Vilke, puikus šalis. Ar vėlei ant medžiagos, ar ne ? Jei neklystu, pavėlus truputį, iškarpei skylutes ir tada pabaigei velti ?
aciu visom del salio, tai veliau ne ant medziagos. ir taipm biski paveliau ir tada iskarpiau, ir vel veliau.
o del bumbulu spalvos, tai kad tik tokios vilnos abc gavau cia is tikro tamsiai melyna. dabar is rankdarbiai parsisiunciau spalvotos, tai ir pradejau su spalvota kazka daryt.
o abc buvau vakar - dar tik juoda ir tamsiai melyna beje, raset, kad tel. nenorejo duot, kad visos paskui skambines, tai jauciu issigando cia paskaite nes jos gi turi ten kompa ir interneta, o ant desktopo mazu vaiku foto, tai nesistebeciau, jei kuri nors is cia besilankanciu mamu
o del bumbulu spalvos, tai kad tik tokios vilnos abc gavau cia is tikro tamsiai melyna. dabar is rankdarbiai parsisiunciau spalvotos, tai ir pradejau su spalvota kazka daryt.
o abc buvau vakar - dar tik juoda ir tamsiai melyna beje, raset, kad tel. nenorejo duot, kad visos paskui skambines, tai jauciu issigando cia paskaite nes jos gi turi ten kompa ir interneta, o ant desktopo mazu vaiku foto, tai nesistebeciau, jei kuri nors is cia besilankanciu mamu
QUOTE(vilke @ 2006 12 05, 14:48)
aciu visom del salio, tai veliau ne ant medziagos. ir taipm biski paveliau ir tada iskarpiau, ir vel veliau.
tai jei jau čia lankosi, tai tegu neskriagina taip
nes rimtaisu skustagalviais reiks eit pirkti,,,
Vyro brolis labai mėgsta trumpai kirptis, tai kai grįš per Kalėdas - reikės apsilankyti pas ne itin malonias pardavėjas
tai galetu atsiliepti ir papasakot kaip is tikro ten yra, nu negi gaila...?
o man niekaip nedasyla,... kox jiems skirtumas kam parduot... ar vienam ar kitam.... tai kam ten ta vilba laikyt uzsislepus? o jei jau ta spalvota vilna kazkas visa laika isperka tegu sudaro sutarti kad jam atves atskirai panoretu spalvu... o mazmenininkams paliktu spalvotos negi taip sunku tai padaryt?
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 05, 13:46)
o man niekaip nedasyla,... kox jiems skirtumas kam parduot... ar vienam ar kitam.... tai kam ten ta vilba laikyt uzsislepus? o jei jau ta spalvota vilna kazkas visa laika isperka tegu sudaro sutarti kad jam atves atskirai panoretu spalvu... o mazmenininkams paliktu spalvotos negi taip sunku tai padaryt?
o ko joms stengtis? matyt, shviesiu grazhiu spalvu maziau atvezha, o turi joms nuolatiniu geru klientu, tai jiems ir laiko....lietuva gi...gal litas koks i kishene nubyra, ar shiaip kas
Kas mokate tokius ''nunofeltus'' daryti- paaiškinkit kaip
greit reiks atskira ABC tema atidaryt
aha galetu neskregint..
aha galetu neskregint..
Sveikos darbštuolės,
Jau kuris laikas žaviuosi jūsų darbeliais . Deja, ir man nepasisekė išvengti šios baisios ligos užkrato . Tai gi, jei leisite ir aš pasigirsiu savo pirmaisiais blynais
http://public.fotki....te-/veltinukai/
Jau kuris laikas žaviuosi jūsų darbeliais . Deja, ir man nepasisekė išvengti šios baisios ligos užkrato . Tai gi, jei leisite ir aš pasigirsiu savo pirmaisiais blynais
QUOTE(-Lauryte- @ 2006 12 05, 16:47)
Sveikos darbštulės,
passwordo prašo
bauvau ir aš kažkada į abc užėjus, tai ką aš žinau.... aptarnavimo 0, dėmesio 0. užėjimas buvo ne vienas, pirkau siūlus, nes vilnos pasirinkimas nesužavėjo vilna tik balta ir juoda, matyt kadangi nesu panaši į piniguotą ponią, tai niekas nė dėmesio į studenčiokę nekreipia nervina mane toks aptarnavimas, tad apie spalvotos vilnos klodus išvis nė nedrąsu klaust . o gyvenu 3 min kelio iki ABC, pirkčiau ir pirkčiau ten, o dabar
QUOTE(nneringa @ 2006 12 05, 16:49)
passwordo prašo
Aš turbūt konors nemoku padaryt
Kaip galėčiau kitaip įdėt savo darbelius ir jums pasigirti?