesiu grazhiu spalvu maziau atvezha, o turi joms nuolatiniu geru klientu, tai jiems ir laiko....lietuva gi...gal litas koks i kishene nubyra, ar shiaip kas unsure.gif
Atsakyti
Kas mokate tokius ''nunofeltus'' daryti- paaiškinkit kaip mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 05 gruodžio 2006 - 16:38
greit reiks atskira ABC tema atidaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aha galetu neskregint..
Atsakyti
Sveikos darbštuolės,
Jau kuris laikas žaviuosi jūsų darbeliais thumbup.gif . Deja, ir man nepasisekė išvengti šios baisios ligos užkrato biggrin.gif . Tai gi, jei leisite ir aš pasigirsiu savo pirmaisiais blynais blush2.gif

http://public.fotki....te-/veltinukai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Lauryte-: 05 gruodžio 2006 - 16:50
QUOTE(-Lauryte- @ 2006 12 05, 16:47)
Sveikos darbštulės,
Jau kuris laikas žaviuosi jūsų darbeliais  thumbup.gif . Deja, ir man nepasisekė išvengti šios baisios ligos užkrato  biggrin.gif . Tai gi, jei leisite ir aš pasigirsiu savo pirmaisiais blynais  blush2.gif

http://public.fotki....te-/veltinukai/

passwordo prašo verysad.gif
Atsakyti
bauvau ir aš kažkada į abc užėjus, tai ką aš žinau.... aptarnavimo 0, dėmesio 0. užėjimas buvo ne vienas, pirkau siūlus, nes vilnos pasirinkimas nesužavėjo ax.gif vilna tik balta ir juoda, matyt kadangi nesu panaši į piniguotą ponią, tai niekas nė dėmesio į studenčiokę nekreipia gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif nervina mane toks aptarnavimas, tad apie spalvotos vilnos klodus išvis nė nedrąsu klaust blush2.gif . o gyvenu 3 min kelio iki ABC, pirkčiau ir pirkčiau ten, o dabar box.gif box.gif box.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 05 gruodžio 2006 - 16:48
QUOTE(nneringa @ 2006 12 05, 16:49)
passwordo prašo  verysad.gif

Aš turbūt konors nemoku padaryt verysad.gif
Kaip galėčiau kitaip įdėt savo darbelius ir jums pasigirti?
Atsakyti